Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2005. február 04. - 09:32
Írta 2005. február 04. - 08:01
Egy 04-es stinkynek (15cool) mekkora a sulya rugóstag nélkül? Ja meg ha tudja valaki hogy egy vanilla rc nek mennyi a súlya az is jó lenne kösike! Csáó
Írta 2005. január 31. - 15:20
Ha van valakinek egy felesleges,de jó állapotban lévö 30.0/350mm használt Kona nyeregcsöve,akkor szóljon.
Köszi
Írta 2005. január 27. - 16:27
Erösítse ezt meg valaki,szeretnék nyugodtan aludni.:scared:
Üdv
ha hihetünk lcs-nek, akkor ugyanaz...
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2005. január 27. - 15:52
Akkor ha jól értem a Drop Off Comppal jobban járok....
De ettõl függetlenül még várom a véleményeket.
Írta 2005. január 27. - 09:58
Ha jól tudom akkor nem változtattak semmit sem a vázon,a szokásos évenkénti külcsín cserén kívül.
Csak azért mert én most rendeltem meg az idei vázat.Volt egy tavalyi is (S-es),de azt hülye állat:mad: :rocketman módon elcseréltem,de nagyon-nagyon megbántam.
Isszonyatosan bejött a geometriája,és mindene,azt a vázat nekem találták ki.
Tehát jelen soraimat a para diktálta...remélem ugyanolyan lesz.
Erösítse ezt meg valaki,szeretnék nyugodtan aludni.:scared:
Üdv
Tényleg erõsebb az idei Dirt Jam ? Ezt azért nehéz elhinni, bár lehet. Ha a csili ua. akkor itt csak az erõsség lehet döntõ szempont ( a külcsi és a súly hasonló, asszem').
De én nem szeretnék 1 vélemény (na jó 2 : ott van még az én véleményem is) alapján dönteni.
Kérlek segítsetek: írjatok, hogy melyik a jobb : az idei Scrap v. a tavalyi Stuff.
Az sem elhanyagolható szempont (bár nem döntõ szempont), hogy a tavalyi Stuff valami ki**szottul jól néz ki, míg az idei Scrap szerintem elég gyenge eresztés lett....
Please, help me !!!
Szerintem !!!
Írta 2005. január 26. - 10:18
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 26. - 10:05
De én nem szeretnék 1 vélemény (na jó 2 : ott van még az én véleményem is) alapján dönteni.
Kérlek segítsetek: írjatok, hogy melyik a jobb : az idei Scrap v. a tavalyi Stuff.
Az sem elhanyagolható szempont (bár nem döntõ szempont), hogy a tavalyi Stuff valami ki**szottul jól néz ki, míg az idei Scrap szerintem elég gyenge eresztés lett....
Please, help me !!!
Szerintem !!!
Írta 2005. január 24. - 14:52
Írta 2005. január 24. - 13:51
Nem tudja valaki hogy az idei Scrap is Vietnam ban készül,mint a tavalyi?Nem mintha valami bajom lett volna a tavalyival(hülye módon elcseréltem a vázat,qurvára megbántam....,de már jön az idei).
Ja,és hogy a Hahanna melyik évjárattól alu?
Kona forever
Írta 2005. január 22. - 18:17
Írta 2005. január 22. - 17:24
ahozképest nem olcsóság, hacsak nem keverem.
Írta 2005. január 22. - 14:25
Szerintem az idei scrap-pel jobban jársz, mint a tavalyi stuffal! Sztem jobb a felszereltsége az idei scrap-nek - kapcsiból a stucni, kormány, nyeregcsõ. A teló, meg nézõpont kérdése, a drop off comp könnyebb, szebb(szerintem:) fullfeka), de a dirt jam pro viszont erõsebb és már ez is olajcsillis! 32es crmo becsúszók-majdem u.a. mint a dirt jumper 3-as.
Írta 2005. január 22. - 12:31
Szerintetek hozzá lehet már jutni a tavalyi bringákhoz egy-két ezressel olcsóbban ???
Én itt most konkrétan arra gondolok, hogy szerintetek melyik éri meg jobban: az idei Scrap (200 róka) v. a tavalyi Stuff (230 000 pengõ) ???
A stuffon jobb a teló (Drop Off Comp) mint a Scrapen (Dirt Jam Pro), nem ???
A Scrapen viszont a stucni+kormány (Husselfelt) kombó erõsebb mint a Stuffon (házi: Kona DH), bár ebben nem vagyok biztos. Egyébb dolgokban is vannak eltérések (pl.: a külsõknél), de azok asszem' nem olyan jelentõsek.
A lényeg az, hogy lehet-e a Stuffot olcsóbban kapni (csak mer' tavalyi) és melyik paripa éri meg jobban ????
Írta 2005. január 07. - 15:30
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 07. - 14:55
(Kamra, Satu, Fûrész, Reszelõ)
Aktuális civil
Írta 2005. január 07. - 14:52
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 07. - 14:48
Magyarországon foglalkozik-e valaki Kona tuninggal ( egész pontosan hátsó
himbakar éredekelene ), mert 1 angol céget találtam a neten (BETD cycle
components. www.betd.co.uk) aki foglakozik ezzel a témával. Jó lenne itthon
is találni ilyesmit. Ha valaki tud valami infó elõre is köszönöm.
Írta 2004. december 30. - 16:23
Az elsõ 3szög min1iknél ugyanaz kialakításra is, csak a hátsórészek, fõleg a papucsok különbözõek.
Scrap-en van vfék szem, nincs yoke
Stuff csak tárcsás, nincs yoke
Roast csak tárcsás van yoke
Cowan csak tárcsás, yoke-os és csúszópapucsos kona módra, ja meg van rotorhoz speckó szem a fejcsövön.
Akkora különbségek nincsenek a vázak közt, mint amennyi árban van! (szerintem)
Írta 2004. december 30. - 16:20