Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A korábbi alsó bilincses elsõ váltó hagyott rajta komolyabb nyomot, valamint a homlokcsõnél szedte le a festéket a hidraulika kábel, gyári hibajavító festékkel lett javítva, de nem lett túl szép. Eme két hibán kívül karcmentes. Nem két héten belül esedékes a vázcsere, szóval ráérek :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Igazság szerint egy kedves ismerõsöm X2S Kona Teames, neki mondták, hogy a jelenlegi 2008 kula deluxe-a csak ideiglenes, majd jön helyette az idei sárga. Én a használt deluxára pályázok, ezért az érdeklõdés :) Bár néhány nem katalógus képet elnézve egész szép ez a sárga is. Van 1-2 fok eltérés a supremek és a deluxe, primo geója között, érezném én ezt valamiben?

Tigger, nagyon baráti áron nem érdekel a narancs-fehér primo? Vagy Neked 18-as kellene?

jó lenne a 17-es is, sõt kifejezetten gondolkodtam rajta hogy kipróbálnék egy 17-est meg tetszik is az a váz...csak anyagilag momentán . de ha változik szólók..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Igazság szerint egy kedves ismerõsöm X2S Kona Teames, neki mondták, hogy a jelenlegi 2008 kula deluxe-a csak ideiglenes, majd jön helyette az idei sárga. Én a használt deluxára pályázok, ezért az érdeklõdés :) Bár néhány nem katalógus képet elnézve egész szép ez a sárga is. Van 1-2 fok eltérés a supremek és a deluxe, primo geója között, érezném én ezt valamiben?

Tigger, nagyon baráti áron nem érdekel a narancs-fehér primo? Vagy Neked 18-as kellene?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Ájj a 2-9-es Kulát 75ezer körül le akartam ütni, erre elviszik 79ezer körüli áron :o

Felkerült az általam korábban említett mezbõl egy S-es példány, megrendeltem...kíváncsi leszek ez valóban van-e vagy csak fantom mez :)

2009-es Kula Supreme vázak kb. mikortól lesznek kaphatóak?

Szia,
egyenlõre a kula supreme csak holland központi raktárból, kb 2-3hetes átfutási idõvel tudjuk hozni egy esetleges rendelésre.

Üdv
para

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ájj a 2-9-es Kulát 75ezer körül le akartam ütni, erre elviszik 79ezer körüli áron :o

Felkerült az általam korábban említett mezbõl egy S-es példány, megrendeltem...kíváncsi leszek ez valóban van-e vagy csak fantom mez :)

2009-es Kula Supreme vázak kb. mikortól lesznek kaphatóak?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Sebaj, akkor maradok ilyen Kona mez nélkül. Van X2S-s ismerõsöm, majd megérdeklõdöm nála hátha.

A bolt a BCA Sopron. Anno szeptemberben a fotópályázatos nyeremény átvételekor még szerepeltek, mint spot partner. Nem mintha nagy probléma lenne (csak észrevétel), mivel a fõnök hetente jár pestre áruér, így el tudja hozni ha kellene valami. A vázamat meg leküldték futárral.

Jó ötlet ez a fordított árverés. Sasolom a 2-9es vázat :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Érdekes, a klubfõnök volt fenn BP-n, neki azt mondták 3 nap alatt elfogyott mind :o

Annak mi oka lehet, hogy a boltom (sajnos nem saját, csak oda járok) lekerült a spot listáról?
Megrendeltem, megér 6400 ft-t is :)

szia,
sajnos közben futtattam a programot a raktárban is, és kiderült, hogy hiába mutat még egy darabot a készlet, vhogy elcsúszott az adatbázis, és már tényleg nincs M-es...

melyik spot-partnert nem találod a listánkban? sajnos volt pár partner, akik visszaléptek a kiemelt státusztól.

üdv
Para

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Érdekes, a klubfõnök volt fenn BP-n, neki azt mondták 3 nap alatt elfogyott mind :o

Annak mi oka lehet, hogy a boltom (sajnos nem saját, csak oda járok) lekerült a spot listáról?
Megrendeltem, megér 6400 ft-t is :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Ötlet valakitõl hol kaphatok Kona Race Jersey-t, 2008-as fehér-bordót? Rendeltem a xfactortól, de már elfogyott az M-es.

elméletileg még egy darab van készleten...
http://www.xfactorne...zleten=1&kezd=0

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ötlet valakitõl hol kaphatok Kona Race Jersey-t, 2008-as fehér-bordót? Rendeltem a xfactortól, de már elfogyott az M-es.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
hát, jobban örültem volna, ha magyarországra jön, de így is jó.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
cadabra lett

http://www.xfactorne...zleten=1&kezd=0
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Úgy néz ki, hogy nem jövõre sem lesz Kona Paprika nevû bringa :( pedig adtam az ötletet :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Neked jó lenne

de ha jól sejtem ez volt a vázam...:)

jesz:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tignek nagy lesz ez, sztem még nekem is az lenne.

Neked jó lenne

de ha jól sejtem ez volt a vázam...:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Tigger: :)

http://piacter.bikem...=214052&cat=all

Tignek nagy lesz ez, sztem még nekem is az lenne.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Tigger: :)

http://piacter.bikem...=214052&cat=all

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Boros_Mókus jól szólt... a megrendelésben szereplõ árakon kapod mindig-minden esetben a terméket, még ha annak az ára egy perccel késõbb meg is változna (legyen az drágulás vagy akár árcsökkenés is)...

üdv

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Rendeltem tegnap a boltomban egy akciós Kona mezt, de a tulaj csak jövõ héten megy fel a nagyfaluba érte. Fizethetem majd ki a 9900-es árat a mostani akciós 5200 ft helyett? Mivel ugye az akció ehónap 26-ig tart. Hozattam volna már a héten, de a boltom lekerült a spot pontos listáról, így meg lenne postaköltség.

Szerintem nem fogsz többet fizetni érte. A rendeléskor feltüntetett árat kell kifizetni. Ha meg van rendelve a szállítás idejétõl függetlenül tartaniuk kell az árat.
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Rendeltem tegnap a boltomban egy akciós Kona mezt, de a tulaj csak jövõ héten megy fel a nagyfaluba érte. Fizethetem majd ki a 9900-es árat a mostani akciós 5200 ft helyett? Mivel ugye az akció ehónap 26-ig tart. Hozattam volna már a héten, de a boltom lekerült a spot pontos listáról, így meg lenne postaköltség.