Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Nemtudna valaki errõl a "lebutitott" COILER-rõl képet belinkelni,vagy berakni?(vagy ez hülyeség?)

Kösz
Dunbar
:rolleyes:

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
így van... semmi spec fejlesztés, csak alkatrészben más... de nem is volt fejlesztésrõl szó ;-)
tavaly oroszban hasonlót lehetett már kapni, ami kifejezetten arra a piacra lett összeállítva, most ungarise lesz ez a 4 modell, ungarise piaci feltételeknek megfelelõen...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az is. az oroszoknal pl mar tavaly is lehetett kapni.

nyilvan nem fejleszt ki a Kona egy ennyire kis felvevopiacra 4 uj modellt [jo nem is igazi fejlesztes, csak specifikacio], mondjuk ugy ezek ilyen butitott modellek, kelet europanak/azsianak/mitomen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Bikertigger: bocccsi

lassan de biztosan készül az új, 2006os factor katalógus, amiben megtalálható az a 4 KONA, amit csak és kizárólag ungaris forgalmazásra gyártott a KONA.
OAHU - belépõszintû hardtails, LANA'I alatti felszereltséggel és árral | szín: gyöngyfehér
LAVA - alu vázas belépõszintû hardtails, FIRE MOUNTAIN és LANA'I közti felszereltséggel és árral | szín: piros
HOSS DOWN - belépõszintû clydesdale, HOSS alatti felszereltséggel és árral | szín: fekete
COILER MATIC - belépõszintû out of bounds, COILER alatti felszereltséggel és árral | szín: sárga/fekete

ja a coiler maticra rá is csodálkoztam, multkor a forumon, egy válaszüziben ....azt hittem vmi kelet eu verzió...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Bikertigger: bocccsi

lassan de biztosan készül az új, 2006os factor katalógus, amiben megtalálható az a 4 KONA, amit csak és kizárólag ungaris forgalmazásra gyártott a KONA.
OAHU - belépõszintû hardtails, LANA'I alatti felszereltséggel és árral | szín: gyöngyfehér
LAVA - alu vázas belépõszintû hardtails, FIRE MOUNTAIN és LANA'I közti felszereltséggel és árral | szín: piros
HOSS DOWN - belépõszintû clydesdale, HOSS alatti felszereltséggel és árral | szín: fekete
COILER MATIC - belépõszintû out of bounds, COILER alatti felszereltséggel és árral | szín: sárga/fekete

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Ha nyerek a lottón, megveszem a 2006-os Dr Dew-t és az idei Explosifot! Ja, a gyereknek meg a legtutibb minikonát. Menni már tud, ideje megtanulni bicajozni is!!!

Bár az asszony szerint így is több bicaj áll a garázsban, mint amennyi normális lenne...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ha belegondolsz, elég nagy hülyeség lenne ilyet csinálni, fõlweg úgy, hogy az eladási statisztikák alapján a legtöbbet eladott vázméret a 16 és 17" cross country kategóriában....

sztem félreéltettél....én egy kissé ironikusan válaszoltam egy nyilvánvaló faszságra....mikor 1ébként pont azt szeressük a conában hogy elég széles a méretválaszték....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Nekem 2004es Scrap-em van, ami uaz, mint a 2004es Shred. A váz erõs. Meg merev is. Legalábbis fáj 180 magasból becsapódni vele....
DE: M-es méretben elég hosszú a váz (-nekem... 170 vagyok), így marhanehéz kiemelni. Ha streetre kell, sztem körül kéne nézni mégeccer. Ha nem pont arra, akkor meg lehet szokni. Mindenesetre masszív darab....

A 2006osok meg perszehogyjók. Az új Stinky vázformája üt! + könnyített himbakar. +a Cowan színe. zsííííír.
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

LasyBoy

LasyBoy

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Haver Kona Shred-et akar.Szerintetek jó?Nem nagyon vagyunk még profik inkább haladók.
La:bananadansy
Boy

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Ez a 2006-os paletta ütõsre sikerült. Csak a kedvenceket néztem: A Cinder Cone, Lava Dome és az Explosif (az a gyönyörû Explosif) nagyon randa lesz jövõre. A Dew Dee Lux szintén. A Dew, a Smoke elõnyére változott, a Dr. Dew pedig NAGGGYON szép lett! Minden el van nézve, Srácok!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ha belegondolsz, elég nagy hülyeség lenne ilyet csinálni, fõlweg úgy, hogy az eladási statisztikák alapján a legtöbbet eladott vázméret a 16 és 17" cross country kategóriában....

végül is van benne igazság...pl..makenából, hulából, stinky 2-4 bõl, és stuff 2-4 bõl meg a többi gyerekbiciklibõl tényleg garantáltan csak 18 nál kisebbek lesznek....

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

meg eleve ez a "bézbollütõ" formájú csõ is nagyon bejön...

Az valóban király, csak az mégis a cinder cone.

Oké, nem ragadok le, újítás.

Coooool

De az enyém akkor is szebb :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Megnézegettem a '06os Konákat.

Hát eddig a cinder cone nekem mindig tetszett, de a jövõ évi :puke:

Még jó, hogy az ideit vettem.

A többi színösszeállítás sem jön be (cc), túl csicsásak sztem. Eddig az volt a legjobb a Konában (nekem), hogy egyszerû volt. Jövõre nem veszek :D

Rossz a hányós smile, vagy én vagyok béna

hehe még jó hogy nem vagyunk 1formák....nekem meg pont a jövö éviek tetszenek nagyon...ht-k közül pont a cinder cone...meg a stuff....meg eleve ez a "bézbollütõ" formájú csõ is nagyon bejön...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Megnézegettem a '06os Konákat.

Hát eddig a cinder cone nekem mindig tetszett, de a jövõ évi :puke:

Még jó, hogy az ideit vettem.

A többi színösszeállítás sem jön be (cc), túl csicsásak sztem. Eddig az volt a legjobb a Konában (nekem), hogy egyszerû volt. Jövõre nem veszek :D

Rossz a hányós smile, vagy én vagyok béna

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hali

Hallottam valami infot es gondoltam bedobom ide a kerdest.
Igaz-e, hogy a Kona nem fog kiadni ezutan csak 18"-nal kisebb meretu vazakat? Vagy ez h****seg?
Esetleg csak bizonyos tipusokra ervenyes? (full suspension pl)

végül is van benne igazság...pl..makenából, hulából, stinky 2-4 bõl, és stuff 2-4 bõl meg a többi gyerekbiciklibõl tényleg garantáltan csak 18 nál kisebbek lesznek....

Elsin

Elsin

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Hát én nemtom hogy a Kona vásárlók hány százalékát képezik azok akik olyan vázat akarnak venni.. de még az is lehet hogy a Kona nem profitál belõle szal ki tudja..:)

Visszatérve a Scrap-hez nagyon jó kis gép és ha figyelitek az akciókat akkor hozzájuthattok 160 ért, szerintem megéri..
Fõleg hogy ma voltam venni egyet és nem volt Marzo Dirt Jam Pro ami kéne bele így hát tettek bele egy Drop Off ot:D 159.900HUF ért egészen megérte:)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Igen igy van egy haveromtol hallottam.
De ha figyeltel akkor ez kerdes volt nem allitas.
Viszont ha komolyan fel akarod csavarni a szonyeget, kikerdezhetem o honnan szedte ezt az "alaphulyeseget" :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ez alaphülyeség.

titok, hogy honann jött az info?
egyik barátom hallotta, hogy egy srác mesélte, hogy tervezik elmesélni másnak, hogy ezentúl így lesz? ;)

edit: tudom, hogy kérdés volt, válaszoltam is, nem ?!:)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Hali

Hallottam valami infot es gondoltam bedobom ide a kerdest.
Igaz-e, hogy a Kona nem fog kiadni ezutan csak 18"-nal kisebb meretu vazakat? Vagy ez h****seg?
Esetleg csak bizonyos tipusokra ervenyes? (full suspension pl)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

a suff 2-4 egy gyengébben felszerelt stuff? meg a váza is másmiylen:)
a cowan és a többi dj (shred.scrap,stuff) között mi a külömség hogy duplájába kerül?
mert én a szinén kívül nem láttam semmit!

billike b+ legalább a szemedet kinyitni tanuld má meg, meg egy kicsit olvasni....
különbség amúgy
most mars vissza a kona oldalra olvasgass, és ha még mindig nem látod a különbséget....akkor menjél biciklizni....