vitatkozni nem fogok ebben a témában itt,mert nincs meg az alapja Nálad ahogy látom,nem ismered a fajta jellemét,mint külsõ,mint belsõ tulajdonságait
már régóta együttélek ezzel a közutálattal.nekem ez a fajta tetszik,ennyi,

a média meg bekaphassa
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nem kell semmit megbeszélni, tudom hogy a kutya olyan, amilyennek a gazdája neveli. Ennek ellenére a fajták különbözõek, pl a juhászkutyákban szinte ösztönszinten benne van a terelés, más fajtákat pedig harcra tenyésztettek ki, vagyis azt az ösztönt próbálták meg elnyomni, hogy ha verekedés közben az ellenfél megadja magát, akkor hagyom a picsába, mert gyõztem.vártam a hasonló reagálásokat
a hasonló a helyes,ebben igazat adok,a gazda felelõssége nagyon nagy.tartási körülmények,szocializálás stb elmulasztása fontos,de ez nem errõl szól(topik),hanem kinek milyen kedvence van.én nem az a kategória vagyok ,aki kérkedik a kutyájával v bármivel isha gondolod msn stb megbeszélhetjük a dolgokat,állok elébe
vártam a hasonló reagálásokatPár éve megtámadta a kutyámat egy -a tiédhez hasonló- kutya, a nyakát tépte, nem tudom meddig (nekem óráknak tûnt). A gazdája semmit nem tudott csinálni, én teljes erõmbõl rúgtam mindenhol, de semmi. Végül az út mellett találtam egy deszkát vagy husángot, és azzal ütöttem.
Abbahagyta, a gazdája elvonszolta, a kutyám vinnyogott, ömlött a nyakából a vér. Kb 1 kilométert rohantam a kutyával a kezemben hazáig, be a kocsiba, le a dokihoz.
Szerencsére nem volt vészesen komoly a seb, de sok vért vesztett. 3 óra múlva -miután hazavittem a kutyám a dokitól- átmentem a faszihoz, és volt vele egy érdekes beszélgetésem. A kutyája nem sokkal utána eltûnt (nem tudom hogy elaltatta e, nem is érdekel, a lényeg hogy nincs)
Remélem a Te kutyád nem ilyen
-=B.B.B.=-
pedig Faust kedves kis(40 kg) kuty
ha kerítésen belül vagy(no persze én is ott vagyok lol) akkor kenyérre lehet kenni,amúgy meg biztonsági sávot kérjük szabadon hagyni
-=B.B.B.=-
pedig Faust kedves kis(40 kg) kutyAz elsõ képen komolyan félek a tekintetétõl:D
-=B.B.B.=-
Hát nekem a bringa-lov kapcsolatról nincsenek fényes tapasztalataim. Kétszer taliztam tekerve pacival, mind a kettõször ledobta a lovast és elhúzott a p.csába nagyon gyorsan
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
-=B.B.B.=-
ki szokott tekerni a kutyájával ?
...
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki