Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kedvenc állatok, állatkedvencek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1241 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
fater németjuhászát úgy hívták, hogy Buda. ez nincs is a névtárban.pedig szép kutyanév.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Köszönöm szépen az Õ nevében is ;) !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Shoshi nagyon szép a kiskutyud ;)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nincs mit,mi kutyások tartsunk össze :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Köszönöm, már ki is nyomtattam ;) !

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Shoshi!
http://webarculat.hu/kutyanevnap/

itt is kereshetsz nevet ;)

-=B.B.B.=-

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Igen fakulni fog. Most még nagyon "ónémet" kinézete van, de olyan sem ordas farkas-sem ónémet bundája lesz...
Az elõzõ németjuhászunk Gömböc volt. Õ szélesebb volt kiskorában mint amilyen hosszú, de engem ez nem zavart késõbb sem, amikor már atléta lett belõle...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hosszú v rövid szõrû? a kép alapján nem le7 annyira Ldönteni:)
névadásnál figyelj arra,h legtöbbször "kifakulnak" kölökkorukhoz képest,hiába fekete ördög még:)
mi is a gombóc-felépítés miatt macinak neveztük L a jövevényt aztán olyan nyulánk,inas lett,h huhh
mondjuk a nagy szõre miatt azért kellemesen testesnek néz ki

a szemei miatt 1 borz-ra Mlékeztet

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A legújabb családtag... 6 hetes német juhász szuka gombóc... Olyan mint egy hurka... Egyelõre Negro lesz a neve, de szívesen veszem az ötleteket!
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Csak helyeselni tudok. Imádja a társaságot. Séta pedig neked is jó. Engem kikapcsol. Fõleg amikor van kivel menni. Imád játszani! Fõleg azt szeretné kicsikarni belõled, hogy üldözd. De ugye meg kell tanítani:)
Ja, és nálunk is van szülinapja:)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Nagyon szép ez a zsemle kutya!
Ha egyszer lesz kutyám, ilyet szeretnék.

(ezek mekkorára nõnek meg?
szeretnek mozogni, ugye?
a kaja napi 1x?)

Köszi! Most még zsemle színe van, majd átmegy aranyba ahogy nõ! Úgy kb 30-35 kiló lesz felnõtt korára. Most olyan 25 kiló körül lehet. Szóval inkább már csak erõsödni fog. Mozogni nagyon szeret, de azért nem egy agár. Hét közben reggel olyan 0.5 órát, este pedig 1.5 órát sétizünk a többi kutyuval. Estére teljesen ki van ilyenkor ütve! hamit 1 éves koráig 2x kap, reggel, és este séta után. 1 éves kora után majd csak 1x kap enni este. Szóval a goldiet merem ajánlani mindenkinek: hihetetlen értelmes, barátságos, jó megjelenésû, könnyen kezelhetõ. És a retrieverekre fokozottan igaz, a "feltétel nélküli szeretet"! Éppen ezért sokat kell foglalkozni vele. A kutya követelni fogja, hogy veled legyen, annyira ragaszkodik az emberhez! Szóval egy 30 kilós szeretet csomag!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Nagyon szép ez a zsemle kutya!
Ha egyszer lesz kutyám, ilyet szeretnék.

(ezek mekkorára nõnek meg?
szeretnek mozogni, ugye?
a kaja napi 1x?)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Megnyugodtam, hogy nem csak az én szüleim ilyen "hülyék" :mybad:

Nálunk a kutyának is van :tort: ja
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Kisocsike!
Nekem is goldim van. Õ is pocok egy kicsit:) De a szülõk végzik az etetõs részét. Ill anyu. Hallanotok kéne amikor " felszolgálja" neki a vacsit...:) Hazaérek este, egész nap alig ettem, mohón kérdem hogy mi a vacsora. "Várjál. Elõbb a kutya". Megkapja az 5 * fogást. Jön anya, és elém dobja a pick szalámit...

Edit: max hozni-vinni fogod tudni megtanítani szerintem. Még egy ilyen játékos, vigyori ebet nem találsz:)

Hajajjj!

itt is ez megy! Az én kutyám, de Anyum inád neki fõzni! Csomószor volt, hogy érzem, hogy finom illatok keringenek a házban. Lemegyek megsasolom gondolván végre fõtt hami! Igen! A kutyának! :bananadan Persz ezzel semmi gond, elsõ a blöki!

KisÖcsike

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Magyar kutyafajtáknál (kuvasz stb) hagyományosan egy magyar folyóról szokás (volt) elnevezni...
jó a Duna meg Tisza hülyén hangzik.. azt ne.. de van sok más jó...

Amugy meg elõször minden fura.. de mondd magadba sokszor és jó lesz:)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

Kisocsike!
Nekem is goldim van. Õ is pocok egy kicsitFeltöltött kép De a szülõk végzik az etetõs részét. Ill anyu. Hallanotok kéne amikor " felszolgálja" neki a vacsit...Feltöltött kép Hazaérek este, egész nap alig ettem, mohón kérdem hogy mi a vacsora. "Várjál. Elõbb a kutya". Megkapja az 5 * fogást. Jön anya, és elém dobja a pick szalámit...

Edit: max hozni-vinni fogod tudni megtanítani szerintem. Még egy ilyen játékos, vigyori ebet nem találsz

Nálunk is kb ez a helyzet. De a legjobb, mikor nagyszülõk jönnek, és egybõl 3 kiló húst/kolbászt/csontot odadugnak a kutyának. Azt hiszik ezért szereti õket a malackám Feltöltött kép .

A kunyerálási szokása a kutyáinknál megegyezik Feltöltött kép Kisocsike
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Kisocsike!
Nekem is goldim van. Õ is pocok egy kicsit:) De a szülõk végzik az etetõs részét. Ill anyu. Hallanotok kéne amikor " felszolgálja" neki a vacsit...:) Hazaérek este, egész nap alig ettem, mohón kérdem hogy mi a vacsora. "Várjál. Elõbb a kutya". Megkapja az 5 * fogást. Jön anya, és elém dobja a pick szalámit...:D

Edit: max hozni-vinni fogod tudni megtanítani szerintem. Még egy ilyen játékos, vigyori ebet nem találsz:)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

KisOcsike, szép a kutyi :) hordod majd kiállítára is?

a másik dolog a kalcium-kérdés,én ezzel rontottam el a kutyát,nagyon megnyúlt :( jót akartam Neki a hiperszuper cuccokkal de visszájára sült el a dolog

Köszi! Kiállításra nem akarom vinni, de kutyasuliba, meg munka vizsgára szeretném! Legalább aportírozni tudjon szépen, ha már a vérében van!

Kálcium! Igen, azzal vigyázni kell. Nekünk is az állatdoki mondta, hogy könnyen túl lehet adagolni! Sophienak kalciumport írt fel. Kb fél éves adag, és olyan 2000 Ft. Egy mokkáskanálnyit kap mindennap. Az pont elég neki. Ha jó tápot kap a kutyus, egy kis kalciummal, akkor mást már nem nagyon kell beleerõltetni!

KisÖcsike

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
KisOcsike, szép a kutyi :) hordod majd kiállítára is?

a másik dolog a kalcium-kérdés,én ezzel rontottam el a kutyát,nagyon megnyúlt :( jót akartam Neki a hiperszuper cuccokkal de visszájára sült el a dolog

-=B.B.B.=-