Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringaszállítás külföldre/rõl

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
91 hozzászólás a témában

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
A temahoz szolvan, hatha valakinek meg jol johet:
Easyjetnel foglalaskor valami 5 ezer forintert lehet kulon bringara befizetni DE ha elolvasod a szabalyzatukat akkor oda van irva hogy semmilyen hidraulikus feket vagy teleszkopot nem szallitanak. :(

Ugy tudom a British Airwaysnek van egy haztol hazig cargoja, kb sztem 100 font korul van a kerekpar, de nem vagyok total biztos benne ugyhogy inkabb quote-olni kell oket.

Malevnal meg ha a poggyasz sulyodba befer kiraly vagy, ha nem surcharge kilonkent. :(
Sei, soku Si.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

TripleB, ezt találtam:

Nemzetközi

Nemzetközi, távolsági vonatoknál kerékpárszállításra a Budapest-Wien-(München), a Budapest-(ZágráB)-Ljubljana-Venezia, a Budapest-Kosice-(Bratislava) és a Budapest-Bratislava viszonylatokon, egyes vonatokon - több esetben csak a nyári idõszakban - külön kerékpárszállító kocsiban van lehetõség. A vonatok menetrendjét és a kiegészítõ információkat a következõ táblázat tartalmazza: http://www.mav.hu/belso.php?kat=2416

hogy a máv oldala
köszönöm,nézem is :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
TripleB, ezt találtam:

Nemzetközi

Nemzetközi, távolsági vonatoknál kerékpárszállításra a Budapest-Wien-(München), a Budapest-(ZágráB)-Ljubljana-Venezia, a Budapest-Kosice-(Bratislava) és a Budapest-Bratislava viszonylatokon, egyes vonatokon - több esetben csak a nyári idõszakban - külön kerékpárszállító kocsiban van lehetõség. A vonatok menetrendjét és a kiegészítõ információkat a következõ táblázat tartalmazza: http://www.mav.hu/belso.php?kat=2416
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Még fotó más dobozokról:

http://images.google...&hl=hu&lr=&sa=N
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
külföldre itthonról vitt már vki vonattal bicót?
gondolom az alap dolgokon(nem koszolok mást össze stb) pár dologra oda kell figyelni.
eddig csak kocsival voltunk+bicikli

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A Velotrade forgalmaz: http://www.velotrade...egeszitok_2006/
Alul a táskáknál megtalálod. Sajna ezek mind puha táskák.

Jó minõségû dobozt idehaza nem fogsz tudni venni. Egy ilyenre pl.már nekem is régóta fáj a fogam:

http://www.pricepoin...s-Iron-Case.htm

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Én a 700 dolláros bringát hoztam haza a zusából egy kartondobozban, olyanban, amiben az új bringákat is szállítják. A váz csövei köré szivacsgurigát és/vagy vécépapírgurigát tekertek, illetve három-négy helyen rögzítették gyorskötegelõvel egy plexilaphoz, azt meg a dobozhoz, ugyanígy a kerekeket. A szétszerelés minimális volt, csak a kormányt kellett levenni, de a kábelek maradtak, és a lánc is. Ja, még a kerekeken a tengely kapott védõkupakot a két végére. Ennyi. Mindezt jó drágán csomagolták nekem (nem volt más választásom) egy kinti szervízben, és teljesen tökéletesen mûködött, pedig az amcsi és a magyar vámosok is tüzetesen átnézték (az egyik szét is szedte a dobozt, majd visszaragasztotta, a másik csak vágott rajta egy nagy lukat).
A repülõn pedig ingyen utazott a cucc, túlméretes csomagként, ezen kívül csak egy bõröndöm volt, és a súlya is (15 kg csomagolva) belefért a keretbe (Lufthansa).
Visszagondolva vicces, hogy mennyit paráztam rajta, de utólag semmi gond nem volt vele. Ettõl függetlenül, ha nem egyszeri útról van szó, hanem rendszeresebb utazásról, akkor megéri a bringatáska, ezt a dobozt talán max. még egyszer tudtam volna használni.

partychoke

partychoke

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
koszi. egyb kartondobozban meg egy tescobajkot sem szallittatnek repulon, gondolom, az ismerosom sem, ezert kene a borond. kellemes napot!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Itt a Decathlonban láttam viszonylag olcsó bõröndszerûséget, lehet hogy otthon is van...

De szerintem csak annak éri meg aki sokat utazik, általában nehezek, szal nem férsz bele a súlykeretbe se

7végén itt a gépem:D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

hello, nekem egy ismerosom szeretne bringat repulon angliaba vinni, de nem tudja, hol lehet kerekpartarto taskat venni, es en sem, esetleg ti? koszi

A Barbierinek van táskája, emlékeim szerint 10e körül van. A bõröndök nagyon drágák. Kartondoboz miért nem jó, ha ingyen van?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

partychoke

partychoke

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
leccilecci, fontos lenne tenyleg. vagy mar senki sem olvassa ezt a topicot?
elore is koszi

partychoke

partychoke

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
hello, nekem egy ismerosom szeretne bringat repulon angliaba vinni, de nem tudja, hol lehet kerekpartarto taskat venni, es en sem, esetleg ti? koszi

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...
egyet mondok neked elore ugyis dpd-vel fogod kuldeni. ;-)

A végén még igazad lesz... Ma kaptam egy mailt tõlük, állítólag nettó 4400-ért elvisznek egy 20kg-os csomagot...
A bukó az egészben, hogy a doboz körmérete 320cm, a max meg 300:(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem kell szerzodni
van egy egyedi szallitasi lufasz
azt letoltod kitoltod elkuldod mail es kesz

megnezem van-e meg hozzajuk telszamom, akkor hetfon megkerdem.

egy jol osszecsomagolt bico kb 130x100x20

dpd-nel vhogy tomeg szerint valtozik szerintem.
de tan 3kg-ig 12 eur stabilan es max tan 30kg

egyet mondok neked elore ugyis dpd-vel fogod kuldeni. ;-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ahogy a honlapot nézem, itt is szerzõdni kell, és árakat sem találtam a honlapon. Ez a 29 eur nevetségesen alacsony, olyat meg még nem hallottam hogy "bármit bárhova" ugyanannyiért vinnének.

A 3m körméretbe meg nemtom belefér e egy bringásdoboz, holnap lemérem.

A UPS-el asszem nem kell szerzõdni, és 30k körüli áron vállalnak egy bringát, egyelõre õk állnak "nyerésre", csak idõm nincs most sajna:(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vargaek szerint annyi.
de mindegy a dpd-nel nincs jobb az a lenyeg
mindenki mas mondjon le!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

dpd-nel
anglia ha jol emlekszem kb 5 nap
mas europai orszagok 3 nap

Tapasztalat alapján nem 5 nap. ;)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
dpd-nel
anglia ha jol emlekszem kb 5 nap
mas europai orszagok 3 nap

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Kihozatnám a bringámat otthonról, de elég nagy szívásnak ígérkezik...

Szerintem hívd fel a magyar DPD-t mert 29 euróért bárhonnan bárhová, ajtótól ajtóig elviszik az alábbi paraméterekkel rendelkezõ csomagot:

"A szabványcsomag súlya maximum 31,5 kg, hosszúsága maximum 175 cm, és a körmérete (a körméretet és a leghosszabb oldalt figyelembe véve) maximum 3 m lehet."

Ennél olcsóbbat gyakorlatilag nem találsz! Mondjuk nem 1-2 nap hanem jó esetben egy 7-10 nap az út. A megbízást e-mailben is elküldheted, az otthoniaknak csak a csomagolást kell intézni és a megbeszélt idõpontban várni a futárt.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
állok rendelékezésedre :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"