Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Konabike!
http://www.forum.bik...&page=304&pp=10 ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
sziasztok,kérhetnék Kona vázfeliratról egy nagyfelbontású digit képet?
szeretnék egyedi matricát a nevemmel a bringára ,ahhoz lenne rá szükségem :)köszi

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Koszi az infot moo ;)

En nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a levego rugozasos maniaval ami manapsag van.
Nem baj majd par ev mulva megint feltalaljak az acelrugo-olajfurdos megoldast :))

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mondtam, marketing über alles. neki azt KELL mondania, hogy nem az. aztán meg hogy mi van, az majd elválik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_moo875_*

vendég_moo875_*
  • vendég
http://www.kona.dk/b...x.php?yearId=22

gondoltam berakom ide is.

http://www.singletra...89916a2f6b5801e
ilyen is van..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nos Paraúr erre mit reagál?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

vendég_moo875_*

vendég_moo875_*
  • vendég
Tudom csak a Parázós azt mondta, hogy szerinte ez nem az aminek látszik:scared:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Pár hozzászólással feljebb már volt, de köszi ! :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_moo875_*

vendég_moo875_*
  • vendég
http://www.mbaction....ail.asp?id=1294

Már egy hónap se kell..

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
tam, rob: már csak egy hónap, és hivatalos lesz, oszt' meglássuk ;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
greg:
a cinderconet csak tekerésre használtam, igaz merevvillával,és lehet hogy az nem teszett neki.
a chucker meg egyértelmûen az én hibá volt-egyik komlói versenyen estem egy nagyon csúnyát,s attól repedt meg a cumó

még mindig fenntartom azt a véleményem, hogy velem korrektek voltak a garancia érvényesítésekor.Ha meg valakinél akadékoskodnak,akkor azt tudom tanácsolni, hogy csalódottan hivatkozzon a faktor ill. a kona cuccok hírnevére,s akkor lehet, hogy mégis kicserélik az a bizonyos alkatrészt, hiszen az nekeik sem üzlet, hogy az terjengjen róluk, hogy nem korrektek az ügyfeleikkel
fanatiX mtbc

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
gorgo irta:
ez volt,de túlzottan nem érdekelt.Levásároltam a váz árát, majd vettem egy chuckert, ami egy év múlva szintén elrepedt,de azt is kicserélték.

Hmm, erdekes. Biztos vagy benne ,hogy nem veled volt a problema?
Magyarorszagon divat nem arra hasznalni a kerekpart amire megterveztek.
Lehet hogy nem igy van , akkor bocs , de gondolkozz el ezen.
Az is igaz hogy "keletre" eloszeretettel "dobjak" a nem csucsminosegu cuccokat, de azert.....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nemrég vettem egy kona cindercone vázat 2004-es változatot kérdésem a köv... 3év garit kaptam és 5000forintért meghosszabítják a garit +2évvel... ennek van valami értelme?

hali

sztem nézd meg a vázon a matricát ha az van rajta hogy "made in vietnam" akko gondolkozz el a +2éven ha tojvániai akko felesleges....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
aki dirtel, az pont nem 2.7es bütykös gumit fog feltenni, hanem 2.35ös slicket.

szeretem Magyarországon a fogyasztói jogok érvényesülését.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
:) Hát ez isteni!
Remélem nekem nem kell ilyeneket olvasgatnom...
Még jó, hogy tekerni szabad... persze csak finoman, nem ráállva vagy ilyesmi. :)

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
végre elõkototrtam azt a bizonyos papírt,sezeket írták:

az ön által garanciális probléma GYANÚJA(egyéretelmûen meg volt repedve) miatt visszahozottt kona cindercone 16"-os kerékpár vázat MÉLTÁNYOSSÁGI alapon elfogadjuK.Tsszük mindezt a kona kerékpárok és forgalamazójuk koorekt hozzáállásáról kialakított kép megtartása miatt.Mindezek mellett felhívjuk szíves figyelmét reklamáció esetén a következõ szabályok betartására.

Jótállási jegy:
megszûnik a jótállási kötelezettség:
-ha a vázat triálozásra használták
-a meghibásodást rendeleltetéstõl eltérõ használat(ütközés,balaeset,TÚLTERHELÉS) okozta

Az utóbbi két pontra a -16"os,.tehát kisméretû és emiatt dirt és triál felhasználásra alkalmasnak látszó, de cc ill. túra felhasználásra tervezett(lsd. katalógus)- váz lánc- és támvilláján található, a széles gumik által okozott kopásnyomok, valamint a lánc beszorulása miatt szétkopott láncvilla adnak gyanút.

cserébe a következõket tudjuk felajánlani:
-ugyanilyen váz, term a garancia nélkül
-beszámítás
-a váz árának a levásárlása

...

ez volt,de túlzottan nem érdekelt.Levásároltam a váz árát, majd vettem egy chuckert, ami egy év múlva szintén elrepedt,de azt is kicserélték
fanatiX mtbc

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

velem 2és fél évvel ezelõtt nagyon korrekt volt a faktor egy kona cindercone garanciális ügyével kapcsolatban.megrepedt a váz e fejcsõnél, és se szó, se beszéd kicserélték, igaz mellékeltek egy lapot melyen tudatták velem, hogy csak méltányossági alapon, de ez a lényegen nem változtat.
lehet hogy mostanában már nem így állnak a dolgokhoz,akkorm eg kermi

Méltányossági alapon?:D
Ezt bõvebben kérlek, szeretem a vicces sztorikat.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
velem 2és fél évvel ezelõtt nagyon korrekt volt a faktor egy kona cindercone garanciális ügyével kapcsolatban.megrepedt a váz e fejcsõnél, és se szó, se beszéd kicserélték, igaz mellékeltek egy lapot melyen tudatták velem, hogy csak méltányossági alapon, de ez a lényegen nem változtat.
lehet hogy mostanában már nem így állnak a dolgokhoz,akkorm eg kermi
fanatiX mtbc

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
:cegly:

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Kövezzetek meg, de nekem tetszik ez az új Stinky ! :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.