Hamarosan jönnek a testvére képei is. Mármint a Stiknyé...
cindercone:-> azért a testvér kifejezés az kicsit erõs, nem?
inkább nagybátyy!!!
AMC
Szia AMC!
Asszem de nem biztos, hogy Neked tört el a Giantod! Elvben az egy Freeride váz annak lett csinálva és mégis 4 év alatt olyan szinten elgyengült, hogy normál menettõl kettétört. Tehát nem minden, a felirat...
A Kona Stinky testvére a NUNU-nak, mert KONA de azért a Te csoda Giant bicód maximum a KONA nagynénijének ükapjának testvérének lányának a piaci barátnõjnék a fia....
Max ilyen rokonságban van a Te biciklid és a mi KONA bicikleink...
Tehát nem nagybátty hanem testvére az én kicsi biciklim Cindercone kicsi bicikliével.
Ha meglesz az a Stinky majd beszélünk itt tesóságról...
Tényleg mire vársz még miért nem veszed meg most. Március körül már jó idõ lesz, úgyhogy remélem nem májusban vagy azután FOX venni hanem elõbb. Addigra elmegy az idõ. Még 4,5 hónap a május. Majd fél év.
Zyl :-> Igen, jól rávilágítottál mire gondoltam. Én is azt mondom, hogy hiába Stab Primo vagy Stinky ha valaki nem tud bringázni akkor az is széttörik egy leérkezésnél míg lehet, hogy egy elsõtelós NUNU ha valaki megtanul ugratni, leérkezni elõször kis majd nagyobb ugratókon akkor a NUNU-val is nagyon jókat lehet biciklizni a János hegyen. Mert én "csak" ott fogok bringázni. Tehát nem a nagy ugratók, hanem módjával 1 méter körüli és szép leérkezéssel... Na.
Cindercone :-> ÉLJENEK A KONA BICIKLIK.
És hajrá testvérkém. Képeket szeretnénk már a családtagról!
Köszönöm mindenki gratulációját ha még van konkrét kérdések kissebb részletekrõl... nyugodtan tegyétek fel, mert szívesen válaszolok.
Sziasztok!
VDaNi
u.i.: AMC, Te pedig ne sértsd a mi (CinderCone+VDaNi) KONA bringáinkat, hogy nem tesók!!! >
OK???