Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kedvenc állatok, állatkedvencek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1241 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
az amstaff nem viadorkutya,azt szögezzük le,amelyet nem kutyaviadalra tenyésztenek,mint pár õsébõl kialakított társát
vitatkozni nem fogok ebben a témában itt,mert nincs meg az alapja Nálad ahogy látom,nem ismered a fajta jellemét,mint külsõ,mint belsõ tulajdonságait
már régóta együttélek ezzel a közutálattal.nekem ez a fajta tetszik,ennyi, :)
a média meg bekaphassa

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

vártam a hasonló reagálásokat
a hasonló a helyes,ebben igazat adok,a gazda felelõssége nagyon nagy.tartási körülmények,szocializálás stb elmulasztása fontos,de ez nem errõl szól(topik),hanem kinek milyen kedvence van.én nem az a kategória vagyok ,aki kérkedik a kutyájával v bármivel is :) ha gondolod msn stb megbeszélhetjük a dolgokat,állok elébe

Nem kell semmit megbeszélni, tudom hogy a kutya olyan, amilyennek a gazdája neveli. Ennek ellenére a fajták különbözõek, pl a juhászkutyákban szinte ösztönszinten benne van a terelés, más fajtákat pedig harcra tenyésztettek ki, vagyis azt az ösztönt próbálták meg elnyomni, hogy ha verekedés közben az ellenfél megadja magát, akkor hagyom a picsába, mert gyõztem.
A legtöbb "átlagos" kutyafajtánál a legritkább esetben fordul elõ, hogy megölik egymást, a komoly sérülések is viszonylag ritkák.

Szal csak azt nem értem, hogy miért választ valaki magának olyan kutyafajtát, aminek a kitenyésztésénél nem éppen humánus okok vezérelték a tenyésztõket. Mindegy, nem általánosítok, biztos az is vesz ferrarit aki nem szeret gyorsan menni...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Pár éve megtámadta a kutyámat egy -a tiédhez hasonló- kutya, a nyakát tépte, nem tudom meddig (nekem óráknak tûnt). A gazdája semmit nem tudott csinálni, én teljes erõmbõl rúgtam mindenhol, de semmi. Végül az út mellett találtam egy deszkát vagy husángot, és azzal ütöttem.
Abbahagyta, a gazdája elvonszolta, a kutyám vinnyogott, ömlött a nyakából a vér. Kb 1 kilométert rohantam a kutyával a kezemben hazáig, be a kocsiba, le a dokihoz.
Szerencsére nem volt vészesen komoly a seb, de sok vért vesztett. 3 óra múlva -miután hazavittem a kutyám a dokitól- átmentem a faszihoz, és volt vele egy érdekes beszélgetésem. A kutyája nem sokkal utána eltûnt (nem tudom hogy elaltatta e, nem is érdekel, a lényeg hogy nincs)

Remélem a Te kutyád nem ilyen

vártam a hasonló reagálásokat
a hasonló a helyes,ebben igazat adok,a gazda felelõssége nagyon nagy.tartási körülmények,szocializálás stb elmulasztása fontos,de ez nem errõl szól(topik),hanem kinek milyen kedvence van.én nem az a kategória vagyok ,aki kérkedik a kutyájával v bármivel is :) ha gondolod msn stb megbeszélhetjük a dolgokat,állok elébe

-=B.B.B.=-

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Pár éve megtámadta a kutyámat egy -a tiédhez hasonló- kutya, a nyakát tépte, nem tudom meddig (nekem óráknak tûnt). A gazdája semmit nem tudott csinálni, én teljes erõmbõl rúgtam mindenhol, de semmi. Végül az út mellett találtam egy deszkát vagy husángot, és azzal ütöttem.
Abbahagyta, a gazdája elvonszolta, a kutyám vinnyogott, ömlött a nyakából a vér. Kb 1 kilométert rohantam a kutyával a kezemben hazáig, be a kocsiba, le a dokihoz.
Szerencsére nem volt vészesen komoly a seb, de sok vért vesztett. 3 óra múlva -miután hazavittem a kutyám a dokitól- átmentem a faszihoz, és volt vele egy érdekes beszélgetésem. A kutyája nem sokkal utána eltûnt (nem tudom hogy elaltatta e, nem is érdekel, a lényeg hogy nincs)

Remélem a Te kutyád nem ilyen

pedig Faust kedves kis(40 kg) kuty :)
ha kerítésen belül vagy(no persze én is ott vagyok lol) akkor kenyérre lehet kenni,amúgy meg biztonsági sávot kérjük szabadon hagyni :D

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
haverom cane corso-ja nagyon hamis,ha agazdája ott van akkor is.....
staffikkal nagyon jól elvan :)
ha vmelyik kötözködik (felénk gyakori a "gyere,bameg a pitbulloddal lenyomunk"kaukázusi,nj tulajok :S) nem riad meg,kóbor kutyákkal szokott baj lenni a határban,olyankor én félek,mert 5-6 kutya beindul.....
szukákat mindjárt fedezni akarja ha tüzel,ha nem lol
elég domináns fajta

-=B.B.B.=-

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jó persze, ha látja, hogy a gazda is bír, akkor nem fog támadni, de azért van egy nézése:)
A többi kutyával hogy viselkedik?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az elsõ képen komolyan félek a tekintetétõl:D

pedig Faust kedves kis(40 kg) kuty :)
ha kerítésen belül vagy(no persze én is ott vagyok lol) akkor kenyérre lehet kenni,amúgy meg biztonsági sávot kérjük szabadon hagyni :D

-=B.B.B.=-

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Hát nekem a bringa-lov kapcsolatról nincsenek fényes tapasztalataim. Kétszer taliztam tekerve pacival, mind a kettõször ledobta a lovast és elhúzott a p.csába nagyon gyorsan :)

vagy te voltál túl gyors (nem lassítottál le, álltál meg, mikor megláttad a lovast), vagy a lovas nem figylet eléggé (nem ment be az út közepére, hogy ne tudj elhaladni mellette és kénbytelen legyél megállni ;) )vagy bármi :D

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
pedig ott sztem pont édi :D

evvagyokén

TÉGY!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az elsõ képen komolyan félek a tekintetétõl:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
lsd avatar :-)
v
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Amerikai Staffordshire Terrier, a szentem,5 éves kan
volt egy arany gekkóm is (gecco ulikovskii)

Feltöltött kép

-=B.B.B.=-

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Hát nekem a bringa-lov kapcsolatról nincsenek fényes tapasztalataim. Kétszer taliztam tekerve pacival, mind a kettõször ledobta a lovast és elhúzott a p.csába nagyon gyorsan :)
Meguntam az aláírásom....

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

ki szokott tekerni a kutyájával ?

...

Én loval futattam :D. Kis lüke az elsõ alkalommal rohangált elõre, hátra, meg össze vissza. Aztán mire vissazértünk lógott a nyelve rendesen. 2. alkalomtól kezdve vigyázban futott a ló mellett és eszébe nem jutott elfutkosni :D.
No, de ha már bringás fórum, természeretsen bringa melletti futáshoz is "idomítva" volt :)

evvagyokén

TÉGY!

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
a leveli béka után ez volt a köv. tippem :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Chilei mókus (Octodon Degus)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Jorus: a tudatlanok kedvéért egy rövid leírást megosztanál velünk?
;-)
Juteszembe.
Ha valakinek gondja lenne szõrtüszõatkásság ügyében,írjon bátran,mert (sajnos) az elmúlt évben nagy gyakorlatot szereztem a gyógyításában.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nero epp kiskutyat jatszik:

Feltöltött kép

Nero hangyaszsult jatszik:

Feltöltött kép
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
http://img.tar.hu/ri.../23015785.jpg#3

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
ha már ez egy kerékpár-fórum, akkor jogos a kérdés :) :
ki szokott tekerni a kutyájával ?

én rengeteget szoktam, mivel már írtam, hogy hiperaktív :). nem vicc, a doki is megmondta
az vele a baj, hogy mikor engem az oxigénsátorban élesztenek újra, akkor õ még bírja. amikor azt hittem a legutóbbi körünkön, hogy idén elõször sikerült elfárasztani, észrevett egy nyulat, és olyan sprintet levágott, hogy csak lestem...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
A vadászgörényem:)
http://pix.bikemag.h...155189&cat=1875
Imádom!!!:D Rajta kívül van még egy kutyám, a 2 macskám sajnos télen és tavasszal elpusztult(mérgezés mind2):(