OFF:
Nem vágjátok, hogy kinek van még magyarországon bullitja?
mert ma voltam rb dirt en és láttam egy szürkét pazzazzal, ami nem a miláné
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Started by
Endroo
, 2001. September 09. 01:46
Posted 2003. March 29. - 21:33
Posted 2003. March 29. - 15:46
szisztok!!!
köszi a tántorítást és valszeg azt fogom venni de azért megnézem a stuff-ot is és ha megtetszik esetleg netán akkor megveszem!!!amúgy én csak a fullo-sat szeretem az elsõtelósat nem ,mert én minden egyes útbarázdát úgy érzem mintha sziklatömb lenne!!!///ezzel az elsõtelósat nem szarnak tekintem csakszámomra ez nem elõnyõs szempont!///de biztos hogy meg tudnám szoknii!!
úgyhogy szentem stinky lessz , de majd még meglátjuk!!!!!
AMC
köszi a tántorítást és valszeg azt fogom venni de azért megnézem a stuff-ot is és ha megtetszik esetleg netán akkor megveszem!!!amúgy én csak a fullo-sat szeretem az elsõtelósat nem ,mert én minden egyes útbarázdát úgy érzem mintha sziklatömb lenne!!!///ezzel az elsõtelósat nem szarnak tekintem csakszámomra ez nem elõnyõs szempont!///de biztos hogy meg tudnám szoknii!!
úgyhogy szentem stinky lessz , de majd még meglátjuk!!!!!
AMC
Posted 2003. March 28. - 21:46
itt tényleg a merev vagy telós váz a kérdés
sztem ezt azért nem olyan könnyû eldönteni..
én is egy hónapig emésztettem magam mig a STINKY
helyett úgy döntöttem, hogy megtartom a POLARIKSZET.. mondjuk nem a szépség alapján döntöttem igy. Viszont azt nem sajnálom anyira. másrészt meg sokkal olcsóbban kijövök .
Szóval stinky vázát eladom és az alkatrészeit megtartom. Feltéva ha egyszer valahára megjön tajvanból
sztem ezt azért nem olyan könnyû eldönteni..
én is egy hónapig emésztettem magam mig a STINKY
helyett úgy döntöttem, hogy megtartom a POLARIKSZET.. mondjuk nem a szépség alapján döntöttem igy. Viszont azt nem sajnálom anyira. másrészt meg sokkal olcsóbban kijövök .
Szóval stinky vázát eladom és az alkatrészeit megtartom. Feltéva ha egyszer valahára megjön tajvanból
Posted 2003. March 28. - 21:36
Szerintem inkább várj egy hónapot, minthogy elhamarkodod a vásárlást, és kát ávig sopánkodj a Stinky után... én simán kivárnám azt az egy hónapot... sokkkkkal jobb a stinky a stuffnál
Posted 2003. March 28. - 21:30
Jól szóltál.
Bár az tiszta sor, hogy amc Stinky-t szeretne....mitagadás meg tudom érteni.
Bár az tiszta sor, hogy amc Stinky-t szeretne....mitagadás meg tudom érteni.
Posted 2003. March 28. - 21:25
mastiff: Csak a stuff teljesen más...
Itt elsõsorban azt kéne eldönteni, hogy merevvázast akar, vagy össztelósat. Ha erre a kérdésre tud választ adni, akkor eldõlt az egész. Ez ennyire egyszerû...
És akkor ezen is túljutnánk végre.
amc: Amúgy hidd el nekem, soha nem lesz annyi stinky, hogy rosszul érezd magad. Nem lesz tömegcikk. Najó, akkor talán, ha már nekem is van. Mert ha nekem lesz, akkor már nagyon sok embernek lesz. (Ebbõl kb annyit szûrj le, hogy én baromira nem adok ennyit egy bicikliért. Már a mostanira is sokat költöttem. Hogy miért monom mindezt? Egyrészt, mert siránkozós típus vagyok, és ennyi pénzem nem lesz, a másik, hogy a magyar terepviszonyokhoz a stinky megfelelõ, fõleg, hogy nagyon nem DH-ra használnám, sokkal inkább freeridera, amire lényegében tervezve lett)
Én asszondom Stinky.
Itt elsõsorban azt kéne eldönteni, hogy merevvázast akar, vagy össztelósat. Ha erre a kérdésre tud választ adni, akkor eldõlt az egész. Ez ennyire egyszerû...
És akkor ezen is túljutnánk végre.
amc: Amúgy hidd el nekem, soha nem lesz annyi stinky, hogy rosszul érezd magad. Nem lesz tömegcikk. Najó, akkor talán, ha már nekem is van. Mert ha nekem lesz, akkor már nagyon sok embernek lesz. (Ebbõl kb annyit szûrj le, hogy én baromira nem adok ennyit egy bicikliért. Már a mostanira is sokat költöttem. Hogy miért monom mindezt? Egyrészt, mert siránkozós típus vagyok, és ennyi pénzem nem lesz, a másik, hogy a magyar terepviszonyokhoz a stinky megfelelõ, fõleg, hogy nagyon nem DH-ra használnám, sokkal inkább freeridera, amire lényegében tervezve lett)
Én asszondom Stinky.
Posted 2003. March 28. - 19:58
Giant télleg szép Sport kiállításon is ott volt.
550-et megér iMHO simán.
amc: ha viszont ennyire "szerelmes" vagy a Stinky-be akkor ne hagyd magad eltántorítani. Inkább várj 1 hónappal többet, minthogy feladj egy álmot, ez az én véleményem...
Bár tény az is, hogy a Stuff is egy jó bringa.
550-et megér iMHO simán.
amc: ha viszont ennyire "szerelmes" vagy a Stinky-be akkor ne hagyd magad eltántorítani. Inkább várj 1 hónappal többet, minthogy feladj egy álmot, ez az én véleményem...
Bár tény az is, hogy a Stuff is egy jó bringa.
Posted 2003. March 28. - 17:27
szisztok!!
nos valszeg most le fogtok döbbenni de lehet hogy stuff-ot veszek!!!és majd utána egy -esetleg két évvel késõbb stinkyt boxxerral vanilla rc-vel!!!
vajon mennyiért lehet venni shiver sc-???és hayes hfx-9 hd szettet?????
köszi
AMC
u.i::
még nem biztos a stuff de 40 %
nos valszeg most le fogtok döbbenni de lehet hogy stuff-ot veszek!!!és majd utána egy -esetleg két évvel késõbb stinkyt boxxerral vanilla rc-vel!!!
vajon mennyiért lehet venni shiver sc-???és hayes hfx-9 hd szettet?????
köszi
AMC
u.i::
még nem biztos a stuff de 40 %
Posted 2003. March 28. - 15:18
szisztok!!!!
én is monitort látok magam elõtt!!!:-((((
pedig ha elõbb észbekapok akkor lehet hogy stinky-t !!!:-)))
amúgy meg nem nagyon érdekel az hogy sok embernek ez van!!használják egészséggel!!!
az RM drága ,SC nem jön be!.a norco meg végképp nem!!a giant meg drága de jó!!!!most gondolkoztam a stuff-on de nem tom hogy is lessz!!szentem stinky!!!
AMC
én is monitort látok magam elõtt!!!:-((((
pedig ha elõbb észbekapok akkor lehet hogy stinky-t !!!:-)))
amúgy meg nem nagyon érdekel az hogy sok embernek ez van!!használják egészséggel!!!
az RM drága ,SC nem jön be!.a norco meg végképp nem!!a giant meg drága de jó!!!!most gondolkoztam a stuff-on de nem tom hogy is lessz!!szentem stinky!!!
AMC
Posted 2003. March 28. - 15:09
giant ac sorozat?
en tegnap lattam itt a boltban az ac 2-t
hat besz@ras teljesen ~550eft
es akkor inkabb a giant
vmi 8"-os hayes, atutos pszilo, prodigy dh, manitou rtag...
en tegnap lattam itt a boltban az ac 2-t
hat besz@ras teljesen ~550eft
es akkor inkabb a giant
vmi 8"-os hayes, atutos pszilo, prodigy dh, manitou rtag...
Posted 2003. March 28. - 13:20
http://www.jensonusa...sp?number=18005
aszongyák az azonik u.a. mint a wega-x
hát hogy jobban néz ki az biztos, meg drágább is.
aszongyák az azonik u.a. mint a wega-x
hát hogy jobban néz ki az biztos, meg drágább is.
Posted 2003. March 28. - 13:15
Az Ellsworth brutális.. Top top kategória, olyan heggesztésekkel, hogy befosol.
Az ID valoban olyasmi... de Romic-al van alapból és valóban 2300$ csak a váz....
A Dare meg mégtöbb az a legbrutálkodóbb vázuk....
Egyszóval irgalmatlanul drága..
Télleg hála istennek eladtam mind a kettõ rugóstagomat és most azon gondolkodom, hogy esetleg egy Romic-ot veszek. Ha nem akkor marad a Fox Vanilla...
Az ID valoban olyasmi... de Romic-al van alapból és valóban 2300$ csak a váz....
A Dare meg mégtöbb az a legbrutálkodóbb vázuk....
Egyszóval irgalmatlanul drága..
Télleg hála istennek eladtam mind a kettõ rugóstagomat és most azon gondolkodom, hogy esetleg egy Romic-ot veszek. Ha nem akkor marad a Fox Vanilla...
Posted 2003. March 28. - 12:03
Vagy itt is megnézheted!! Vannak vélemények is, meg persze az ár!
http://www.mtbreview...ex_byname.shtml
http://www.mtbreview...ex_byname.shtml
Posted 2003. March 28. - 11:58
Nézdd meg itt:
www.supergo.com
www.wheelworld.com
www.jensonusa.com
Az ID az, ami a legjobban hasonlit, de szerintem 2000 dolcsi körül van. (fél milla)
www.supergo.com
www.wheelworld.com
www.jensonusa.com
Az ID az, ami a legjobban hasonlit, de szerintem 2000 dolcsi körül van. (fél milla)
Posted 2003. March 28. - 11:52
Posted 2003. March 28. - 11:29
A gyári Fox-szal is ugyanannyi, de az SW tag oda-vissza állitható, és 190-es méretban nem 50.8 mm-t mozog, hanem 53-mat. Valamint túlfolyós.... Úgyis kicseréltetné mindenki.
Posted 2003. March 28. - 11:10
Posted 2003. March 28. - 11:08
Egyéb okok miatt a kacsintgatás szeptemberig elmarad, addig egy Scott G-Zero FX 2 vázzal vigasztalódom.
Ami meg az árakat illeti: itthon egy Bear váz (idén ugye Dawg) 199.000 HUF egy FOX OEM taggal (nyilván a sima Float). A Stinky meg 219.000 HUF egy SW DH taggal. És ezek májustól még olcsóbbak lesznek.
Ami meg az árakat illeti: itthon egy Bear váz (idén ugye Dawg) 199.000 HUF egy FOX OEM taggal (nyilván a sima Float). A Stinky meg 219.000 HUF egy SW DH taggal. És ezek májustól még olcsóbbak lesznek.
Posted 2003. March 28. - 11:02
Hát igen, az össztelós kategória kínálata kicsi hazánkban finoman szólva is nevetséges!!! De nem hiszem, hogy aki komoly össztelós vázat akar venni, annak kizárólag hazánkban kellene szétnézni!!
Te is kacsingatsz a külföldi piacra Rob, nem!!??
Te is kacsingatsz a külföldi piacra Rob, nem!!??
Posted 2003. March 28. - 11:01
Nem mondtam, hogy baj nekem is Bear van abból is van gondolom jó sok. Itt a fórumon is. Én csak azt mondom, ha van két azonos teljesítményû bringa, akkor azt választanám, amelyikbõl kevesebb van és elérhetõ.
A HeckleR szerintem nem drágább a Stinkynél... legalábbis kint nem. Mindkettõ 1299$ (váz)
A HeckleR szerintem nem drágább a Stinkynél... legalábbis kint nem. Mindkettõ 1299$ (váz)