Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
csak azert gondoltam, mer itt a kula deluxe-rol kerdeztel!?
tan nem azt akarsz venni!?

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Kár hogy eladod a Stuffot.
A többit nem ismerem de az idei Stuff váz elég szép lett. A színe is jó. Habár az mindegy.
Zo-lee Nekem nagyon tetszik most is a NUNU! Miért ne tetszene? Miért kérdezted. Csak beraktam egy másik NUNU tulajdonos véleményét is abringáról.

Szia
VDaNi

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
hat igen cindercone! ez igy van! a konaval az a bajom, hogy (ugye regebben irtam mar, hogy az enyem 17colos volt), de megneztem a kissebbet is, na szal nekem az a bajom, hogy a konaknak tul hosszu a felsö vazcsövük es (legalabb is nekem) igy nehezemre esik kiemelni ugrasoknal, vagy manualoknal.
ezekre a meridaval penteken a probautamon 1 ora alatt raereztem.
amugy a vaz a 65 kilomhoz szerintem eleg stabil. az egyetlen gyenge pontja, talan a fejcsö, mert az eleg rövidnek tünik, viszont nagyon jol meg van erösitve / hegesztve.
de azert csinaltam emlekbe egy par uccso kepeket a stuff vazamrol.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Ha jól tévedek, Endroo-nek is piros-polír Stinky váza van. Ez a 2001-es modell.

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Konáról Meridára? ??? ??? Hát, ilyen is létezik... ::)

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
dani, meguntad a nunut!?

amugy meg elbucsuznek a KONA-community-töl, mivel mult penteken sikerült becserelnem a stuff vazamat 1 merida matts UMF-re. ezzel mar most sokkal jobban nyomatom. na nem azert, mert a stuff szar volt, csak ennek a geometriaja jobban bejön nekem. kissebb, rövidebb.

...de azer ugye meg ellatogathatok ide a konas topicba!? ;)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
huu olyan szép "sztinkit" láttam, hogy csak na! piros-ezüst szinü volt és csak ugy suhant! ;)
amugy ha valaki KONA-t szándékozik venni, az szoljon,mert lehet hogy tudok egy kicsivel olcsobban. nem biztos,hogy sokkal( 5-10 ezer) , de azért az is számit.

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

Végre egy kis ON!
Itt van a tapasztalata egy másik 2003 NUNU tulajdonosnak!

Modell év: 2003
Meddig használtad: 3 hónapig, 500-1000 km
Elõnyök: Könnyû, nem megterhelõ tekerni.A váltója szerintem tökéletes.Gumi is királyság.A teló -10 ben is jól müködött a többihez képest( Mozók, RST-k, Shock Works olcsobbika)
Hátrányok: A nagy télben kicsit sikít a fék, de ugyan úgy fog.Szerintem a vázra kis erõsítés azért fért volna még.Persze ha arra használod , amire írják akkor nem lehet gond.
Kinek/mire ajánlod: Leginkább utcára és erdei, hegyi tekerésre (János hegy).De szerintem mindenre jó , kivéve, Ha nagyon durvulni akarsz,arra vegyél egy pár kategóriával erõsebb bicót.(drágább is lesz jóval.)
Biciklid paraméterei: 2003 NUNU. Lesd. az elöttem szólót.
Vélemény: Én végre egy könnyebb gépet akartam, és sikerült is ezzel teljesítenem. Elötte volt egy Mali mambám, Mozó telóval, de csak a teló volt 3,5 kiló,
ugyhogy a Jánoshegynek felfelé azért volt szenvedés.
Paraméterek: Váz KONA NUNU 2003 Kona 7005 butted aluminium Villa Marzocchi EXR 2003 Hátsó váltó Deore LX Elsõ váltó Deore Váltókar Deore Fék Shimano Deore 2003 (!) tárcsafék elöl-hátul Fékkar AVID Hajtómû Shimano Deore LX Kormány gyári, hajlított KONA Kormányszár KONA NINE Pedál Shimano Deore Nyeregcsõ KONA Nyereg KONA SDG Agy Shimano HB-M475 Küllõ Mavic Felni Mavic X139 Gumi Tioga Terrafirma

Mondjuk a teló -10-ben nem megy ugyanúgy csak ezzel a hígabb olajjal és tuningolva de azért igaz amit írt.

Sziasztok

VDaNi

U.I.: végre egy kis ON!!! ;D ;D ;D ;D ;D

bocs

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

A Kula Deluxe nem nagyon tetszik Nekem habár nagyon jó bicikli ezt tudom!

VDaNi

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Merevvázas csúcs XC gépük Konáéknak: a Kula Deluxe!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Dani: ha annyira tetszik a Roast, miért nem vettél inkább egy Scrap-et, ami mint tudjuk a Roast butított változata. Abba nagyon zsír lenne egy 100-130 mm-t mozgó teló és fejleszthetnéd a kerékpáros tudásod és anyagi szinted szerint. Most ne gyere a felszereltséggel mert nem vagyok kiváncsi, hogy mennyivel vált jobban a Deore váltó az Alivionál (elárulom: észrevehetetlenül) vagy mennyire fog jobban a Deore tárcsafék azon a néhány napon, amikor esõben biciklizel.

A kérdésed egyébbként nagyon jó, mert sikerült egy márka csúcskategóriáit kiválasztanod az adott szakágban. Szerintem egy CC-s meg a King Kikapura és a nem tom hogyhíjják a merevvázas csúcs XC-t. Szóval már megint sikerült beletrafálnod, de nem baj, úgy tanul a gyerek, ha kérdez. Errõl van is egy vicc majd legközelebb elmesélem.

Bocs

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Van egy körkérdésem!
Szerintetek melyik a legjobb fulltelós FR/DH, full telós CC KONA illetve merevvázas 1telós KONA bicikli?
Szerintem: Kona Roast & Kona STAB & KONA KING KIKAPU a full full XTR szettel.
Nektek melyik tetszik?
Scrapat semmiképp se vennék, mert azt nem szeretem és nem is tetszik.

Sziasztok
VDaNi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Még egy nem a témához kapcsolódó hozzászólás, és zárolom a topicot, majd törlöm az egészet! >:(

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
OFF
Nos, kutakodik a fene! >:(
Csak az ott nekem egy szakmai fórum (volt), és ezért vagyok egy kicsit vDani allergiás.
és azért egy kicsit csodálkoznék ha egy 15 éves gyerek többet tudna a stilóról nálam, amikor 3 évig Fiat márkaszervízben dolgoztam!
Ezen linkel pusztán csak arra a tényre akartam felnyitni a szemeteket, hogy nálunk idõsebb és komolyabb embereknek is csípi a Dani a szemét, és nem hiszem, hogy nekünk kellene õt nevelni, azt hiszem arra léteznek a szülõk!
Ja és véletlenül ott is van amc aki most már adamax néven írogat, csak ott mondjuk egy 30 körüli jogász emberke! :o
ON

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Ez hülyeség. Amc a haverom 1xe találtunk erre a fórumra azért regisztráltunk eggyütt. Most dögöljek meg ha én írtam be! NEM! Amúgy amc mármegváltoztatta a jelszavát, és én nem tudom.
Lehet, hogy nem szakkifejezés a lágy olaj de azért tudtátok mire gondolok! >:(

Minden jót!

VDaNi

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
vDani regisztrációs dátum: 2002. Nov. 30. 21:55:32
amc regisztrációs dátum: 2002. Nov. 30. 21:05:04

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
amc=Vdani ebben tuti vagyok mar !

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
azért aki egy olajra azt mondja hogy lágy az azért gyakorolhatna némi önkritikát ::)
szóval tény hogy lehet itt tanulni, de azért valami alapszint nem árt a fórumozáshoz..
senki nem mondta hogy itt bárki is tökéletes lenn, vagy mindenhez jobban értene mint más, csak érdekes hogy eddig mindenki mással sikerült emberi hangnemet találni..
pedig voltak itt nem egyszerû esetek...

részemrõla téma lezárva...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Gyerekek!
Szerintem egyszer és mindenkorra le kellene zárni ezt a VDani kérdést mivel naponta olvasom a fórumot és mindenhol ebbe botlok >:(.
Müvelõdni szeretnék ,sok új információra szert tenni, problémákat megoldani segíteni másoknak és nem a veszekedéseteket olvasni.
De ez csak a véleményem...
Üdv.

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
szisztok!!!
ez most a VDaNi-val kapcsolatba ""részave"" nem tom hogy mért jó hogy vki után kutakodni!!!
egyébbként a dani imádja a stilo-t és renngeteget ír !!!
csak ez a baj vele!!
ha már ennyyire kutakodunk!!akkor nagyon olvass bele ebbe a topicba ahol én is bennevagyok csak más néven és akkor alkoss véleményt///mindennap olvasom mert én is a stilokedvelõk közt vagyok !!nekünk is van///
megnézném ahogy te a silverstar h7-rõl ilyen sót lenyomsz mint õ!!!
:->>>>na ennyi!!!
AMC