Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

dukesbanana

dukesbanana

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Szerintem az a 3 év csak 1. Amúgy meg semmire nem vállalják a garit...
Pl.: stuff váz, ugribugrira nincs gari :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A Pilisben, túrista útvonalon is jókat lehet zúzni lefelé. Pld. Dobogókõrõl lejönni végig a piroson Dömösig.

benedekco

benedekco

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
nem vagyok olyan vastag jelen pillanatban, hogy 5rongyot kipengessek feleslegesen...
amúgy köszi az infókat!
akkor végülis felesleges az a 2év, ha addig amúgyis kiderül, ha szar a váz...
utcára és hétvégéken enyhe terepre lesz használva... nemtom mi az a dúrvulás... lehet néha legurulok egy kissebb lejtõn ;) de asszem nem fogom zuzatni, max egy kis pilisi túra a túrista útvonalon, mindenféle DH elemek nélkül...
Mé há nem?

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Igen ez most az uj modi, merthogy az anyaceg is valtoztatott allitolag a gari rendszeren a keleti blokkban :), Szerintem sem eri meg. Ha eltorik ,mert selejt akkor el fog torni 3 even (tenyleg 3 , nem 1?) belul (felteve ,hogy nem a garazsban all lezsirozva) Ha pedig durvulsz vele akkor magadra vess. Az meg hogy mi minosul durvulasnak a bico specifikacojanak fuggvenye.
Mellesleg ha jol tudom kaptal egy zold lapocskat is, amin rajta van hogy milyen esetben jar garancia es mikor nem. Na hat az , (meg az egesz faktor is LOOOL.) Ezzel az erovel ne is legyen gari :))))))))
Meg ha esetleg kipengeted a penzt akkor sem biztos hogy elvezheted az elonyeit ,ahogy Dig mondja, mivel rafoghatjak hogy nem rendeltetes szeruen hasznaltad, hacsak nincs ismerosod valahol.....

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
benedekco: nem igazán értem a kérdést, ha vitrinbe vetted, akkor a 3 év is sok, ha meg tolod neki, akkor 5 ezret kibírsz. mellesleg nekem még 5 évet adtak alapból, de az még a boldog békeidõkben volt :)

rob: de biztos hogy stinky lesz? mert inkább olyan stabos az a lengõkar

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
para: hozzak teszt cikket arról a konáról? ;)

edit:
http://mbaction.com/detail.asp?id=1294

ezek után mondd, hogy nem kona ;) tudom, hogy markec, meg minden, csak érted. na.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

nemrég vettem egy kona cindercone vázat 2004-es változatot kérdésem a köv... 3év garit kaptam és 5000forintért meghosszabítják a garit +2évvel... ennek van valami értelme?

Nem nincs, sõt fizess nekik ötezret hogy ne kapj rá egyáltalán.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

benedekco

benedekco

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
nemrég vettem egy kona cindercone vázat 2004-es változatot kérdésem a köv... 3év garit kaptam és 5000forintért meghosszabítják a garit +2évvel... ennek van valami értelme?
Mé há nem?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ez a terminátor váz nekem nagyon csopper...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

If we don't have companies to e-speculate about, then RM is dead and we have nothing to do but ride our bikes...THE SYSTEM CAN NOT FALL APART!!!

:)

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a dropmachine-on is biztos mindenki hülye

Feltöltött kép

ja, ez nem új, csak érdekes

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Igen ezt akartam hall.. õ olvasni , kösz.
Mostmár mindenki levonhatja a következtetést... õ...
a Konáról :))))

Te is berúgtál mint LCS?;)
Na szóval éljen a Kona.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Igen ezt akartam hall.. õ olvasni , kösz.
Mostmár mindenki levonhatja a következtetést... õ...
a Konáról :))))

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

gbr4k: "Egyébként nem azt kell megnézni, hogy mit írnak a vasra, hanem azt hogy mibõl van."

Miert ki az aki nem igy teszi ,ha nagy osszeget kell kifizetni. :) Jelentkezzen!
Szerintem a Stinky vonal tenyleg nagyon sikeres volt es meg lesz is valszeg.
(North Shore)
Mellesleg a 7005-os alu sem 1 rossz anyag.

Kedves Dig, orulok a negativ kritikadnak ,csak meg mindig nem irtal semmi konkretumot ,bar az enyeimet megkerdojelezted.....
(Ennyi erovel en is mondhatnam hogy "szar" az Intense meg az Orange ,mert en azt tapasztaltam... de en azt minimum meg is indokolnam, hogy miert.)

A lehetosegek:
Dig: "És az hogy lehet kapni nem erény hanem ALAP."
Igen ALAP lenne, de nem az, amig itthon: Amire nincs kereslet az nincs ,vagy esetleg rendelnek (fel ev) vagy mehetsz utana magad. :-o

A fejlesztes:
Dig: "Ja a jól bevált geometria alatt azt érted hogy lusták fejleszteni?"
Igen szerintem jol bevalt mar tobb eve, ezert most itt tartunk, de jovore lehet majd teljesen mas lesz, vagy azutan, vagyis amit az akkori technika lehetove tesz es a mindenkori bringazasi stilus megkivan.
A fejlesztes szukseges/kell, es idovel ugyis eljon kar ezert vitazni.

Az viszont igaz, hogy ami itthon van ar szinten, az mar neha pofatlansag.
De ez sokszor a honi kereskedok muve, nem a gyartoe.
Hiaba ez mar csak 1 ilyen orszag.

Én fentebb leírtam hogy miért tartom "szarnak" (keresd ezt az idézõjeles szót;)) na ott az igazság meg a konkrétumok.
Vagy olyat akarsz hallani hogy a lengõkar szerintem törik meg ropi és fosi ja meg szarul mozog és bazeg hülyén áll benne a monster?:D

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
gbr4k: "Egyébként nem azt kell megnézni, hogy mit írnak a vasra, hanem azt hogy mibõl van."

Miert ki az aki nem igy teszi ,ha nagy osszeget kell kifizetni. :) Jelentkezzen!
Szerintem a Stinky vonal tenyleg nagyon sikeres volt es meg lesz is valszeg.
(North Shore)
Mellesleg a 7005-os alu sem 1 rossz anyag.

Kedves Dig, orulok a negativ kritikadnak ,csak meg mindig nem irtal semmi konkretumot ,bar az enyeimet megkerdojelezted.....
(Ennyi erovel en is mondhatnam hogy "szar" az Intense meg az Orange ,mert en azt tapasztaltam... de en azt minimum meg is indokolnam, hogy miert.)

A lehetosegek:
Dig: "És az hogy lehet kapni nem erény hanem ALAP."
Igen ALAP lenne, de nem az, amig itthon: Amire nincs kereslet az nincs ,vagy esetleg rendelnek (fel ev) vagy mehetsz utana magad. :-o

A fejlesztes:
Dig: "Ja a jól bevált geometria alatt azt érted hogy lusták fejleszteni?"
Igen szerintem jol bevalt mar tobb eve, ezert most itt tartunk, de jovore lehet majd teljesen mas lesz, vagy azutan, vagyis amit az akkori technika lehetove tesz es a mindenkori bringazasi stilus megkivan.
A fejlesztes szukseges/kell, es idovel ugyis eljon kar ezert vitazni.

Az viszont igaz, hogy ami itthon van ar szinten, az mar neha pofatlansag.
De ez sokszor a honi kereskedok muve, nem a gyartoe.
Hiaba ez mar csak 1 ilyen orszag.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

cukik vagytok télleg, ahogy jól kitaláljátok a semmibõl, hogy majd jövõre mennyi minden szar lesz....
....mint az új manitu duplavállas.... az is szar biztos........hát óriási :D:D de én is jókat röhögök.......írjatok mééég

Megint berúgtál?;)
Mirõl beszélsz?:D
Konakonakona.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
cukik vagytok télleg, ahogy jól kitaláljátok a semmibõl, hogy majd jövõre mennyi minden szar lesz....
....mint az új manitu duplavállas.... az is szar biztos........hát óriási :D:D de én is jókat röhögök.......írjatok mééég

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
annyira látványosat nem, mint a képen látható csodamasina...

jövõre nem ez a kategória lesz a fõ vonal... ;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

hát ha magyarul azt érted a fejlesztés alatt, hogy nem lett ilyen csodás hydroformingolt sz.r, akkor a válasz igen...

Nem, azt értem hogy azon kívül hogy átfestették tettel bele egy nagyobb tagot meg egy hosszabb linkplate-et, fejlesztettek e valami;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hát ha magyarul azt érted a fejlesztés alatt, hogy nem lett ilyen csodás hydroformingolt sz.r, akkor a válasz igen...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák