Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Kérlek erõsítsétek meg a tapasztalatom, hogy a Kona a legjobb dolog ami létezik!!!!!

a kivétel erõsíti a szabályt. én nem erõsítem meg az állításod :P
nekem van kona vázam is, de amire lecseréltem (giant) az simán jobb.
(könnyebb, jobb a geoja!, egyes helyeken szebb :))...

ettöl függetlenül persze szeretem a kona vázas bicajomat is, de akkor sem kell dícsõíteni az egekig...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Kérlek erõsítsétek meg a tapasztalatom, hogy a Kona a legjobb dolog ami létezik!!!!!

Készséggel megerõsítem:) :) :) . Én egy '04-es Dew-t és egy '07-es Kula vázra épített gépet használok, és maximálisan meg vagyok elégedve. Persze idõrõl idõre a Konával kapcsolatban is szárnyra kapnak rémhírek (pl. a vietnami gyártás éveiben a Caldera-nyeregvázcsõ repedések...), amik aztán el is ülnek. Az általam használt vázak közül messze a Kona a legmegbízhatóbb, legkényelmesebb és leginkább irányítható. Ja, és a legszebb is! Talán csak egy régi Trek 920 szállhat még versenybe, de az cromo volt, így nem sok értelmét látom hasonlítgatni.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekem a szkandi tetszene, még gondolkodtam v-fékesítésen is ,azért, hogy meg tudjam venni... Majd elmentem tekerni kedden és rájöttem, hogy imádom a biciklimet..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Találkozott már valaki 2007-es Kula Primoval (narancs), mint az enyém? Voltam pár versenyen, meg néztem itt a fórumon jópár versenyképet, egyel sem találkoztam, ellenben 2006-os naran Deluxe-t sokat. Szóval olyan nagyon tömegmárkának sem mondanám.

majd lesz...most lehet kapni 18-ast 19-est a factorneten elég jó áron
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Találkozott már valaki 2007-es Kula Primoval (narancs), mint az enyém? Voltam pár versenyen, meg néztem itt a fórumon jópár versenyképet, egyel sem találkoztam, ellenben 2006-os naran Deluxe-t sokat. Szóval olyan nagyon tömegmárkának sem mondanám.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
Feri, 2009-es konákról mikor ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nincs gond tojvánnal, no para...
Ha ócccsók lennénk mint a ferdeszemûek, akkor itthon gyártanák.

Töréssel meg ne legyen álmatlan éjszakád...
Nagyon jó a garanciális hiba százalékunk.

:)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Berkut

Berkut

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Igen valszeg álomvilágban éltem.

Éljen a Kona! :)))

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én is Konát hajtok, méghozzá ey régi narancs CinderCone-t. Nagyon jó a bringa és rendben is van a gép (azért van rajta mit javítgatni a hajtómû körül, de ez végülis lényegtelen.)

Lenne egy kérdésem, ami igencsak aggaszt... Márkahûségem:) az egekben, leborulok a Konák elõtt, viszont azt súgta a szél több Kona tulajdonost, hogy mostmár az új Konák 07 - 08 tömegtermelésesek, törik itt ott, és sajnos ezt aláigazolandó valahol aztláttam hogy tájvánban készíti õket.

Elöször el sem akartam hinni, és ezért irok ide, mert "mindjárt sírok" ,hogy a kedvenc márkám ami után áhítozotam, most végre meglett,majd továbblépésként egy új Kona vásárlásán agyalok (08 Coilair) ez, ez szóval kiborított...
Remélem Ti meg tudtok nyugtatni. Vagy leglább valamivel kommentáljátok ezt a kiborító és borzalmas híresztelést.

eddig álomvilágban éltél ?

kevés kivétellel (régi titánvázak, olasz outik etc) mindig is tajvánon készültek, kivéve azt a 2 évet mikor vietnámban. amúgy pont ugyanolyan tömegmárka mint a többi nagy. de nincs ezzel semmi baj, a tömeggyártott -a "márkásak is " - bringavázak kb 90%-a tajvánon készül, a maradék kinában vietnámban.
törni meg annyira törik mint bármi más.

Berkut

Berkut

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Én is Konát hajtok, méghozzá ey régi narancs CinderCone-t. Nagyon jó a bringa és rendben is van a gép (azért van rajta mit javítgatni a hajtómû körül, de ez végülis lényegtelen.)

Lenne egy kérdésem, ami igencsak aggaszt... Márkahûségem:) az egekben, leborulok a Konák elõtt, viszont azt súgta a szél több Kona tulajdonost, hogy mostmár az új Konák 07 - 08 tömegtermelésesek, törik itt ott, és sajnos ezt aláigazolandó valahol aztláttam hogy tájvánban készíti õket.

Elöször el sem akartam hinni, és ezért irok ide, mert "mindjárt sírok" ,hogy a kedvenc márkám ami után áhítozotam, most végre meglett,majd továbblépésként egy új Kona vásárlásán agyalok (08 Coilair) ez, ez szóval kiborított...
Remélem Ti meg tudtok nyugtatni. Vagy leglább valamivel kommentáljátok ezt a kiborító és borzalmas híresztelést.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

300 eurot alig fogja átlépni ;)

kell az enyém? :)

kíváncsi vagyok mennyiért megy el...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
300 eurot alig fogja átlépni ;)

kell az enyém? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
400 euro körül talán hozzájuthatsz majd :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://cgi.ebay.de/K...1QQcmdZViewItem

kell;)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Igen, bordó. Szerintem nagyon eltalálták a színét. Ami még tetszik benne, azok az egyszerû formájú csövek: nincs túlcsicsázva és tökéletesen mûködik.(persze az új vázforma is ütõs)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A '04-es volt a bordó (az igencsak szép)? Majdnem lett egy 2005-ös calderám, az a vajszínû volt.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Gabe84, kérdésedre a válasz: 2004-es, egy 2002-es Manitou Black dolgozgat benne, hamarosan 2003-as Lx hátsó váltóval, Novatec agyakkal, Sram sorral és lánccal egészül ki. A hajtásért pedig Shimano Octalink a felelõs.

Üdv., Ádám

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Jól sikerült kép,gratulálok hozzá!!:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
gratula Para! :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
köszönöm :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák