Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
brother:
had korrigaljalak! az umf (merevfaru van nekem) joval rövidebb, mint a stuff! tegnap voltunk 3 orat kemenyen rajdolni es nagyon tuti a gep. olyanokat vallaltam be vele, amit a stuffal eddig nem csinaltam meg. nekem 1szerüen jobban bejön az umf-nek a geometriaja. ezerszer könnyebben kiemelem az elejet, mint a stuffnak. a stuffnal akkorat kellet rajt tepnem, hogy majd kiszakadt a kezem. es furcsa, de az umf-el mar megy egy par meter manual is.
es ha csak addig fog elni a vazam, amig kierek a fogashoz vele, akkor meg vagyok elegedve, az ugyanis nem 1hamar lesz, ugyanis soproni vagyok!!! ;D ;) ;D
hameg megis törne, visszaviszem gariba! :D

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Szerintem, ha megengedheted magadnak akkor dee-lux, ha nem akkor majd tuningolod a Stinky-t.
A két váz amúgy is teljesen ua. kivéve a szinüket.

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
lassan behal a topic !!!
mi van veletek??
akkor kérdezek
nem tom hogy stinky vagy stinky dee-lux!!!
de hát az ár a döntõ de kérdezem tõletek hogy nem tudtok-e olyan hejet ahol olcsóbban lehet kapni a dee-lux-ot!!
AMC

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Hehh... érdekes egy USD-vel... ::) :o :-\

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Ezt látttátok már?

http://www.konaworld...-Dawg.jpg<br />
érdekesen néz ki.

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Strombringer a markolat megvan, csak még lusta voltam felrakni.... :), mindgyá neki is látok.

Trial... ;D menne, ha lenne fogaskoszoru meg pedál meg lánc .. meg mondjuk fékkar se ártana.

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Hát mivel elég régen néztem be, lemaradtam errõl a csere dologról... zo-lee !!! Mi van veled???? Megvesztél??? Stuffot UMF-re??? Az UMF még hosszabb is...... nem értem, miért megy vele jobban... talán gyakorolni kellett volna a Stuffal és nem beletörõdni, hogy szar. Ha megengeded, megjósolom neked, mikor fog elkezdõdni rajta a repedés a homlokcsõnél... kb. amíg kiérsz a fogashoz... az egy olyan haveromnak eltört (igaz, hogy a Dual Thrust), aki csak istenhegyiket jött, és járdapatkákról ugrált vele... ja, és ha nem reped el, akkor meg a homlokcsöve fog széttágulni... szal én nem adok egy Merida váznak 2 hónál többet.... csakmert a Gizmo is azzal megy az nem jelent semmit...

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
szisztok
valszeg holnap megrendelem a stinky-t boxxer race-val!!!
szentetek azon mit kéne még fejleszteni??/rugóstag??/
de azért nem iszok elõre a maci bundájára!!!!
AMC

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
markolat ;)

Otthon már megy a szobatriál ezerrel vel mi? ;D

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Endroo -> privi ment.
zo-lee: a váltóim már megvannak.. elöl XTR hátul XT tudom fordítva sokkal jobb lett volna de, mikor rendeltem õket külföldön , pont nem volt XT elsõ váltó a megfelelõ bilincsmérettel.. és elég jó kedvezményt adott a csóka rá, úgyhogy megrendeltem ezzel.

Lényegében még ezek hiányoznak:
Fékkar, váltókar, nyereg, nyeregcsõ, pedál (mondjuk az van egy régi SPD-m), fogaskoszorú, lánc, bovden.

Jorus: ja a miki télleg meghasalt :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Szép-szép! ;)

Még a miki is elfeküdt tõle a párkányon. ;D

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
mastiff: gratula! gyönyörü gep lesz belöle.
....nem adod nekem!? ;D ;) :P
valto milyen lesz rajta?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Azért van olyan hogyha valakinek nincs értelmes mondanivalója, akkor inkább nem szólal meg. ;) Na ez most nem én vagyok.

Mastiff: szép lesz a cucc, elárulod nekem, hogy mennyibe lesz szerinted a végére?

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Sziasztok!

Na akkor feldobom kicsit a hangulatot (remélem), mert legalábbis az enyém egyre jobb.
Szóval alakulgat a bringám már csakl 1 hónap és egyben lesz.
Akinek van kedve tekintse meg:

Bear 1>http://w3.datanet.hu...onstruction.jpg
Bear 2>http://w3.datanet.hu...nstruction2.jpg

mastiff

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Én nagyonis éber vagyok 8)

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
úgy látszik hogy ma mindenki offline!!
AMC

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Na mi van, gyerekek, mindenki Feltöltött kép ?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Tényleg, most jövök rá, hogy a kék-fekete az már a 2003-mas model.... Miért gondoltam, hogy az a 2002-es. Talán, mert már tavaly lehetett venni.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Rob: 2002-es, a 2001-es gyönyörû óarany színben pompázott.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
1 oldallal ezelõtt Dani rangsort szeretett volna felállítani a Kona biciklikrõl (stílusokra lebontva, mint DH, CC stb.), és Beg helyesbített a csúcs CC bringával kapcsolatban, de inkább olvass vissza 1 oldalt.