Én a 700 dolláros bringát hoztam haza a zusából egy kartondobozban, olyanban, amiben az új bringákat is szállítják. A váz csövei köré szivacsgurigát és/vagy vécépapírgurigát tekertek, illetve három-négy helyen rögzítették gyorskötegelõvel egy plexilaphoz, azt meg a dobozhoz, ugyanígy a kerekeket. A szétszerelés minimális volt, csak a kormányt kellett levenni, de a kábelek maradtak, és a lánc is. Ja, még a kerekeken a tengely kapott védõkupakot a két végére. Ennyi. Mindezt jó drágán csomagolták nekem (nem volt más választásom) egy kinti szervízben, és teljesen tökéletesen mûködött, pedig az amcsi és a magyar vámosok is tüzetesen átnézték (az egyik szét is szedte a dobozt, majd visszaragasztotta, a másik csak vágott rajta egy nagy lukat).
A repülõn pedig ingyen utazott a cucc, túlméretes csomagként, ezen kívül csak egy bõröndöm volt, és a súlya is (15 kg csomagolva) belefért a keretbe (Lufthansa).
Visszagondolva vicces, hogy mennyit paráztam rajta, de utólag semmi gond nem volt vele. Ettõl függetlenül, ha nem egyszeri útról van szó, hanem rendszeresebb utazásról, akkor megéri a bringatáska, ezt a dobozt talán max. még egyszer tudtam volna használni.