itx: irtam volt hogy 3 lanctanyerral hasznalnam elol, most vettem XT hajtokart, azon 44es a nagytanyer, szoval lehetne porgetni
trigger: vegulis egy nagyobb scrap, vagy egy kisebb hoss kozott vacilalok, probikeban raadasul most van egy 16os hoss vaz 40 penzert (ez vajon meretben jo nekem?), ami nem rossz, de a scrap vaz sokkal jobban tetszik. Amugy a hoss-ban nem allna szarul a pike? marmint nem tul nagy? A patentpedal meg a pike tokeletes lesz, mert az ugralast nem gondolom tul komolyan, inkabb amlyan kis letoresugras, sok lejtozes, stb, semmikeppen sem dirt.... viszont a tekerhetoseg nagyon fontos mert en mostanaig merev cc bringaval tolom, es ahhoz vagyok szokva, hogy mindenhol feltekerek. ha az uj bringaval kicsit lassabban is de fel szeretnek jutni az emelkedokon. scrap teljesen alkalmatlan lenne erre? szivem szerint azt vennem
tekerhetõség és teló szempontjából kb ugyanaz, mind2, 68 fok körüli fejcsõszõggel bír 100-as telóval /eleve a hoss is marzo Dj-vel volt szerelve/ viszont a 16-os hoss effektív felsõcspõve 21,9" az M-es 15,5-es scrap 23,3" tehát ilyen szempontból tán jobb is. az lenne az igazi ha a hossból lenne 17-es, dehát nincs.
vagy vársz egy kicsit ,mig ideér az elsõ adag five0 váz, az direkt ilyen merevseggû enduro gyárilag 140-es telóval. bár abból is csak 16" vagy 18" van, hosshoz hasonló geó.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való