Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Azért lehet bringázni 90/90-nel is, sõt! :)

Inkább múlik a rugózás megfelelõ beállításán, mint 1-2 centin.

Igaz, hogy van egy minimum rugóút, ami alatt az ember nem kap annyi extra kényelmet, stabilitást, hogy megérje cipelni az extra anyagot, mint rugóstag, forgópontok... De ez sztem 5 cm körül lehet, ennél meg szinte minden gép (még softtail is) többet mozog.

nem is 9 vs 10 centin volt a hangsúly de a 2,5" akkor se jó semmire cc race-n kivûl.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Azért lehet bringázni 90/90-nel is, sõt! :)

Inkább múlik a rugózás megfelelõ beállításán, mint 1-2 centin.

Igaz, hogy van egy minimum rugóút, ami alatt az ember nem kap annyi extra kényelmet, stabilitást, hogy megérje cipelni az extra anyagot, mint rugóstag, forgópontok... De ez sztem 5 cm körül lehet, ennél meg szinte minden gép (még softtail is) többet mozog.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Four nem tetszik, igaz súlyra nem tudom mennyi, Giant Anthem meg a HEi HEi nagyon bejövõs. Mondjuk 9-10cmnél nem is kellene több, ha egyáltalán kell annyi.

four 2500 körül, anthem meg hei hei tán picit könyebb..de nem szignifikáns a különbség.

fulliba meg kell az a 4". ha már fulli
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Four nem tetszik...

Kis huncut!!! Akkor te csak puncsoltál Várpalotán a rajtban, amikor megdicsérted az enyémet???:P

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Four nem tetszik, igaz súlyra nem tudom mennyi, Giant Anthem meg a HEi HEi nagyon bejövõs. Mondjuk 9-10cmnél nem is kellene több, ha egyáltalán kell annyi.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

össz-vissz ennyi?

a Hei Hei kifejezetten verseny CC kategória... oda nincs több rugóútrta szükség... ha mégis többre vágyik az ember, akkor ottan van az Four (100mm), vagy 2009tõl a One20 (120mm)...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

annyi

esetleg ismersz olyat, aki vett / van neki?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

össz-vissz ennyi?

annyi

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

2,5"-t

össz-vissz ennyi?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

HEi Hei mennyit mozog?

2,5"-t

(gyk 63,5 mm)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
HEi Hei mennyit mozog?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Hát ez benne a jó.Ha megvan a súly utána már csak ki-be. Csak, hogy nem mindegy, hogy kinek milyen a súlya. Nagyobb súly 2-es, még nagyobb súly 3-as. De hát ez már tényleg csak bonus.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

amit viszont sztem 1000 emberbõl egy állítgat....

jaja. en is egyszer megtalaltam hogy melyik PP allas a nekem valo [asszem az 1-es] azota csak a ki-bekapcsolo kart hasznalom. :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Gyûjtögess rá, mert jó kis váz, és könnyû. A két rugóstag között tényleg árnyalatnyi különbség van. Az a lényeg, hogy van rajta nyitott és pro-pedal állás. Az RP23- nál 3 fokozata van a pro-pedalnak. .

amit viszont sztem 1000 emberbõl egy állítgat....

váz. hei hei sztem tényleg "versenyzõsebb' beállítottságú embernek való

szvsz ha az ember fullit vesz az mozogjon legalább 10 centit, de inkább 12-t
:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Gyûjtögess rá, mert jó kis váz, és könnyû. A két rugóstag között tényleg árnyalatnyi különbség van. Az a lényeg, hogy van rajta nyitott és pro-pedal állás. Az RP23- nál 3 fokozata van a pro-pedalnak. Ennyi.
Jó gyûjtögetést.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Áhhá, szóval nekem teljesen mindegy melyik tag :)
Kösz a segítséget, megint van mire félretenni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

A Hei-hei és a hei-hei supreme váz között "csak" a tagban van különbség? Jelentõs használhatósági különbség van a két tag között?

Kösz.

a rugóstagokon kívül nincs más különbség...
szerintem különbséget a két tag között az "érez", aki full techno "buzi", és folyton mindig állítgatja maga alatt a cuccot... aki viszont inkább egyszer belövi magának, szerintem mindegy...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A Hei-hei és a hei-hei supreme váz között "csak" a tagban van különbség? Jelentõs használhatósági különbség van a két tag között?

Kösz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

17-es Kula Primom van, szóval szerintem a 18-es nagy lenne, meg én csak vázat szeretnék majd venni, minden más a jelenlegi bringáról kerülne át.

Amit mondtam HeiHei csak váz ;)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Meglesem a one20supreme-t is.

Legfeljebb a Deluxe-ot..