lemaradtálMilyen névadásról van szó, lemaradtam? Linket akarok!!
ha párat visszaolvastál vón
jön a magic linkes "dawg"
http://www.xfactorne...14&db=20&kezd=0
lemaradtálMilyen névadásról van szó, lemaradtam? Linket akarok!!
jön a magic linkes "dawg"
http://www.xfactorne...14&db=20&kezd=0
Hol lehet nyomon követni a szavazást/listát? Mert én nem találom sem a Factor, sem a Konaworld oldalon. Vagy még túl korán keresem?
A listán a nevek mellett megjelenik majd a kiötlõjük is? Tehát tudni fogom majd, hogy az adott név pl. Tiggáé vagy Paráé? Mert ha nem, akkor javaslom, hogy itt osszuk meg egymással az elküldött tippjeinket.
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Izomtéridõninja-geológus!
de enyémekre még szavazhatszHát errõl a névadásról lecsúsztam, pedig vannak jó ötleteim. p*csába!
de a bringára kíváncsi vagyok.
ha siettek még elcsíphettek pár tavalyi Kona mezt 40-60% kedvezménnyel a factornet oldalon...
pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
de nem is vágyik mindenki félmillás gépekre. van aki drágábbra, van aki megelégszik az olcsóbbal is. de elvégre ez nálam hobbi, hogy építem és szépítem a bringám. szerintem mindenki így van ezzel hogy valami sose tökéletes a gépén. ha már minden a legjobb, akkor meg a színe nem fog tetszeni vagy ki tudja még mi. ettõl függetlenül jó dolognak tartom az örökélet garanciát, bár ilyen szempontból csak marketing.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vegyél nicolait. egyes vázaikra 5 év versenygarit vállalnak, igaz, nem cc gépek, de nagyon szépek azok is, meg jó drágák is :S
RAUH-Welt
B E G R I F F
Izomtéridõninja-geológus!
nem feltétlen ez az általánosde a hobbi maratonista azt a bringát használja az év 365 napján, a licenszesnek jó esetben van edzõgépe és csak azon a 10-15 alkalommal ül fel a versenygépre, amikor épp versenyre megy...
de a hobbi maratonista azt a bringát használja az év 365 napján, a licenszesnek jó esetben van edzõgépe és csak azon a 10-15 alkalommal ül fel a versenygépre, amikor épp versenyre megy...nem
itt a versenyzés leginkább a licensszel rendelkezõ versenykezõkre van szabva
egy hobbi maratonista az nem versenyzõ,
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu