Jelentkezz be Regisztrálj

Kedvenc állatok, állatkedvencek
Posted 2006. June 12. - 18:21

mégcsak 9hónapos,de bringával viszem sétlni és a 15-20as tempót kb másfél óráig bírja..
csakhát nem minidg tudom vinni bringával csak esténként meg reggel.
aztán viszem majd fordászhoz és addigra el kell fáradjon,mert igen elven,nem hiszem hogy hagyná magát,9re megyünk fordszhoz...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. June 12. - 18:02

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. June 11. - 22:17

Posted 2006. June 11. - 22:15

anyukája Akita, apukája Németjuhász
õ meg egy tündéri kutyus lett

esélyes név: Tekila
more pikcsör

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. May 31. - 23:59

En minden tavasszal szinte kopaszra nyiratom Nerokat, kulonben nem birna a szive a nyari meleget. Mondjuk o -20 -ra lett optimalizalva, szoval ertheto

Holnap viszem megint fodraszhoz

I`m as fast as nobody!
Posted 2006. May 31. - 23:19

Posted 2006. May 31. - 23:14

Posted 2006. May 31. - 23:11

A régi témához részben visszakanyarodva, pár kép a kutyánkról, MONTIról!
http://pix.bikemag.h...ery.php?cat=959
Sokan mondták: mit akarok egy Sarplaninaccal, nem bántam meg!
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Posted 2006. April 20. - 19:27

elbírja a fórum
vagy nem.
inkább ne legyen

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. April 20. - 16:06

összevissza mki nem törzskönyveztethet...A kutyák törzskönyvérõl mit kell tudni? Mert nekem nem igazán világos a dolog. Én annyit tudok róla, hogy abban bele van írva a származása, meg a neve. Többet nem tudok.
Egy kutya törzskönyvezése mekkora összeget emészt fel?
Továbbá, ezt csak a kutya gazdája csináltathatja meg? Vagy ha én veszek egy kutyát, akinek a szülei törzskönyvezettek, akkor én is elvihetem megcsináltatni?
Elõre is kösz a válaszokat!
Néztem pár kutyanevet, -bár még nincs kutya- ezek lennének:
Ariel, Aszi, Bambi, Berti, Beni, Füles, Fanta, Gary, Heki, Hanzi, Leon, Lucky, Málna, Manó, Sznuki, Spiky, Süti, Sapi, Scott, Tracy, Teddy, Ügyes, Vega, Vacak, Zokni, Zsepi
alombejelentõ,fedeztetési igazolás minimum kell hozzá
ha jól emlékszem akkor a normál származási lap 2500,a felülbélyegzett a duplája,pontos adatok a meoe honlapján van szerintem www.meoe.net
elbírja a fórumMér most legyen tengerimalacos topik is?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. April 15. - 14:39

mktárs most vett kölköknek /4/ egy törpenyulat, valami angóra verzióóó a drága, ilyen helyes kis vaskos körszakállszerûséggel:
neve: professzor doktor Kossuth Lajos
de a kölkökbiztos valami hülye nevet adnak neki szegénynek semmit mondó Füles, meg Gombóc meg ilysmi...pedig a Kosssuthra mozgatta a fülit is a piszka..
ON
Posted 2006. April 15. - 14:34

Egy kutya törzskönyvezése mekkora összeget emészt fel?
Továbbá, ezt csak a kutya gazdája csináltathatja meg? Vagy ha én veszek egy kutyát, akinek a szülei törzskönyvezettek, akkor én is elvihetem megcsináltatni?
Elõre is kösz a válaszokat!
Néztem pár kutyanevet, -bár még nincs kutya- ezek lennének:
Ariel, Aszi, Bambi, Berti, Beni, Füles, Fanta, Gary, Heki, Hanzi, Leon, Lucky, Málna, Manó, Sznuki, Spiky, Süti, Sapi, Scott, Tracy, Teddy, Ügyes, Vega, Vacak, Zokni, Zsepi
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. April 14. - 21:23

Amiért érdekes a dolog hogy az összes elötte lévõ kutyájukat is mind Bimbinek hívták,csak igy" az elözõ bimbi""vagy a kettõvel ezelötti bimbi"
Posted 2006. April 14. - 16:40

Posted 2006. April 14. - 10:55

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. April 14. - 09:40

De amennnyi répát zabál: 100-on megeszik 2mázsát, hihhetetlen.....
Ja és az enyémet Rozikának hívják...

Posted 2006. April 14. - 08:31

Posted 2006. April 14. - 08:27

Nekem 2tengerimalcom van az eggyik gonzo a másik berri,de jobb let volna a sáska és a hernyó nevet adni nekik mivel minden zöldséget visító vadkanként pusztítanak el.Sose vegyetek gonosz kis tengerimalackákat,aranyos pofikájuk mögött gonosz vérszomjas lélek lakik.
ez nagyon tetszik

nekem volt 2 t.malacom. Igaz nem voltak rosszindulatúak, de a világ összes répáját bezabálták volna egyszerre.
Posted 2006. April 14. - 00:51

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. April 12. - 21:47

Vagy már írtam ezeket?
Ittam, na! Oszt akkó mi van?