Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Milyen névadásról van szó, lemaradtam? Linket akarok!! :)

lemaradtál

ha párat visszaolvastál vón

jön a magic linkes "dawg"

http://www.xfactorne...14&db=20&kezd=0

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Milyen névadásról van szó, lemaradtam? Linket akarok!! :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Hol lehet nyomon követni a szavazást/listát? Mert én nem találom sem a Factor, sem a Konaworld oldalon. Vagy még túl korán keresem?

A listán a nevek mellett megjelenik majd a kiötlõjük is? Tehát tudni fogom majd, hogy az adott név pl. Tiggáé vagy Paráé? Mert ha nem, akkor javaslom, hogy itt osszuk meg egymással az elküldött tippjeinket.

Jaja, én sem találom, a szavazós listát

Ha látsz valahol paprikát, akkor arra szavazz :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Hol lehet nyomon követni a szavazást/listát? Mert én nem találom sem a Factor, sem a Konaworld oldalon. Vagy még túl korán keresem?

A listán a nevek mellett megjelenik majd a kiötlõjük is? Tehát tudni fogom majd, hogy az adott név pl. Tiggáé vagy Paráé? Mert ha nem, akkor javaslom, hogy itt osszuk meg egymással az elküldött tippjeinket.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
jöhet a szavazat majd nekem is :-D ;-)
gyerünk tigger', toljuk kis hazánkat! 8-)

ui:
kona funok csillogó szemeiteket a fordított árverés panelra vessétek...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
én az uccsó negyed órában akartam elküldeni a neveket...már korábban kitaláltam 3 frankó kis nevet(nekem legalábbis tetszett...), csak kettõt kellett fabrikálni még. erre megdöglik a net. kicsitsem akartam kivágni az ablakon. és utánahajítani az akváriumot...

ennek ellenére igyekszem, hogy magyar lábak közt landoljon a masina.:)

szóval hajrá Bikertigger!

Izomtéridõninja-geológus!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hát errõl a névadásról lecsúsztam, pedig vannak jó ötleteim. p*csába!
de a bringára kíváncsi vagyok.

de enyémekre még szavazhatsz :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

ha siettek még elcsíphettek pár tavalyi Kona mezt 40-60% kedvezménnyel a factornet oldalon...

Ja, csak mind ilyen freeride meg dh mez, semmi zipzár rajta... :(
De a kesztyûk is jó áron mennek nagyon.

Hát errõl a névadásról lecsúsztam, pedig vannak jó ötleteim. p*csába!
de a bringára kíváncsi vagyok.
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ha siettek még elcsíphettek pár tavalyi Kona mezt 40-60% kedvezménnyel a factornet oldalon...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
biza' Tigger bácsi, és már nagggggyon várjuk! :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
jön a magic linkes "dawg"

http://www.xfactorne...14&db=20&kezd=0

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

de nem is vágyik mindenki félmillás gépekre. van aki drágábbra, van aki megelégszik az olcsóbbal is. de elvégre ez nálam hobbi, hogy építem és szépítem a bringám. szerintem mindenki így van ezzel hogy valami sose tökéletes a gépén. ha már minden a legjobb, akkor meg a színe nem fog tetszeni vagy ki tudja még mi. ettõl függetlenül jó dolognak tartom az örökélet garanciát, bár ilyen szempontból csak marketing.

Nem feltétlen. Van ismerõsöm aki bringát sosem ad el, csak lejebb csorgatja a családban a srácoknak végül ha nagyon kivénhedt akkor olyan ismerõsnek ajándékozza aki felújtja és tovább használja. Így bár kb. 5 - 6 évente új (és drága) bicót vesz, a régiek mégis használatban maradnak.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
de nem is vágyik mindenki félmillás gépekre. van aki drágábbra, van aki megelégszik az olcsóbbal is. de elvégre ez nálam hobbi, hogy építem és szépítem a bringám. szerintem mindenki így van ezzel hogy valami sose tökéletes a gépén. ha már minden a legjobb, akkor meg a színe nem fog tetszeni vagy ki tudja még mi. ettõl függetlenül jó dolognak tartom az örökélet garanciát, bár ilyen szempontból csak marketing.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Ha ezt a gondolatmenetet kovetjuk nagyon elmeleti szinten, (ami mint tudjuk a valosagban sosem igy van) akkor mondjuk az igazán aktív idõszak legfeljebb ~2 évtized az ember életében, ebbe mondjuk a fentiek alapjan ;) 20/5 ev az kb 4 jo fel millas bringa siman belefer idealis esetben. :D

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
értelemszerû. mondjuk egy váz életében 5 év is elég jó szerintem, mert:
a) 5 év alatt megunod a vázat
B) 5 év alatt lesz szebb, jobb, kitudjamég (igazából azonos az elõzõvel)
c) 5 év alatt szerintem "megtérül" egy váz ára, na meg addig úgyis cseréled az egész bicót szépen lassan.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
semmi nem tart örökké. az örök élet garancia sem azt jelenti, hogy nem lehet összetörni. csak azt, hogy a gyártó biztos abban, hogy a lehetõ legjobb tudása szerint gyártotta le, a lehetõ legjobb anyagokból.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

vegyél nicolait. egyes vázaikra 5 év versenygarit vállalnak, igaz, nem cc gépek, de nagyon szépek azok is, meg jó drágák is :S

helius RC telos XC vaz 2.3kg
argon CC merev XC vaz 1.6kg

nem csak 6kilos beepitett agyvaltos DH gepeket csinalnak, eleg szeles volt a valasztek mindig is ;)

a gyartok azt garantaljak, hogy a vaz legyartasakor a megfelelo anyagot hasznaltak, es megfelelo modon lett eloallitva, jo minosegben. ha sz*r, akkor a hetvegi harcos alatt is tonkre fog menni az elso offroadkodas alkalmaval, ha jo akkor viszont birni fogja a hobbi szintu versenyzet is.

itt a forumosok kozul barmelyikunk vesz egy kula vazat, nem fog kettetorni normal hasznalat mellett. szoval mirol beszelunk? :)

a versenyzest azert irjak bele, mert valahol huzni kell egy hatart. ha nem huzna, akkor azt mondana hogy effektive csinalhatsz vele barmit, orokke fog tartani. ezt pedig nem fogja senki vallalni aki nagyobb mennyisegben termel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
de versenyen nem az számít, hogy egyben marad-e a gép vagy sem, ha jól gondolom. szóval mész ahogy tudsz, csak végig érj.(nem versenyzem, csak gondolom mit csinálnék, HA mégis.:D)
túrán meg meggondolod mit hogyan teszel, és hogy mész, nem? mert legközelebb is használni akarod, mert nem szponzortól kapod. persze szerintem.:)

mellesleg megvolt az elsõ hegyi utam a Blastommal.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

de a hobbi maratonista azt a bringát használja az év 365 napján, a licenszesnek jó esetben van edzõgépe és csak azon a 10-15 alkalommal ül fel a versenygépre, amikor épp versenyre megy...

nem feltétlen ez az általános

no meg van akitõl 10-15 nap alatt többet kap mint az átlagtól 300 alatt :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

nem
itt a versenyzés leginkább a licensszel rendelkezõ versenykezõkre van szabva
egy hobbi maratonista az nem versenyzõ,

de a hobbi maratonista azt a bringát használja az év 365 napján, a licenszesnek jó esetben van edzõgépe és csak azon a 10-15 alkalommal ül fel a versenygépre, amikor épp versenyre megy...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu