Én is Konát hajtok, méghozzá ey régi narancs CinderCone-t. Nagyon jó a bringa és rendben is van a gép (azért van rajta mit javítgatni a hajtómû körül, de ez végülis lényegtelen.)
Lenne egy kérdésem, ami igencsak aggaszt... Márkahûségem:) az egekben, leborulok a Konák elõtt, viszont azt súgta a szél több Kona tulajdonost, hogy mostmár az új Konák 07 - 08 tömegtermelésesek, törik itt ott, és sajnos ezt aláigazolandó valahol aztláttam hogy tájvánban készíti õket.
Elöször el sem akartam hinni, és ezért irok ide, mert "mindjárt sírok" ,hogy a kedvenc márkám ami után áhítozotam, most végre meglett,majd továbblépésként egy új Kona vásárlásán agyalok (08 Coilair) ez, ez szóval kiborított...
Remélem Ti meg tudtok nyugtatni. Vagy leglább valamivel kommentáljátok ezt a kiborító és borzalmas híresztelést.
Kérlek erõsítsétek meg a tapasztalatom, hogy a Kona a legjobb dolog ami létezik!!!!!
eddig álomvilágban éltél ?
kevés kivétellel (régi titánvázak, olasz outik etc) mindig is tajvánon készültek, kivéve azt a 2 évet mikor vietnámban. amúgy pont ugyanolyan tömegmárka mint a többi nagy. de nincs ezzel semmi baj, a tömeggyártott -a "márkásak is " - bringavázak kb 90%-a tajvánon készül, a maradék kinában vietnámban.
törni meg annyira törik mint bármi más.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való