Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2004. December 30. - 16:16
Posted 2004. December 30. - 15:02
50e, 90e, vagy 120e.
válassz.
minél több pénzed van, annál jobb vázat vehetsz, és annál jobban bírja a kiképzést..
vendég_zsiber_*
Posted 2004. December 30. - 14:06
Posted 2004. December 30. - 11:58
hagyjuk már békén.
kona ON
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. December 30. - 11:54
elestem
valami csigolya izé
és elfelejtettem hogy kell járni
de ha nemtudsz járni akkor hoyg akarsz ridolni?
Posted 2004. December 28. - 15:52
Posted 2004. December 28. - 15:43
Posted 2004. December 27. - 21:38
Posted 2004. December 27. - 19:31
Posted 2004. December 27. - 18:48
lehet hogy nem pont itt kéne ezzel jönnöm de mit tegyen az ember ha a szülei nm engedik cangázni?
Posted 2004. December 27. - 18:41
Posted 2004. December 20. - 08:39
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2004. December 18. - 18:03
Ezek után ki fog Shredet venni ???
Vagy ez csak elírás lenne ???
Szerintetek ???
Posted 2004. December 18. - 16:30
Posted 2004. December 12. - 16:11
te jó ég. ennyire sietsz? van egy olyan gomb az "üzenet küldése" mellett, hogy "elõnézeti kép" ha arra kattintasz, el tudod olvasni, mielõtt elküldöd. és akkor nem születnek ekkora baromságok......
valahol kifogásoltam az idegennyelv-tanítás minõségét a sulidban, de látom, a magyartanároddal is beszélni kellene egy sort.
csak a gyöngyszemekijen történet!! ... bicos hej ... cizybájkjával..... egy auchanbikot ... kéne ze a gép és nem cska ugy megevtte ... megláátk azota zsivoznak ... mittomé....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. December 12. - 13:13
Halihó!!
Erröl a ,,könnyfakasztó" történetröl eszembe jutott nekem is egy ijen történet!! Még régebben kb 3 évvel volt egy ilyen bicos hej az erdö szélén egy két letörés nagyobb letörések a haverokkal mindig oda jártunk apuka hauser merev cizybájkjával.....aztán késöbb vettem egy auchanbikot ami azé nem volt olyan szar... és utána elkezdtem gyüjteni akövi bikomra ami már valamivel jobb lett....na szoval 2 év gyüjtés után kb összejött 190eft...akkor már tudtam hogy mi kell nekem egy kona stinky! :-P a kövi karira faterral megdumáltam hogy kéne ze a gép és nem cska ugy megevtte neszavazze, hanem eggyességet kötöttünk na szal ö kipotolja zsémet karira és mittomé egy évig nemkapok zsebpénzt még nagyszülöktöl se mert ök is beleadtak zsét....igy kariora össze is jött a gép....aztá vigan használgattam mig a helyi nagymenök megláátk azota zsivoznak stinkyrider meg mittomé....pedig ugyanazt tudom mint ök!!!! :-) Na szal késöbb az v felétöl elkezdetem vesenyekrejárni amikor ugyéreztem ez már megy meg hogy nem leszek utolsó! Nem is lettem....na mind1 tört lényege akik ,,,gazdagabbak" azok se olyanok hogygondol eggyet a kisfiu megrágatja anyuka szoknyájt bociszemekkel néz és kezében a többszázezer forint.......
ez remek volt.... de iskolába se felejts el járni néha..... tanulni....irni.... meg fogalmazni.......
Posted 2004. December 12. - 10:48
Erröl a ,,könnyfakasztó" történetröl eszembe jutott nekem is egy ijen történet!! Még régebben kb 3 évvel volt egy ilyen bicos hej az erdö szélén egy két letörés nagyobb letörések a haverokkal mindig oda jártunk apuka hauser merev cizybájkjával.....aztán késöbb vettem egy auchanbikot ami azé nem volt olyan szar... és utána elkezdtem gyüjteni akövi bikomra ami már valamivel jobb lett....na szoval 2 év gyüjtés után kb összejött 190eft...akkor már tudtam hogy mi kell nekem egy kona stinky! :-P a kövi karira faterral megdumáltam hogy kéne ze a gép és nem cska ugy megevtte neszavazze, hanem eggyességet kötöttünk na szal ö kipotolja zsémet karira és mittomé egy évig nemkapok zsebpénzt még nagyszülöktöl se mert ök is beleadtak zsét....igy kariora össze is jött a gép....aztá vigan használgattam mig a helyi nagymenök megláátk azota zsivoznak stinkyrider meg mittomé....pedig ugyanazt tudom mint ök!!!! :-) Na szal késöbb az v felétöl elkezdetem vesenyekrejárni amikor ugyéreztem ez már megy meg hogy nem leszek utolsó! Nem is lettem....na mind1 tört lényege akik ,,,gazdagabbak" azok se olyanok hogygondol eggyet a kisfiu megrágatja anyuka szoknyájt bociszemekkel néz és kezében a többszázezer forint.......
Posted 2004. December 11. - 21:25
:-)
megnyugtatlak, az iménti kis csámcsogás nem miattad történt. vagyis a kérdéseid váltották ki, csakhogy Te pont józanabbul gondolkodsz annál, mint amit kiparodizáltunk.
kérdést feltettél, mi válaszoltunk, elfogadtad, és nem kötöttél bele. így kéne ezt csinálnia jónéhány figurának, aki idejön, kérdez, válaszolunk neki ált. jót, és visszaszól, megsértõdve anyázik, és utána nem lehet lerázni magunkról.
tehát ez nem ellened volt, nehogy magadra vedd:-)
sok sikert a bringaépítéshez!
Posted 2004. December 11. - 21:20
Én nem vagyok pizzaevõ !
Nem vetem meg a tárcsaféket de csak akkor ha 160-as tárcsával van. Na jó, max. 180-assal, de annál nem többel.
És igen is jobban tudom értékelni az Avid V-fékjeit, mint a hót szar (már bocsánat aki ilyet használ) bovdenes Deore tárcsát.
Igen, tudom most azzal fogtok jönni, hogy a Kona-n is ilyen van. De megmondom õszintén a felni után ez lesz a második dolog amin javítani szeretnék majd, talán.
És igenis ha már tárcsafék akkor legyen überbrutál 67 dugattyús 300-as (persze tudom, hogy ilyenek nincsenek )tárcsafék. Ez még Ok is, DE CSAKIS ÉS SZIGORÚAN DH-RA. Én pedig nem lejtõzök és amint a péztárcám engedi majd felrakok valami vidám kis Avid-ot a tárcsafékek helyett, mert a streetre és dirt-re (amire nekem kell majd a bicaj) nem kell tárcsafék, fölösleges a sok fékerõ.
A 24"-os kereket sem divatból akarttam elõsször, hanem mert minden street bringán általában az van és én (naív kis zöldfülû)azt hittem ez csak azzal ûzhetõ igazán jól...de megmagyaráztátok a dolgot és én beláttam, hogy hülyeség lenne.
De gondoljátok csak végig, ha valóban arra kéne a bringa, hogy a városban villogjak vele, akkor nem kérdezõsködtem volna annyit és nem kérem ki a véleményeteket, hanem veszek eggyet és dicsekedve újságolom a fórumon, hogy ki vagyok-mi vagyok (közben meg egy ki*aszott Bunny-t sem tudok).
Különben a mostani bringám (Mali Viper) is egy merevvillás (mert szerintem egy merevvila megbízhatóbb mint egy olcsó, gyenge teló) V-fékes (mert a pénzemet a tárcsafék helyett szívesebben költöm lábszárvédõre és jobb minõségû kerékre, hogy ne haljak meg az ugrató után mikor leérkezek) gyenge kis bicaj. Azért ezt vettem, mert nem vagyok egy Bankigazgató "apucikedvence" és én se rajzolom a pénzt. Arra pedig tökéletes volt, hogy az alapokat elsajátítsam 1 év alatt és eldöntsem milyen irányba akarok fejlõdni. Nem egy Mali Boa-t raktam össze RST-vel, meg 200-as tárcsával, pedig az a menõ. Nem, én máig azt állítom, hogy NEM AZ SZÁMÍT, HOGY KI VAGY, HANEM HOGY MIT TUDSZ. Lehet neked millás géped is (mert a maffiózó apucitól kaptad karácsonyra-itt nem a profi, szponzorált versenybicajosokra gondolok), ha még a padkáról sem tudsz lejönni vele lábletétel nélkül.
No én ezt nem irigységbõl mondom, csak dûhít, hogy aki valóban tud (nem magamra gondolok) annak nincs jó bicaja (nem minden esetben), aki pedig egy rakás sz*r az meg talicskával viszi a pénzt a bicajboltba "mer' az a menõ". Itt nem arról van szó, hogy magamnak akarom a paripájukat mert irigy vagyok, nem. Ha megkapnám is inkább eladnám és vennék egy olyan gépet amit kis tudok használni (a maradékot meg mondjuk protektorokra költeném v. másra).
Mégegyszer mondom itt nem akarok megbántani senkit és fõleg nem azokat akik azért vesznek drága bringát mert profik és ebbõl élnek. Egyszerûen csak bánt, hogy pont abba a kategóriába soroltok amit a legjobban rühellek ebbe a zavaros biciklis társadalomban.
Nem tudom valaha írt-e már valaki ilyen hosszú hozzászólást ebbe a topicba, de ez most kikívánkozott belölem. A fórum amúgyis arról szól, hogy ne egymondatos hozzászólásokat gépeljünk be, hanem, hogy több gondolatunkat sûritsük össze egy szövegbe, pont.
Szerintem !!!
Posted 2004. December 11. - 20:38
Nincs is szebb egy nicolai ss váznál;)