Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Kona postás bicója?
Nekem elvette az eszemet! Szerelem elsõ látásra. Tudom röhejes, de tetszik a vas, na! http://www.konaworld.com/08_ute_w.htm

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
:D áh szomszédok ugyse értenek a bicajhoz. ök csak azt tudják h 2 kereke van és tekerni kell.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Persze! Aztán jól megszólnának a szomszédok, hogy micsoda márkás boltbajárós bicóval nagyzoltok itten! :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hühü africa bike vagy mi az jo lenne muteromnak :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://www.konaworld...fricabike_w.htm :)

http://www.konaworld...adeluxe29_w.htm :love1::cheers:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
mellesleg az a 6-8 csapágy is van vagy 100-150 gramm szerintem

meg végülis nem csak súlyról van szó, azt tudja a cube, a ghost, a speci, stb...

sima fox taggal a stumpy fsr 2600 g alatt van jó sok csapággyal
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na, ez kezd alakulni! VV, akkor tesztelünk?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Állitólag;)
Legalábbis az enyém valami hasonlót próbál csinálni.

és megmérjük a merevségét is a fritzek módszerével ?

Tõlem... De te fizeted.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
és megmérjük a merevségét is a fritzek módszerével ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ:Valeria Victrix
(igaz nem golyós csapágy és nem Horst Link)

És mozog is? :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

oldják meg a mérnökök azért vannak....ésszel, ne erõbõl :)

ha a canyon ki tudja hozni tajvani bili aluból 2760 grammból akkor meg lehet oldani. és kb a canyon nerve ES az egyetlen ami partiban szokott lenni a régi dawg-al.

Spot - 2812gr RP23-al, tehát megoldható (igaz nem golyós csapágy és nem Horst Link)
Ha meglesz, mérek pontos értéket.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
17-es a Kula vázam. A vázméret-generátor is 49 cm-s vázméretet dobott ki országútira, ahol magasság és átlépõ magasság adatokból kombinált.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

És miért jó hogy DHX Air van benne?
Nem jó az RP? Van abban propedal. A 23 teljesen király szvsz.
Fõleg azért érdekelne a véleményed, mer ugye a 2008as Coilair-ben is RP van, bár nagyobb méretû a légkamrája mint a sima RP-nek.

Elõre meg a Talas az egyértelmû.

mert a dhx-ban kiválóan mûködik a pro pedal, szemben a kicsikkel

tény rp23-at nem volt módóm még próbálni, de az rp3-am a "zárt" állásban is rettentõ módón pogózótt, nem igazán van jelentõs különbség a 3 állása között- és ez nem csak az én véleményem, hanem kinti forúmokon újságokban is ez volt, sõt van is egy cég aki az rp2/rp3/rp23 tagokat tuningolja, keményebb lock - ra-, iklkletve már olvastam hogy az rp23 sem igazán különbözik, csak bonyulultabb állítgatni.

de mint odébb beszéltük lehet hogy más jellegû vázban jól mûködik, s az is lehet 50 kilós embernél majdnem jó, de Zsizsi kolléga sem én nem vagyunk ilyen könnyûek ezért javasoltam a nekem bevált dhx-et.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

az már szkandiumból van és ugye az új vázformával - hajlított felsõcsõ- az átlépõ magasság jóval alcsonyabb, a súly az én méretemben 2900 g körül van, jó 200-250 g mínusz a mostanihoz képest, igazából a geóban az egyetlen amit szokni kell az a magas középcsapágy. -de ez ebben a kategóriábian azért majdnem minden fulli dsajátja- és jövõ évi fox dhx air tag kell bele, mert a többivel reménytelenül pogozik, viszont a gyári 200/50 es tag helyett elviseli a 200/57-est is - nem ver bele a linkplate a nyergvázcsõbe- kb egy centivel nõ a rugóút. ja és állítható utas teló, mert lehet ugyan 140-es telóval is mászni, de azért alacsonyuabbal egyszerûbb. -javaslom az én setupomhoz hasonlót -12,8 kg a régi vázzal , pedál nélkül, súlycsoportunkban biztonséggal csökkenthetõ még negyed kilóval szal az új vázzal -fél kiló, de az a könnyités sztem ésszerûtlenül sokba kerül.

És miért jó hogy DHX Air van benne?
Nem jó az RP? Van abban propedal. A 23 teljesen király szvsz.
Fõleg azért érdekelne a véleményed, mer ugye a 2008as Coilair-ben is RP van, bár nagyobb méretû a légkamrája mint a sima RP-nek.

Elõre meg a Talas az egyértelmû.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
:ok2:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Köszi a privit! (Jövök még egyel!)
A Stumpjumper FSR-engem is megkísértett, de már évek óta a KONA mellett voksolok - na jó, volt egy kivétel is - és ez így is marad. A Santacruzról nekem azért van jó tapasztalatom - bár csak kölcsönben használtam egyet. Na az nekem bejött. És azért mi tagadás, baromira rugalmasak, hajlandóak egyedi setupra is. A NOMAD meg úgy szép, ahogy van!

na ja a KONA az örök szerelem :) :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Köszi a privit! (Jövök még egyel!)
A Stumpjumper FSR-engem is megkísértett, de már évek óta a KONA mellett voksolok - na jó, volt egy kivétel is - és ez így is marad. A Santacruzról nekem azért van jó tapasztalatom - bár csak kölcsönben használtam egyet. Na az nekem bejött. És azért mi tagadás, baromira rugalmasak, hajlandóak egyedi setupra is. A NOMAD meg úgy szép, ahogy van!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Látom, jövök Neked egyel Tigger! THX! Megint tanultam vmit. Én azt gondoltam volna, hogy a DHX AIR tagot hülyeség berakni egy Dawg vázba, pedig erõsen szemeztem vele, most meg lazán beközölted a tutit.
Akkor megyek alkudozni egy 2008-as vázra a Factorba.
VV is megnyugodhat, nem veszek Santacruzt! ;)

hát nekem is azért tetszett meg mert 2 állású lett a propedal, de úgy vettem meg ha nem tetszik azonnal megy az apróba, de aztán tetszett.

sokat gondolkodtam a sánta krúzon, de próba lehetõség nélkül igen dráganak aláltam és volt vmi -már nem emléxem mi- ami nem tetszett benne.
de egy nomadom lesz egyszer - elpihen majd a coiler és a RM slayer sxc között- :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tigger!
Sör, vagy bor Uram?!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Látom, jövök Neked egyel Tigger! THX! Megint tanultam vmit. Én azt gondoltam volna, hogy a DHX AIR tagot hülyeség berakni egy Dawg vázba, pedig erõsen szemeztem vele, most meg lazán beközölted a tutit.
Akkor megyek alkudozni egy 2008-as vázra a Factorba.
VV is megnyugodhat, nem veszek Santacruzt! ;)