Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
dawg?mennyi??,

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
a keresosol annyit hogy nekem ez van a helyen .. na itt jonnek az infok rendesen... ;D

0.88194300 1048447068 >> 1048447070

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
nem tudjátok hogy mennyibe kerül a dawg /fontos/???
AMC

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Sziasztok!

Jöttem ma délután vonaton Szobról Pest felé a Julianus tt-rõl és Rákospalotán leszállt egy bringás srác aranyszínû Kona Cindercone-nal...
Nem ismer magára valaki?
Nagyon szépen nézett ki a gép
;)

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Tomidny. Én nem visszakeresni, hanem foglalkozni voltam lusta. Egyébként már válaszoltak!

VDaNi

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hat az rendben van, hogy valaki lusta ;) De hulyenek miert kell lenni ??? Baloldalt a FORUM alatt van egy link: Keress a Forumban!
Oda kattintasz, beirod kulcsszonak, hogy Roast, kivalasztod, hogy csak a Tech-ben keressen, es mar jonnek is az okossagok ;D

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
en vissza olvastam: a 30adik oldaltol böven ki van fejtve ez a tema!

aaaa, hogy ez a fiatalsag igy el van lustulva! ::) ;) ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
paraferi

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
A Roaston van Yoke, és négyszög alakú csövekbõl van a tám / láncvilla, és egyre butul lefelé, a Scrap-en nincs Yoke, és körkeresztmetszetûek a csövek

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

vdani hol?
a honlap szerint mindkettõ Kona Custom Clump 7005 aluból készül, a geometria pedig hajszálra ugyanaz...

Sajna én se tudom és lusta vagyok visszakeresni!
Valaki nagyon jól összefoglalta, hogy mik a különbségek a Scrap, Stuff, Roast között.
Felszereltség és váz is javul mindnél!

VDaNi

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
vdani hol?
a honlap szerint mindkettõ Kona Custom Clump 7005 aluból készül, a geometria pedig hajszálra ugyanaz...

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

miért van akkora árkülönbség a roast és a stuff között? a váz ugyanaz?

Roaston a váz is jobb minõségû. Ha visszalapozol akkor olvashatsz errõl mi a különbség!

VDaNi

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
a váz ugyanaz, mindössze a meghajtás, váltó- és fékkarok, fékek a különbség, meg a kormány és a RockRing

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
miért van akkora árkülönbség a roast és a stuff között? a váz ugyanaz?

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Oké, remélem lejön a rugõ a távtartó kiszedése nélkül, de asszem igen...
Thx

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Nem kell nagyon szétszedni: lecsavarod az elõfeszitõ gyûrût, leveszed a rugót, és kihúzva valamint összetolva leméred tolómérõvel... :)

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Na ja :) de butitani nem akarom :)
Azt hogy tudom megnézni, hogy maga a rugóstag a 173 eye to eye al mennyit mozog, mert valszeg akkor nem 1,5-et vagy ige? Szétszedni nics kedvem... :P

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Látod, azt nem tudom, hogy a himbakar egyforma-e, de nem valószinû. Ha egyforma beépitési hosszú villával jönnek, akkor a nagyobb rugóstag hatására 70 foknak kellene lennie, nem 68-nak. Ha a villa is változik (lusta vagyok utánanézni), akkor lehet, hogy ugyanaz a himbakar. És akkor áttérhetünk a kérdésedre: eleve a nagyobb himbakarra tervezték a vázat, és csak butitották egy kisebb taggal, de a Bear-nál ez a maximum. Butitani tudnád azt is garanciavesztés nélkül... :)

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Rob, és a himbikar tök ugyanaz?
Akkor itt is az a helyzet mint, amit a múltkor írtál arra a Bear-es kérdésemre (mi lenne ha nagyobb rugóstag lenne benne) más lesz a geometria. támvilla -> láncvilla -> monoblokkház magasság. Plusz a Head angle is más lesz. a Stinkynél 68 fok a Stinky Dee-lux-nál meg Primo-nál 67 fok. De gondolom ez is ennek tudható be.

Egyébként megkérdeztem a Kona Tech-et mi van ha nagyobb rugóstag van a maciban, egybõl mondták, hogy a garancia ugrik. De ezek szerint a Stinky-nél "mindegy" :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
7.875" = 200 mm
8.5" = 216 mm

Ezek a szemtávolságok. Tehát a Stinkyben és a DeeLux-ban nem egyforma a rugóstag. Ezért mozog többet. (2"=50.8 mm 2.5"=63.5 mm)