Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2003. január 14. - 22:01
Írta 2003. január 14. - 22:00
errõl a telóról beszélgettünk már a teleszkópos topik asszem 69-70 oldalán. Nézd meg
Kifejezetten XC teleszkóp egyébként és naggyon könyûûûûûû ;D ez komoly !!!
Írta 2003. január 14. - 21:57
Írta 2003. január 14. - 21:55
Ez a megoldás bonyolultabb, mint egy A-6-os Audi futómûve!
Kérdés: Súlyban ez hogy jelentkezik? Mert több alkatrész=több anyag=több súly.
Nem egy túrateló!
Minden esetre a megoldás tetszik!
Írta 2003. január 14. - 21:48
Írta 2003. január 14. - 21:41
de mivel nincsen nekije kicsi fejecskéje és abban agya így ezt õ nem tudhatja... vannak érdekes kialakítású telók amik viszont nem mozdulna kbe fékezéskor kapis ???
vendég_vdani_*
Írta 2003. január 14. - 21:39
vdani priviben már kifejtettem... ennyi részemrõl ez a téma lezárva...
Szia Ras!
Priviben is azt írtad, hogy nem kell tudnia de nem jó ha bemozog. Ez már tényleg vicces de akkor honnan kéne tudnia mikor jó ha bemozog s mikor nem. Szerintem ezt Te se tudod, mert erre SZVSZ nincs válasz. De semmiképp se gond ha mondjuk egy hirtelen fékezésnél bemozdul a teló...
Szia
VDaNi
Írta 2003. január 14. - 21:21
Írta 2003. január 14. - 21:15
na ez a teló "tudja" hogy mikor kell rugózni és mikor nem...
fékezésnél/mászásnál nem reagál, csak a talajegyenetlenség mozdítják be
vendég_vdani_*
Írta 2003. január 14. - 21:06
Szerintem is jó váz a Scrap és az ára tényleg nem utolsó! A NUNU váz is 55 ezer Ft!
Tehát jó ára van annak a váznak!
Lehet, hogy tudatlan kérdés de mi a különbség a Scrap és a Roast váz között színen kívül...
Ras :->
Miután le"baromságoztad" beírásom beírnám ezt (is):
A lényeg, hogy értem mit mondasz eddig is értettem csak nem értek vele egyet.
A teleszkópnak honnan kéne tudnija, hogy egy gödörbe ment bele, egy buckára rá vagy ugrattam és ezért nõtt meg a súly rajta 35 kilóról mondjuk 80-ra vagy azért mert fékeztem és a bicikli+az én súlyom+bicikli és én súlyom lendülete ment mind a teleszkópra... (hú de bonyolult!) Na??? Ezt mond meg. Mivel nincs agya ezt nem tudja eldönteni ezért mindig rugózik és ha puhábbra van beállítva akár 3 centit is bemozdulhat fékezésnél. Még akkor is hátra van 7 centi rugóút.
Azt vettem észre, hogy a teleszkóp az elején elég puhán mozog viszont 3-4 centi után már keményebb mint gondolnám. De ez lehet, hogy nem meglepõ. Tudom hogy ennek így kell lennie, mert a rugó már összébb van nyomva...
Na mindegy a lényeg az eleje.
Ezt nem tudom megérteni, hogy a teleszkóp azt honnan tudja...
Na ezt mond meg!
Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. január 14. - 20:33
Írta 2003. január 14. - 20:17
OFF: Ja tényleg, akinek vannak kis bicóra alkatrészei, szóljon!
Ezek kellenek még:
- Kona/Trek, vagy valami más bikaerõs emelt merevvilla max. 10000-ért
- hátsó Slick külsõ (jó lenne, ha 2.1-eset tudna valaki);
- kerámiás váltógörgõk Xt-be;
- valami rövid, erõs stucni max 4000-ért;
- Connex lánc szintén max. annyiért;
- parallaxos, vagy más vastagított tengelyes elsõ agy (ha lehet, 32-es).
- és egy asszem 27.2-es (???) erõsebb nyeregcsõ
ha valaki tudna ezügyben segíteni, légyszi szóljon. Köszi! ON
Írta 2003. január 14. - 19:39
nem tom hogy mért kell annyit fikázni a VDani-t mert "fékezésnél benyomódik a teló"!!!
egy JÓ biciklin mint a nunnu ez megtörténik !!!
szentem már kicsit savanyú a szóló a többieknek mert nekik nem ilyen...!! na mind1!!!
cindercone:->a stinky, nunu beszólást nem úgy értettem !!persze hogy a testvére .. csak más kategória!!!a stinky kicsit komolyabb de a nnun a saját kategóriájában jobb mint a stinky !!
mikor lesznek fenn a képeid?
neked hogy tetszik a bicód váltója?a lánctányér mérete nem kicsi?nem érzed azt hogy még kéne egy-két sebesség fokozat?
a féked bekopott már és mennyire fog?
na ennnyi...
AMC
Írta 2003. január 14. - 17:52
Nem kötelezõ elolvasni, BAROMSÁGOKAT hozzászólni meg pláne nem!
nem nagyon olvastam itt baromságokat, legfeljebb ez a testvérezésen történõ civakodást meg vdani teló+fék kombóját illetném annak (bocs dani), ha akarnám, de nem akarom...
szóval azért ennyire ne durvuljunk...
a másik oldal se , bár igaz eddig hasonló technikai szintû hozzászólások nem voltak jellemzõek, de hát majd tanul az ember, akit meg illet az meg szerintem örüljön ha kiigazítják jószándékú emberek... legalább tanul
szóval volt harag ninsc harag...
oksi ???
ne piszkáljuk egymást, és kis önmérsékletet mindenkitõl
köszönetm a figyelmet: Ras
Írta 2003. január 14. - 17:43
vendég_vdani_*
Írta 2003. január 14. - 16:59
Szevasztok!
Hát, ezt egyszerûen nem hiszem el!!!
Mondjátok már el, miért jó ez?? ???
Miért kell folyamatosan fikázni a másikat, és beleszólni abba, hogy mivel, mikor miért mit csináljon??
Azt hogy a Stinky tesója a Nununak csak poénból írtam, nem tudom, mi ebben olyan különös.
Ha valaki számára uncsi ez a topic, nem kell belenéznie, pláne nem beleszólni, lehülyézni a másikat.
Attól, hogy a Dani nem tud SZÁMOTOKRA kielégítõ tesztet írni, nem kell feltétlenül befikázni, "bringázni nem tudónak" kikiáltani!!
Lehet, hogy nem nyomja 10 éve a lefeléket a Jánoson, de ettõl még Õ is egy normális ember!!!! SÕT!
Ha neki tetszik az, hogy fékezés közben a teló benyomódik, akkor leül a géphez, és leírja azt!!
Egyértelmû, hogy örül az új brinyójának, mindent átfogó tesztet meg természetes, hogy nem fog írni, mivel - ha eddig nem tûnt volna fel sokaknak - kint 20 cm-es hó van!!
Majd tavasszal, ha nekilódul egy egész napos hajtásnak a terepen, biztos vagyok benne, hogy kapunk tõle KIELÉGÍTÕ leírást, amit persze NEM MINDENKINEK kötelezõ elolvasni!!
Kérlek titeket, hogy tartsátok meg magatoknak a rosszalló hozzászólásaitokat, vagy intézzétek el priviben, de még inkább úgysem. Ha jót - de inkább értelmeset - nem tudsz írni, inkább maradj csendben, mint ahogy azt javasoltad is!! - húzd meg magad!
Ha valakinek esetleg rossz a szeme, ez a KONA topic!! >
Nnna, egy idõre kidühöngtam magam.
Tényleg ne legyünk rossz májúak!
Továbbra is jó tekerést kívánok mindenkinek! PEACE!
U.I.: Ja, és a Stinky akkor is a NUNU testvére, mondjon bárki bármit!
Off.
Sziasztok!
Igazatok van. Neked is Cindercone.
És errõl jut eszembe, hogy gondoljátokel, hogy az utóbbi 5 napi biciklizesétekrõl írjatok tesztet. De csak az utolsó 5 nap.
Másik dolog meg, hogy annyit írtam, hogy a teló benyomódik fékezéskor ami teljesen normális.
Ugyanis fékezéskor az elsõ kerékre kerül több súly tehát ez evidens...
És a lényeg amit mondani akartam, hogy mikor így fékeztem akkor nagyon szépen egyenletesen mozgott a teleszkóp még kint a hidegbe is!
CinderCone igazad van!
Páá.
VDaNi
U.i. Nem vélelten nem írok a többi topicba, mert ott vagy senkit se érdekel vagy csak úgy csinálnak...
Tehát ez így jó ahogy van...
U.i utóirata: HAJRÁ KONA!
Írta 2003. január 14. - 12:02
Az az igazság,hogy nekem is kissé borzolta már az idegeimet Vdani sok, néha értelmetlennek tûnõ beszólása,de teljesen igazat adok Cindercone utolsó hozzászólásának,miszerint ez egy KONA topic és éppen ezért ne b*szogassuk Vdanit,ha néha (sokszor ;D) túllelkesülten az új Nunuja miatt olyat ír,amit egy technokrata füle már nem vesz be (lásd telóbenyomódás...).
Ha úgy csinálná,mint az elején,hogy majd minden topicba napi 3-szor beírja,hogy hány nap van hátra a bringája érkezéséig ,akkor le lehetne szólni,de itt a KONA topicban nem biztos,hogy földbe kell alázni > :-\ :-X
Üdv és béke mindenkinek!
Írta 2003. január 14. - 11:27
Hát, ezt egyszerûen nem hiszem el!!!
Mondjátok már el, miért jó ez?? ???
Miért kell folyamatosan fikázni a másikat, és beleszólni abba, hogy mivel, mikor miért mit csináljon??
Azt hogy a Stinky tesója a Nununak csak poénból írtam, nem tudom, mi ebben olyan különös.
Ha valaki számára uncsi ez a topic, nem kell belenéznie, pláne nem beleszólni, lehülyézni a másikat.
Attól, hogy a Dani nem tud SZÁMOTOKRA kielégítõ tesztet írni, nem kell feltétlenül befikázni, "bringázni nem tudónak" kikiáltani!!
Lehet, hogy nem nyomja 10 éve a lefeléket a Jánoson, de ettõl még Õ is egy normális ember!!!! SÕT!
Ha neki tetszik az, hogy fékezés közben a teló benyomódik, akkor leül a géphez, és leírja azt!!
Egyértelmû, hogy örül az új brinyójának, mindent átfogó tesztet meg természetes, hogy nem fog írni, mivel - ha eddig nem tûnt volna fel sokaknak - kint 20 cm-es hó van!!
Majd tavasszal, ha nekilódul egy egész napos hajtásnak a terepen, biztos vagyok benne, hogy kapunk tõle KIELÉGÍTÕ leírást, amit persze NEM MINDENKINEK kötelezõ elolvasni!!
Kérlek titeket, hogy tartsátok meg magatoknak a rosszalló hozzászólásaitokat, vagy intézzétek el priviben, de még inkább úgysem. Ha jót - de inkább értelmeset - nem tudsz írni, inkább maradj csendben, mint ahogy azt javasoltad is!! - húzd meg magad!
Ha valakinek esetleg rossz a szeme, ez a KONA topic!! >
Nnna, egy idõre kidühöngtam magam.
Tényleg ne legyünk rossz májúak!
Továbbra is jó tekerést kívánok mindenkinek! PEACE!
U.I.: Ja, és a Stinky akkor is a NUNU testvére, mondjon bárki bármit!
Off.
vendég_vdani_*
Írta 2003. január 14. - 08:23
dani most megmodom az igazat ,te nagyon hule vagy .!
sosem adod fel .. miert viselkedsz ugy mint aki tud brinyozni .?
ma bocs de en azt javaslom ha nem megy a bringazas huzd meg magad mint en, ne irj olyanokat hogy "szepen benyomodik a telo fekezes kozben"...tudod az eleg sz@r akkor , es annak nem az a szerepe ..olyan tesztet irtal a nanurol hogy meg most is eszem fazom felall..!
Jó.OK
Írta 2003. január 14. - 01:12
sosem adod fel .. miert viselkedsz ugy mint aki tud brinyozni .?
ma bocs de en azt javaslom ha nem megy a bringazas huzd meg magad mint en, ne irj olyanokat hogy "szepen benyomodik a telo fekezes kozben"...tudod az eleg sz@r akkor , es annak nem az a szerepe ..olyan tesztet irtal a nanurol hogy meg most is eszem fazom felall..!