Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2008. május 29. - 21:36
Írta 2008. május 29. - 21:04
Ha kérdés van még, írj... próbálok benézni sûrûbben
itt volna egy, bár nem kona viszont marin, de ha jól tudom, az x-factor forgalmazója a márkának (legalábbis webshopban szerepel)
szóval a kérdés: marin montik mikortól lesznek elérhetõk itthon? lehet egyáltalán ilyesmiben bízni, vagy az a biztos, ha kinézem amit szeretnék és megveszem külhonban?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. május 29. - 19:32
Írta 2008. május 29. - 18:33
Btigger: eXXpert megtalált, kösszi az útba igazítást
madve: ha csak azt nézzük, hogy a HOSS egy XC váz, a Five-O pedig HT trails, akkor meg is kaptad a választ A Five-O váz direkten hosszú utas, szimplavállas telóhoz van tervezve, ugrálásra-light northshore-all mountain... ezek szép szavak, és ha igazán magyarosan akarnám megfogalmazni, akkor egy nagyon kellemes keménykedõ-de merevfarú váz.
Üdv
pé
madve: ha csak azt nézzük, hogy a HOSS egy XC váz, a Five-O pedig HT trails, akkor meg is kaptad a választ A Five-O váz direkten hosszú utas, szimplavállas telóhoz van tervezve, ugrálásra-light northshore-all mountain... ezek szép szavak, és ha igazán magyarosan akarnám megfogalmazni, akkor egy nagyon kellemes keménykedõ-de merevfarú váz.
Üdv
pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2008. május 27. - 15:41
kérlek segítsetek!
valaki használ Five-O vázat?milyen, most egy hoss-om van, érdemes lecserélni erõsebb, jobb?nem ugrálni kell, hanem ilyen AM, light freeride felhasználásra.
légyszi ha valaki tud valamit írjon!
köszi!
valaki használ Five-O vázat?milyen, most egy hoss-om van, érdemes lecserélni erõsebb, jobb?nem ugrálni kell, hanem ilyen AM, light freeride felhasználásra.
légyszi ha valaki tud valamit írjon!
köszi!
Írta 2008. május 25. - 14:45
írj Paraferee-nek
Rendben, köszönöm.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2008. május 23. - 21:12
írj Paraferee-nekLehet, hogy nem itt kellene megkérdeznem, de van jelen a fórumon X-factoros "képviselõ"?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. május 23. - 10:54
Lehet, hogy nem itt kellene megkérdeznem, de van jelen a fórumon X-factoros "képviselõ"?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2008. május 17. - 14:24
jól gondolod. és az egyik elsõ csereszabatos alkatrész lesz a bringán. nem lehet eléggé meghúzni, kotyog, szar. nekem a gyorszáras van, az se egy nagy waszisztdasz, de legalább tisztességesen mûködik
Írta 2008. május 17. - 14:23
Írta 2008. május 17. - 14:22
igen.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. május 17. - 14:20
Írta 2008. május 17. - 12:42
Írta 2008. május 17. - 10:40
Hali,
Tudja valaki, hogy ki gyártja ezt az elso agyat:
KK disc 20mm
2008-as Kona Cowan-en lattam.
http://www.konaworld.../08_cowan_w.htm
Koszi.
Tudja valaki, hogy ki gyártja ezt az elso agyat:
KK disc 20mm
2008-as Kona Cowan-en lattam.
http://www.konaworld.../08_cowan_w.htm
Koszi.
Írta 2008. május 04. - 21:34
ha kicserélem a 2004es stinkymbe a himbakart 2005ös stabéra az ér vmi plusz rugóutat vagy csak elrontom vele a váz geoját?
mert elvileg ugyanaz a 2 váz a himbakart leszámítva. és persze nagyobb tagot vennék bele és akkor gyakorlatilag egy stabom lenne, nem?
monoblokk nem kerül naon magasra így v ilyesmi? mert úgy tudom h attól kerül magasra a monoblokk meg baszódik el a geo ha csak simán ebbe ahimbakar váz kombóba teszek nagyobb tagot
ja és ez vonatkozik a coiler stinky kombóra is?
mert elvileg ugyanaz a 2 váz a himbakart leszámítva. és persze nagyobb tagot vennék bele és akkor gyakorlatilag egy stabom lenne, nem?
monoblokk nem kerül naon magasra így v ilyesmi? mert úgy tudom h attól kerül magasra a monoblokk meg baszódik el a geo ha csak simán ebbe ahimbakar váz kombóba teszek nagyobb tagot
ja és ez vonatkozik a coiler stinky kombóra is?
Írta 2008. április 25. - 22:40
Írta 2008. április 25. - 22:34
én ettõl függetlenül írtam, amit írtam.
szerintem Neked kelleni fog valami hézagoló akkor talán
szerintem Neked kelleni fog valami hézagoló akkor talán
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. április 25. - 22:24
Írta 2008. április 25. - 22:16
hajtas oldalra 2, masikra egy. ha e-type elso valtod van, akkor egy-egy mindket oldalra. ha 73as hazad van, akkor hajtas oldalra egy, amsikra semmi. ha e-type es 73, akkor nem kell hezagolo.
ki van az talalva...
ki van az talalva...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F