Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
vanilla RC: 704g (weightweenies)
Stinky: 3424g (18")

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Csáó!

Egy 04-es stinkynek (15cool) mekkora a sulya rugóstag nélkül? Ja meg ha tudja valaki hogy egy vanilla rc nek mennyi a súlya az is jó lenne kösike! Csáó

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Hali,
Ha van valakinek egy felesleges,de jó állapotban lévö 30.0/350mm használt Kona nyeregcsöve,akkor szóljon.
Köszi

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

Erösítse ezt meg valaki,szeretnék nyugodtan aludni.:scared:

Üdv

ha hihetünk lcs-nek, akkor ugyanaz...
Van állásom...:bananadan

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Igen, a külcsinre értettem a gyenge eresztést.

Akkor ha jól értem a Drop Off Comppal jobban járok....

De ettõl függetlenül még várom a véleményeket.

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
A Scrap-ra ezt a "gyenge eresztés"-t ugye a kinézetre értetted?
Ha jól tudom akkor nem változtattak semmit sem a vázon,a szokásos évenkénti külcsín cserén kívül.
Csak azért mert én most rendeltem meg az idei vázat.Volt egy tavalyi is (S-es),de azt hülye állat:mad: :rocketman módon elcseréltem,de nagyon-nagyon megbántam.
Isszonyatosan bejött a geometriája,és mindene,azt a vázat nekem találták ki.
Tehát jelen soraimat a para diktálta...remélem ugyanolyan lesz.

Erösítse ezt meg valaki,szeretnék nyugodtan aludni.:scared:

Üdv

Tényleg erõsebb az idei Dirt Jam ? Ezt azért nehéz elhinni, bár lehet. Ha a csili ua. akkor itt csak az erõsség lehet döntõ szempont ( a külcsi és a súly hasonló, asszem').

De én nem szeretnék 1 vélemény (na jó 2 : ott van még az én véleményem is) alapján dönteni.

Kérlek segítsetek: írjatok, hogy melyik a jobb : az idei Scrap v. a tavalyi Stuff.

Az sem elhanyagolható szempont (bár nem döntõ szempont), hogy a tavalyi Stuff valami ki**szottul jól néz ki, míg az idei Scrap szerintem elég gyenge eresztés lett....

Please, help me !!!

Szerintem !!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az idei dirt jam egy tovább butított dirt jumper. van amelyikben még csillapítás sincs. (comp)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

• vendég
Tényleg erõsebb az idei Dirt Jam ? Ezt azért nehéz elhinni, bár lehet. Ha a csili ua. akkor itt csak az erõsség lehet döntõ szempont ( a külcsi és a súly hasonló, asszem').

De én nem szeretnék 1 vélemény (na jó 2 : ott van még az én véleményem is) alapján dönteni.

Kérlek segítsetek: írjatok, hogy melyik a jobb : az idei Scrap v. a tavalyi Stuff.

Az sem elhanyagolható szempont (bár nem döntõ szempont), hogy a tavalyi Stuff valami ki**szottul jól néz ki, míg az idei Scrap szerintem elég gyenge eresztés lett....

Please, help me !!!

Szerintem !!!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kona.dk

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Hali,

Nem tudja valaki hogy az idei Scrap is Vietnam ban készül,mint a tavalyi?Nem mintha valami bajom lett volna a tavalyival(hülye módon elcseréltem a vázat,qurvára megbántam....,de már jön az idei).
Ja,és hogy a Hahanna melyik évjárattól alu?

Kona forever

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
A do comp olajcsilis csak nem állítható azt hiszem csak az elõfeszítés levegõvel

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a drop off comp, nem olajcsilis?
ahozképest nem olcsóság, hacsak nem keverem.

piksel

piksel

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Szia Oposszum!
Szerintem az idei scrap-pel jobban jársz, mint a tavalyi stuffal! Sztem jobb a felszereltsége az idei scrap-nek - kapcsiból a stucni, kormány, nyeregcsõ. A teló, meg nézõpont kérdése, a drop off comp könnyebb, szebb(szerintem:) fullfeka), de a dirt jam pro viszont erõsebb és már ez is olajcsillis! 32es crmo becsúszók-majdem u.a. mint a dirt jumper 3-as.

• vendég
Hello,

Szerintetek hozzá lehet már jutni a tavalyi bringákhoz egy-két ezressel olcsóbban ???
Én itt most konkrétan arra gondolok, hogy szerintetek melyik éri meg jobban: az idei Scrap (200 róka) v. a tavalyi Stuff (230 000 pengõ) ???
A stuffon jobb a teló (Drop Off Comp) mint a Scrapen (Dirt Jam Pro), nem ???
A Scrapen viszont a stucni+kormány (Husselfelt) kombó erõsebb mint a Stuffon (házi: Kona DH), bár ebben nem vagyok biztos. Egyébb dolgokban is vannak eltérések (pl.: a külsõknél), de azok asszem' nem olyan jelentõsek.
A lényeg az, hogy lehet-e a Stuffot olcsóbban kapni (csak mer' tavalyi) és melyik paripa éri meg jobban ????

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
más is csinál ilyeneket, csak sajnos itthon is rá kell áldozni a pénzt. ha egyenes (azaz egy sikban van az egész lap) akkor csak kicsit drága, ha 3d nem 2d, akkor meg megfizethetetlen. ha komolyan rászánnál több ezret, esetleg tizezret, esetleg dobj meg egy priváttal, és meglessük, mennyibõl jönne ki. (vázolhatod az elképzeléseidet ;))

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Magyaro.n a KSFR Bt. csinál ilyeneket.
(Kamra, Satu, Fûrész, Reszelõ)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sztem erre szakosodott dolog nincs itthon. Nem hiszem, hogy megszakadnának a melóban... :) Vagy külföld, vagy csere... :( Nekem is volt egy régi konám, szerettem, de inkább a csere mellett döntöttem.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

PLACA

PLACA

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Üdv minden KONA Ridernek!

Magyarországon foglalkozik-e valaki Kona tuninggal ( egész pontosan hátsó
himbakar éredekelene ), mert 1 angol céget találtam a neten (BETD cycle
components. www.betd.co.uk) aki foglakozik ezzel a témával. Jó lenne itthon
is találni ilyesmit. Ha valaki tud valami infó elõre is köszönöm.

piksel

piksel

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
A stuff is 50e. A roast kerül 90be.
Az elsõ 3szög min1iknél ugyanaz kialakításra is, csak a hátsórészek, fõleg a papucsok különbözõek.
Scrap-en van vfék szem, nincs yoke
Stuff csak tárcsás, nincs yoke
Roast csak tárcsás van yoke
Cowan csak tárcsás, yoke-os és csúszópapucsos kona módra, ja meg van rotorhoz speckó szem a fejcsövön.

Akkora különbségek nincsenek a vázak közt, mint amennyi árban van! (szerintem)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
próbálkozz a kona honlapján.