Nos mindenkinek aki ,úgy védi ezt a szegény gyereket ajánlom nézzen körbe itt illetve ugyanezen forum bármelyik topicjában és javaslom kicsit jobban ismerje azt meg akit annyira szeret! :-X
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2003. március 05. - 20:44
Írta 2003. március 05. - 20:03
mostanság elég ritkán járok ide, azért néha benézek látom megint van valaki, akivel lehet vitatkozni...
csak az a baj, hogy õ NEM akar veletek, hát igen... :
inkább örülnétek, hogy van, akit meg lehet(ne) dolgokra tanítani, nem kioktatásra gondolok, hanem csak úgy, ...
opa
csak az a baj, hogy õ NEM akar veletek, hát igen... :
inkább örülnétek, hogy van, akit meg lehet(ne) dolgokra tanítani, nem kioktatásra gondolok, hanem csak úgy, ...
opa
Írta 2003. március 05. - 19:58
Írta 2003. március 05. - 19:52
Jó, mind1, részemrõl lezárva... csak még annyit, hogy miért mindíg arra kell hivatkoznia minden ötcsillagosnak, aki azthiszi, hogy márpedig most neki feltétlenül példát kell mutatnia, vagy ki kell oktatnia valakit, hogy priviben is el lehetett volna intézni, fõleg ha ez most a topikhoz kapcsolódik mmmmm?? Akkor aki itt a privátokra esküszik, miért nem megy el csetelni inkább... ez egy fórum, nemde? Vagy akkor ennyi erõvel a Dani b@szt@tását miért nem lehet elintézni priváton? Végülis, HA jól látom, az foglal itt oldalakat. Egyszerûen meg is lehetne válaszolni, és a mellékes véleményt priváton... vagy tudjátok mit??? Nyitok egy VDaNi szobát!
És ha tényleg sok oldalt foglalnak ezek a beszólások az oldalon, akkor az atyaúristenek miért nem tudják ezeket is kiszedni mmmmm? Csakhogy mutassák, hogy nekik aztán nem lehet bármit mondani, vagy hogy csöppet magasabb az ismerettségük bringás téren, mint azoknak, akik most vették meg elsõ komolyabb bicójukat. Hát nem tudom, de ha nekem ilyen jellemem lenne, nem biztos, hogy gyakran mennék fórumozni...
Nem is tudom, miért érzem úgy, hogy megint meg leszek büntetve vagy megint "találkozni akarnak majd velem" egyesek...
Na mindegy, részemrõl akkor itt vége, nem akarok senkivel vitázni, akkor a többit majd...... privááátban...
És ha tényleg sok oldalt foglalnak ezek a beszólások az oldalon, akkor az atyaúristenek miért nem tudják ezeket is kiszedni mmmmm? Csakhogy mutassák, hogy nekik aztán nem lehet bármit mondani, vagy hogy csöppet magasabb az ismerettségük bringás téren, mint azoknak, akik most vették meg elsõ komolyabb bicójukat. Hát nem tudom, de ha nekem ilyen jellemem lenne, nem biztos, hogy gyakran mennék fórumozni...
Nem is tudom, miért érzem úgy, hogy megint meg leszek büntetve vagy megint "találkozni akarnak majd velem" egyesek...
Na mindegy, részemrõl akkor itt vége, nem akarok senkivel vitázni, akkor a többit majd...... privááátban...
Írta 2003. március 05. - 09:15
emberek, szerintem hagyjuk mar a vitat, mert ez ugysem vezet sehova! miert kell dani minden szavat szetszedni es analizalni, hogy most milyen hülyeseget irt!? igaz, a dani meg mindig nem valtozott, es neha engem is elegge idegesitenek a "beszolasai", de meg nagyon fiatal es - bocs dani - gyerekfejjel gondolkozik!
szerintem senkitöl nem lehet elvarni, hogy marol holnapra felnött legyen, vagy megvaltozzon. ehhez egy fejlödesi idö kell.
adjatok neki meg idöt es meglatjatok, majd bele fog jönni!
mi lenne, ha megint a lenyegröl beszelnenk!?
KONA!?
szerintem senkitöl nem lehet elvarni, hogy marol holnapra felnött legyen, vagy megvaltozzon. ehhez egy fejlödesi idö kell.
adjatok neki meg idöt es meglatjatok, majd bele fog jönni!
mi lenne, ha megint a lenyegröl beszelnenk!?
KONA!?
Írta 2003. március 05. - 01:28
: E Z A M Ó D S Z E R N E M A M Á S I K F I K Á Z Á S A ! ! ! Finoman és lényegretörõen is el lehet neki mondani, jmit értett félre, vagy mit mondott rosszul...
Hát had égjetek ország-világ elõtt : Az a Stinkys rider ÉN voltam, szal most nem tom, kinek volt igaza... khmmm
egunk mint allat .. legkozelebb koszonj a daninak ! .. egyebkent total igazad van .. csak tudod ha eljutsz arra a szintre mint mar sokan a dani kerdezz-felelekkel , talan megvaltozik a velemenyed,
ha gondolod tesztelheted magad , es lehetsz az aktualis partnere ... sok sikert ..
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 04. - 23:06
Sziasztok!
BrotheR: ENNEK ÖRÜLÖK!!! ;D ;D ;D ;D
Küldök privátot!
Tamaskaa :-> Idegesítõ, hogy beírtam a teló topicba, hogy tuningoltam a telómat erre te beírod ide, hogy mindenhol arról van szó. Nem kell állandóan piszkálni. PLÁNE MIKOR NINCS RÁ OK!
Sziasztok
VDaNi
BrotheR: ENNEK ÖRÜLÖK!!! ;D ;D ;D ;D
Küldök privátot!
Tamaskaa :-> Idegesítõ, hogy beírtam a teló topicba, hogy tuningoltam a telómat erre te beírod ide, hogy mindenhol arról van szó. Nem kell állandóan piszkálni. PLÁNE MIKOR NINCS RÁ OK!
Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. március 04. - 22:07
Brother: Tudod nem az a probléma, hogy ki volt az, azzal a Stinkyvel, és ha Te voltál? Hát fáj az nekünk? Súgok: nem. Örülök, hogy király géped van, irigyellek is érte, használd egészséggel. Peace.
A baj az, hogy ezzel az egyetlen aprócska, elsõre ártalmatlannak tûnõ kérdéssel (amit megjegyzem, priviben is el lehetett volna intézni) megint elment egy fél oldal offba. Mentségére szóljon, hogy ennek a topicnak már úgyis mindegy. :-\ És itt nem arról van szó, hogy leszóljuk a kisebbet, vagy, hogy nem fogadjuk el a véleményét, hanem az, ahogy ez az egész elõ van adva. Unom már, hogy minden topic egy bizonyos ember egy bizonyos biciklijérõl, annak tárcsafékjérõl, és agyonigtunningolt villájáról szól. Ezzel nem vagyok asszem egyedül, és NEM csak a kékek vannak velem egy véleményen. Ezt azért írtam, mert tudom, hogy ez lesz a következõ. :-X
A baj az, hogy ezzel az egyetlen aprócska, elsõre ártalmatlannak tûnõ kérdéssel (amit megjegyzem, priviben is el lehetett volna intézni) megint elment egy fél oldal offba. Mentségére szóljon, hogy ennek a topicnak már úgyis mindegy. :-\ És itt nem arról van szó, hogy leszóljuk a kisebbet, vagy, hogy nem fogadjuk el a véleményét, hanem az, ahogy ez az egész elõ van adva. Unom már, hogy minden topic egy bizonyos ember egy bizonyos biciklijérõl, annak tárcsafékjérõl, és agyonigtunningolt villájáról szól. Ezzel nem vagyok asszem egyedül, és NEM csak a kékek vannak velem egy véleményen. Ezt azért írtam, mert tudom, hogy ez lesz a következõ. :-X
Írta 2003. március 04. - 21:26
Jóó... mondhatom, király arcok vagytok...mindíg a kisebbet kell bántani mmmmmmmmmmm? És ha én voltam, akkor mi van??? Égne a képetek?
Jó, engem is idegesít néha, ha valami irdatlan nagy hülyeséget írt a fórumba, de le lehet nyelni...nem rég óta vagyok fórumos, de én már, érdekes, megtanultam kezelni ezeket a dolgokat... egy országszerte ismert fórumon nyilvánvalóan vannak tudatlanabb emberek, de ha megfelelõ módon tudatjuk vele az igazat, vagy térítjük le a rossz véleményérõl, egyre kevesebb lesz az ilyen ember... nemtudom, rájöttetek e már, de ha nem, elmondom: E Z A M Ó D S Z E R N E M A M Á S I K F I K Á Z Á S A ! ! ! Finoman és lényegretörõen is el lehet neki mondani, jmit értett félre, vagy mit mondott rosszul...
Hát had égjetek ország-világ elõtt : Az a Stinkys rider ÉN voltam, szal most nem tom, kinek volt igaza... khmmm
Jó, engem is idegesít néha, ha valami irdatlan nagy hülyeséget írt a fórumba, de le lehet nyelni...nem rég óta vagyok fórumos, de én már, érdekes, megtanultam kezelni ezeket a dolgokat... egy országszerte ismert fórumon nyilvánvalóan vannak tudatlanabb emberek, de ha megfelelõ módon tudatjuk vele az igazat, vagy térítjük le a rossz véleményérõl, egyre kevesebb lesz az ilyen ember... nemtudom, rájöttetek e már, de ha nem, elmondom: E Z A M Ó D S Z E R N E M A M Á S I K F I K Á Z Á S A ! ! ! Finoman és lényegretörõen is el lehet neki mondani, jmit értett félre, vagy mit mondott rosszul...
Írta 2003. március 04. - 21:12
Hu dani nem vagy semmi...
Ertem, hogy mit akartal mondani, de ez akkor is csucs!
Ertem, hogy mit akartal mondani, de ez akkor is csucs!
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 04. - 21:00
Csak annyi, hogy a fent leírtak szerint (sok stinky van) azt gondoltam, hogy akkor tuti nem fórumos. De utána meg azt gondoltam, hogy olyan sok stinky nincs ezért lehetett volna, hogy valaki fórumos.
Akkor ezek szerint nem fórumos volt. Szerintem nincs sok Stinky ezért gondoltam, hogy fórumos az illetõ....
dani tom mindenki teged nyaggat , de ezt vezesd mar le nekem hogyan jutottal el a mondat elejetol , a vegeig ..
VDaNi
Írta 2003. március 04. - 06:02
Akkor ezek szerint nem fórumos volt. Szerintem nincs sok Stinky ezért gondoltam, hogy fórumos az illetõ....
dani tom mindenki teged nyaggat , de ezt vezesd mar le nekem hogyan jutottal el a mondat elejetol , a vegeig ..
Írta 2003. március 03. - 23:36
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 03. - 20:19
Jó, sok van, Ti tudjátok.
Liveban eddig ezt az egyet láttam habár idén csak 1x voltam bringázni!
VDaNi
Liveban eddig ezt az egyet láttam habár idén csak 1x voltam bringázni!
VDaNi
Írta 2003. március 03. - 20:08
ezt komolyan gondolod, hoyg nincs sok stinky pesten?
ne b@ssz!
a divat marka divat biciklijebol nincs sok?!
haaaat
ne b@ssz!
a divat marka divat biciklijebol nincs sok?!
haaaat
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 03. - 19:58
Sziasztok
VDaNi
Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. március 03. - 19:24
Írta 2003. március 03. - 18:55
Írta 2003. március 03. - 17:32
Istenem, ha belegondolok, hogy annak idején én nyitottam ezt a topicot. Bocsánat. ;D
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 03. - 16:25
Sziasztok!
Akkor nem CinderCone volt.
Akkor BrotheR, Te lehettél. Ott mentem a NUNU-val köszöntem is Neked csak nem vettél észre. :
Na mindegy, Te voltál?
VDaNi
Akkor nem CinderCone volt.
Akkor BrotheR, Te lehettél. Ott mentem a NUNU-val köszöntem is Neked csak nem vettél észre. :
Na mindegy, Te voltál?
VDaNi