Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

na akkro ezt szerintem tultargyaltuk.

Arra jo lesz a bicikli amire vetted, ha 2 ev mulva is egybe van akkor biztos.

Na igen ez az. Majd ha történik valami vagy kérdésem, észrevételem van majd egybõl szólok és írok de most már visszábbhúzódok mert az elsõ pár nap tapasztalait már leírtam. Máshol még nem mentem vele csak a környéken meg a házba... :)
De ezeknek a tapasztalait Lmondtam már. Hosszabb út után tapasztalatot majd írok! Meg János hegy után is!

Ras :-> Legközelebb rakok oda :) :) :) jeleket! :)

Szia

VDaNi

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
na akkro ezt szerintem tultargyaltuk.

Arra jo lesz a bicikli amire vetted, ha 2 ev mulva is egybe van akkor biztos.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
ha viccnek szánod tegyél oda hahotát így ;D
oksi? ;)

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Jajj a kötözködés. ;)
Nem tudom a választ. Ha megyek gyorsabban és megnõ a szög annyira, hogy elemelkedek akkor nem állok meg. Tudom hogy lehetett volna ugrálós gép is de én nem ugrálok csak bringázok és néha ha pont elém tátong egy kissebb ugrató akkor leugratok. Nem ilyen 1 méter magas falról hanem máshonnan...
Ennyi!
Nem kell mindent komolyan venni...
Van amit csak viccnek szánok. Habár lehet, hogy elég gyenge!

VDaNi

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
1 Namost aki legalabb naponta nem koppantja le egyszer a telojat /helyes beallitas mellett/ akkor az nem is hajtotta meg a paripat . Persze nem a beledongolom a betonba stilussal...
Egyebkent ezt hallani v. erzekelni lehet hogy nem fogod / legalabbis mashogy koppan le egy mezei telo, meg egy nemmezei/

2 A masik hogy en sose vagtam ezt a csaladfa dolgot de szerintem ennyi magyarazat eleg is volt...

3 Ha ugralni akarsz akkor abbol a 160E bol vagy nemTommennyi a nunu siman osszetehettel volna egy arra alkalmas tankot... meg akar viszonylag jo hidraulikus fekekkel is , de amugy meg arra nem is kell csak v , mert ugyis csak letorik..
Bar biztos hogy 5kg mmal nehezebb lett volna

4 a lancvillavedo nem hulyeseg - fent egy olcso megoldas /en vianovos egerpadbol csinaltam/

5 sok CCs ugy jon le hegyrol hogy nehany DHs is megnezi :>>> Mas kerdes ha sziklas a lefele, ott nem tud ugy hasitani, mert lerazna a kerorol... Szoval ez meg elmegy a versenyszeru felhasznalas kategoriajaba, de az 1m es feljarorol leugrok az utra az mar mas kategoria, es azt semmi vaz nem dijazza...

Most az egy metert azt hogy ertsuk? Horizontalisan, vagy vertikalisan? Esetleg a palyagorbe hossza??

Jah, es az a verzio, hogy kiszedem a kulacstartoszemeket nem biztos am hogy mukodik... attol meg uu megakad/hat/ ott a nyeregcso...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
szerintem ne zavarjon ha ott marad amc írása... és nem is biztos hogy mi rá gondoltunk itt elsõsorban... tehát :-X

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

eghhhhh, ez már kezd fájni

itt több oldalon keresztül az megy, hogy Dani mire használja vagy esetleg mire ne használja a Nunu-t. már ez is súrolgatja az infantilizmus határait, DE ez a melyik bringa melyiknek a testvére dolog teljes mélységben belehatolt..........

Szia Fityisz&Ras!!

Szerintem is igazad van. Én csak azért írtam, mert tényleg zavart volna, ha Amc beírása ottmarad válaszul. Cindercone egy frappáns humort sütött el amit amc leszólt... Erre válaszoltam ezt de csak poénnak szántam!!! Tehát szerintem is no comment amc-nek!
Kár volt be(le)szólnija!

Szia Fityisz&Ras!

VDaNi

azonic

azonic

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Csak ez az infantilizmo nem a cox elôtt van, hanem helyett. ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
infantilizmo praecox...

fityisz, no comment

vendég__*

vendég__*
  • vendég
eghhhhh, ez már kezd fájni

itt több oldalon keresztül az megy, hogy Dani mire használja vagy esetleg mire ne használja a Nunu-t. már ez is súrolgatja az infantilizmus határait, DE ez a melyik bringa melyiknek a testvére dolog teljes mélységben belehatolt..........

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

Hamarosan jönnek a testvére képei is. Mármint a Stiknyé...

cindercone:-> azért a testvér kifejezés az kicsit erõs, nem?
inkább nagybátyy!!!
AMC

Szia AMC!

Asszem de nem biztos, hogy Neked tört el a Giantod! Elvben az egy Freeride váz annak lett csinálva és mégis 4 év alatt olyan szinten elgyengült, hogy normál menettõl kettétört. Tehát nem minden, a felirat...
A Kona Stinky testvére a NUNU-nak, mert KONA de azért a Te csoda Giant bicód maximum a KONA nagynénijének ükapjának testvérének lányának a piaci barátnõjnék a fia.... ;)
Max ilyen rokonságban van a Te biciklid és a mi KONA bicikleink...
Tehát nem nagybátty hanem testvére az én kicsi biciklim Cindercone kicsi bicikliével.
Ha meglesz az a Stinky majd beszélünk itt tesóságról... :)
Tényleg mire vársz még miért nem veszed meg most. Március körül már jó idõ lesz, úgyhogy remélem nem májusban vagy azután FOX venni hanem elõbb. Addigra elmegy az idõ. Még 4,5 hónap a május. Majd fél év.

Zyl :-> Igen, jól rávilágítottál mire gondoltam. Én is azt mondom, hogy hiába Stab Primo vagy Stinky ha valaki nem tud bringázni akkor az is széttörik egy leérkezésnél míg lehet, hogy egy elsõtelós NUNU ha valaki megtanul ugratni, leérkezni elõször kis majd nagyobb ugratókon akkor a NUNU-val is nagyon jókat lehet biciklizni a János hegyen. Mert én "csak" ott fogok bringázni. Tehát nem a nagy ugratók, hanem módjával 1 méter körüli és szép leérkezéssel... Na.

Cindercone :-> ÉLJENEK A KONA BICIKLIK.
És hajrá testvérkém. Képeket szeretnénk már a családtagról!
Köszönöm mindenki gratulációját ha még van konkrét kérdések kissebb részletekrõl... nyugodtan tegyétek fel, mert szívesen válaszolok.

Sziasztok!

VDaNi

u.i.: AMC, Te pedig ne sértsd a mi (CinderCone+VDaNi) KONA bringáinkat, hogy nem tesók!!! >:( OK???

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts

cindercone:-> azért a testvér kifejezés az kicsit erõs, nem?
inkább nagybátyy!!!
AMC

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Hát, volt hogy bekoppant.
Legalábbis szerintem a rugóstagom koppant be, amikor elõször lezúztam egy lépcsõsort, és még nem állítottam be rendesen a r.tagot. Ennyi.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts

Tudom, hogy nem szégyen tolni de én nem 2-3-4 méteres ugratásokról beszélek inkább csak 1 körül. Amik János hegyen vannak! Arra jó.

VDaNi

Azért ott nem csak 1 méteres(?) ugrások vannak, de azért bízom abban, hogy nem fog elszaladni veled a ló, és nem fogod kinyírni magad (mert nem minden a jó bicikli, ha nincsen tapasztalatod lehet egy csúcs nicolai bringád is..) ;)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Amúgy kb velem is ez történt amikor bicót vettem, igazából akkor még nem tudtam eldönteni, hogy milyet akarok, késõbb jöttem rá, hogy többre van szükségem, mint köröket menni. (ez általánosító volt tudom, de nekem ez jött le a CC-rõl.)
És ha legközelebb lesz bicóm nem cc-s vázzal fogok ugrálni. De amig vdani belejön az igazi izgalmakba, ezzel a géppel, addig neki megfelelõ lesz ez a gép, aztán késõbb úgyis csinosítgatja majd, vagy lecseréli, de ezt az élvezetet hagyjuk meg neki sztem, ne fárasszuk azzal, hogy ez nem arra van, meg használd arra amire tervezték, mert sokan vagyunk úgy, hogy nem arra használunk valamit amire tervezve lett, én is emellett voltam, de rájöttem, hogy én is másra vágyom, és vdani is rá fog erre jönni. És nem hiszem, hogy hamar megadná magát ez a váz, ha az illetõ nem viszi túlzásba az agresszulást. Majd kialakul benne minden, ha elkezdõdik a szezon.

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

Vdani:
Tényleg gratulaa géphez!!!
Azzal viszont zúzom az ugrásokat rendesen...
Iszonyat jó! A markolat tényleg nagyon komoly, nekem is a kedvencem. Még 2 - 3 nap, és felvarázsolok egy (jó)pár képet a netre.
Addig is jó tekerést! :D

Szia Cindercone!

Várjuk a képeket. Amúgy volt már hogy akármilyen teleszkópod, rugóstagod bekoppant???
És milyen a bike?

BombrideR :-> Nem azért vettem nunU-t, mert szépen mozog fékezésnél a teló hanem csak írtam, hogy szépen mozog ahogy nõ a fékerõ. Ahogy nõ a fékerõ folyamatosan megy be a teló. Mintha a fékkar benyomná a telót! :))) Csak közbe fékezõdik is! :)
Nagyon tuti és megyek is el bringázni!

Szia

VDaNi

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts

Egyáltalán nem recseg ugratásnál se (90-100 centi)

szerintem ennyit ezzel a vázzal nem kéne vállalnod... nem szégyen letolni...
viszont egy törött vázzal vagy telóval már sokmindent nem tudsz kezdeni hiába szép is meg jó is most...

nem is beszélve a gipszben sínben titáncsavarokban töltött idõrõl :-\

Vdani!
Pont errõl beszéltem én is egy oldallal elõrébb...
Ez a váz nem fogja bírni az ugrálgatást,mert cc-re tervezték!
Úgyhogy tényleg csak óvatosan ;)

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Vdani:
Tényleg gratulaa géphez!!!
Azzal viszont zúzom az ugrásokat rendesen...
Iszonyat jó! A markolat tényleg nagyon komoly, nekem is a kedvencem. Még 2 - 3 nap, és felvarázsolok egy (jó)pár képet a netre.
Addig is jó tekerést! :D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
A fékezés közben ahogy nõ a fékerõ nagyon szépen megy be a teleszkóp!

~~~~~~~

na ennek mi lenne a lenyege .????.. remelem nem ezert vettel nanut ..?

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
fokozatosság. elõbb utóbb ugyis veszel majd másik bicót ha ugrálni akarsz, majd eldöntöd mit akarsz, csak mindig hordj bukót.