Jelentkezz be Regisztrálj

Bükk maraton aug.6
Posted 2007. January 02. - 15:16

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. January 02. - 15:15

Egyébként én is felirtam magam, meg barátnömet is.
András te mért neveztél kétszer?
Csak nem egyszerre fogsz menni több távon

Posted 2007. January 02. - 13:36

sztem csak gyorsan átírták, ami a nevezéssel kapcsolatos, aztán a többit meg majd folyamatosan változtatják...
de nyugodj meg, lesz idén is verseny!

Posted 2007. January 02. - 13:33

http://www.bukkmarat...o&almenu=kiiras
mod: már én is beneveztem
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. January 02. - 13:23

neveztem a Bükk marcira

február végéig 3000 a nevezés!
hajrá mindenki!
Posted 2006. August 16. - 14:13

Mondjuk kicsit érdekes volt h volt olyan pillanat(felsõtárkány, bringaút vége felé) h elsõ voltam a rövidtávosok között csak nem tudtam róla...

Posted 2006. August 13. - 23:26

a képeket meg most töltöm, de látatlanba is nagy THX érte!
egy egri haver csak becsúszott

nincs egy elmosódott vizen átszáguldós kép esetleg, mert a hely meg a vaku villanás jó helyen van!
de ha nincs a haver akkor is örülni fog köszi!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2006. August 13. - 21:17

Hú de jó lenne, meghívlak érte egy sörre nála ha megszerzed
Sajnos nagyon kevés képet készítettek, és azok sem túl jók. Amit részben használhatónak láttam, azt összecsomagoltam vagy 20 másik képpel (ezeket József barátom célirányosan készítette), letölthetitek itt: http://www.bringamig...u/bm/bm2006.zip
A sört azért megihatjuk, ha Egerben jársz.
Posted 2006. August 10. - 19:05

Gratulálok, klassz voltál!!!
Posted 2006. August 10. - 16:56

Jah, igen, elfelejtettem hogy én is csatlakozzak a Medusa ajnározókhoz, hogy sárban tényleg király volt, míg mások csúszkáltak én magabiztosan mentem.
Az egy dolog hogy halálfélelmem volt a vizes köveken; de hát eltérõ igényeket nehéz kielégíteni
Képek csúsznak, a tennap estére összereakott gépem ma már szétszedve megint (hibás alkatrész)
Hali!
Medusa nekem is nagyon bejött (1.8"as, de csak hátul).
Ám egy dolgot nem értek: rendeltem még a hét elején ebiketól 2t. Mivel nem jött meg így kimentem egy ridebike boltba ahol elvileleg lehet venni. Azt kérdezték, hogy ezt most reklámozzák, vagy mi, mert én vagyok ma az 5. akinek ez kell. Nagynehezen elõturtak egyet szerencsére. Ha idén az összes maraton saras, akkor mi a francért nem lehet sárgumit venni, miért csodálkoznak az emberre, ha az kell neki, miért nem spájzolnak be belõle????? Ja és emiatt írtam ebikenak (elvileg 1 cég), hogy elég lesz egy is, mert vettem 1et, erre szerdán (rendelés után 8 nappal, csak zöldkosaras termékekkel) megkaptam a pakkot két gumival. Király. KEll vkinek egy 1.8"as, jó pénzér adom?

Ja leírás: http://tibeeblog.uw.hu/index.php?p=33
Üdv..
Posted 2006. August 10. - 13:28

Az egy dolog hogy halálfélelmem volt a vizes köveken; de hát eltérõ igényeket nehéz kielégíteni

Képek csúsznak, a tennap estére összereakott gépem ma már szétszedve megint (hibás alkatrész

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2006. August 10. - 07:51

Posted 2006. August 10. - 07:49

Posted 2006. August 09. - 23:22

A kedvenc kocsmárosom volt, majd megkérdem, ideadja-e a fotókat.engem elkapott valaki az egyik pataknál, ahogy belerongyoltam tõgázon, biztos jó kép lett
Hátha elõkerül majd valahonnan, asszem az utolsó pataknál áltak ketten, de jó is lenne...
Posted 2006. August 09. - 17:40

Az enyém is:)
Posted 2006. August 09. - 12:17

Jó volt a verseny, csak egy gond volt: elõtte való nap beteg voltam, láz meg ilyesmik, és ennek ellenére úgy döntöttem, hogy elindulok. Sajnos az elsõ nagy emelkedõ utolsó 2-3 km-ben már igencsak szenvedtem a víz meg kajahiány miatt, mert a betegségem alatt nemigazán tudtam enni. Megálltam az elsõ emelkedõ tetején, és mintha 1 hete nem is ittam volna, megittam a fél liter vizemet. Ezután szép lassan mentem a lejtõkön meg emelkedõkön, aztán a felénél mikor elkezdett esni az esõ belehúztam és mentem mint a hülye.
Akkor már egész jó volt, csak éppen nem tudtam mit inni

A vége elõtt volt egy nagyon meredek kisebb emelkedõ, ott nagy nehezen feltekertem, aztán szépen lassan bementem a célba. Így lett az idõm 1 óra 50 perc.
A rendezés is jó volt, meg az útiránymutatása is, csak egy helyen nem volt kitáblázva a közepe fele. 3 irányba lehetett volna menni, és mindenfele volt egy csomó bicikli nyom, és hát inkább a lefele vezetõ utat választottam

Tök zsír! Benne van a Duna maratonos írásom az augusztusi bikemagban, lol:)
Posted 2006. August 09. - 12:07

Posted 2006. August 09. - 11:08

Hehe, kb 1 perccel maradtam le, az utolsó képen a hosszú egyenesben a réten látszom valahol messze és nincs tovább..
De azért klassz, hogy ilyen szorgosan fényképeztétek az elmenõket!
Tudod, az úgy van, hogy amíg én tekerek, addig a szüleim unatkoznak és fényképezgetéssel ütik agyon az idõt, amíg beérkezem..
Aki utánam ért célba, az sajnos már nincs a képeken.
Most azért sok középtávos is rajta van az elsõk közül!
Posted 2006. August 09. - 10:36

De azért klassz, hogy ilyen szorgosan fényképeztétek az elmenõket!
Posted 2006. August 09. - 09:57

Úgy láttam itt nem sokan fényképeztek minket (középtáv). 1 fasi kamerázott, egy meg állt akezében a géppel a vége fele a fahídnál, de mikor mi átmentünk rajta akkor nem használta a gépét; biztos dísznek van :mad: :rocketman
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám