Majd 1 hónappal a verseny elõtt nehogymár az épp aktuális idõjárással foglalkozzatok, és kezdtek pánikolni! 1 héttel a verseny elõtt ok, nade 1 hónappal elõtte...! Durva...!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bükk maraton aug.6
Indította
lensver
, 2006. július 11. 11:09
Írta 2006. július 13. - 08:15

Írta 2006. július 12. - 22:26

HIP-HIP HURRÁ! :bananadanHIP-HIP HURRÁ!
Holnap mégiscsak lesz bicózás! És Egerközei élményem lesz!
Holnap mégiscsak lesz bicózás! És Egerközei élményem lesz!

Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Írta 2006. július 12. - 22:02

Köszönöm!

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Írta 2006. július 12. - 20:15

Minden idõt ki kéne használnom a tekerésre, mert késõn kezdtem el...Miért, te most mész maratonozni? Ezesetben jó versenyzést.
(itt már zuhog)
Holnap mentem volna Sástóra, de így akkor...

Nem tudja vki hogy mennyibe kerül a Lánchálózatnál az elsõ XTR váltó? Az XT-m felmondta a szolgálatot...

A cipõmet kinõttem a télen [Shimano M120]
Szóval kéne egy új cipõ is...
Írta 2006. július 12. - 19:41

jajjajj! 50-60 Km-e a pályától csúnya esõfelhõk gyülekeznek!
Imádom a vihart, de most nem kéne...
Miért, te most mész maratonozni? Ezesetben jó versenyzést.

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. július 12. - 19:36

Hol?
Kartalon, [Aszód mellett] csúnyán dörög az ég, még az elõzõ hozzászólásom óta... Esõ ugyan nem esett és úgylátszik hogy a felhõk elrepülni készülnek...
Remélem hogy nem a pálya környékén fogja magából kiengedni a szuszt!

Írta 2006. július 12. - 19:34

Henger, fölvéve!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. július 12. - 19:27

Hol? Én nem látom szerencsére! Itt minden rendben 10km-re a pályától.
Ja a mtbsport.hu-n a legutóbbi nap képe cím alatt találtok képeket a pályáról, lesznek érdekes részek:)
A 100 km-es szakasz Tárkány-Várhegy-Völgyfõ-Répás szakaszon jártam a múlt héten, ott minden rendben, már szinte sehol nincs nagyobb sár, és a vízmosások se vészesek. Bár ahol megáll a víz az esõzések után ott azért lehet számítani egy kis dagonyára még ha egy héttel elõtte esik akkor is
Ja a mtbsport.hu-n a legutóbbi nap képe cím alatt találtok képeket a pályáról, lesznek érdekes részek:)
A 100 km-es szakasz Tárkány-Várhegy-Völgyfõ-Répás szakaszon jártam a múlt héten, ott minden rendben, már szinte sehol nincs nagyobb sár, és a vízmosások se vészesek. Bár ahol megáll a víz az esõzések után ott azért lehet számítani egy kis dagonyára még ha egy héttel elõtte esik akkor is

Írta 2006. július 12. - 19:18

jajjajj! 50-60 Km-e a pályától csúnya esõfelhõk gyülekeznek! 

Írta 2006. július 12. - 13:58

yoreggelt...
amig szabadsagomat toltom messze a hazatol kernem felszaritani a palyat...koszi:)
Leon
amig szabadsagomat toltom messze a hazatol kernem felszaritani a palyat...koszi:)
Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..
Írta 2006. július 12. - 13:55

Nati, légy szíves, engem is írj fel a megszállók közé! Köszi!
Ha sár lesz, majd aszfalton tekerek egy jót- Gyöngyösig a 24-esen, és vissza.
Ha sár lesz, majd aszfalton tekerek egy jót- Gyöngyösig a 24-esen, és vissza.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Írta 2006. július 12. - 12:39

Az új részekrõl annyit, hogy mindhárom táv lemegy arra amerre a rövid táv visszament Tárkányba eddig és a közép és hosszú táv Felsõtárkányból megy vissza. (fel) Ez kb 5 km +, szintben még nem tudom mennyi.
Írta 2006. július 12. - 12:13

Szevasztok!
Volt idén valaki közületek a pályán? Vajon milyenek lehetnek az új részek? :chin:
Még sosem indultam ezen a maratonon és idén a beteg lábam miatti késõi felkészülés miatt szerintem nem is fogok... :jogging: :behead:
Volt idén valaki közületek a pályán? Vajon milyenek lehetnek az új részek? :chin:
Még sosem indultam ezen a maratonon és idén a beteg lábam miatti késõi felkészülés miatt szerintem nem is fogok... :jogging: :behead:
Írta 2006. július 12. - 09:11

akkor az Ádám megint mondanii fogja, hogy ki mekkorát akar dugni az este?!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. július 12. - 08:58

durex elite ?Szerintem kezdjük el: Milyen gumival menjek, ha sár lesz ne adj' isten?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. július 12. - 08:07

Csak a szokásossal.

vendég_unit_*
Írta 2006. július 12. - 07:19

Írta 2006. július 12. - 00:15

Oké, Tuki és Janimaci, rögzítettelek titeket.
Csütörtöktõl egészen 23-ig nem vagyok MO-on, ezért meglehet, hogy nem fogok tudni reagálni az üzikre, de van még nagyjából 5 hely, azokra lehet pályázni.
Pályázatok elfogadása beérkezési sorrendben. 
Ja még egy kis támpont a hellyel kapcsolatosan. Ha valaki vonattal jön - amennyire én tudom - Egerbe kell vonatozni, onnan sajna már tekerni kell. Át a városon a Tesco felé, majd Tescotól még kb.20-30 perces tekeréssel lehet eljutni az üdülõig, ugyanis a végén fölfele kell tekerni valamennyit. Lefelé egyébként jóval rövidebb az út a rajtig - max tíz perc (tudom korábban többet irtam, de most visszaemlékeztem és gyorsan le lehet jutni a bányába).
Csütörtöktõl egészen 23-ig nem vagyok MO-on, ezért meglehet, hogy nem fogok tudni reagálni az üzikre, de van még nagyjából 5 hely, azokra lehet pályázni.

Ja még egy kis támpont a hellyel kapcsolatosan. Ha valaki vonattal jön - amennyire én tudom - Egerbe kell vonatozni, onnan sajna már tekerni kell. Át a városon a Tesco felé, majd Tescotól még kb.20-30 perces tekeréssel lehet eljutni az üdülõig, ugyanis a végén fölfele kell tekerni valamennyit. Lefelé egyébként jóval rövidebb az út a rajtig - max tíz perc (tudom korábban többet irtam, de most visszaemlékeztem és gyorsan le lehet jutni a bányába).
Írta 2006. július 11. - 16:04

Írta 2006. július 11. - 15:41