Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd
Indította
Dig
, 2006. június 06. 18:22
Írta 2006. július 26. - 12:44

Besz@rok ezen a topicon...
Egy brazil szappanoperában nem pörögnek ennyire a dolgok: házasság, szakítás, aztán váratlan fordulatként bejön a sci-fi vonal (horoszkóp vazz, lol)
Sala: big RESPECT, a legjobbakat, okoskodni nem fogok, úgyis vak az ember ilyenkor;)
M-a-TT: Ok, leírtad hogy kivagy, ennyi. Felejtsd el a csajt is, meg az otthonülést is. Régi spanokat felhívni, aztán húzás le Balcsira, lehetõleg valami varrónõképzõ szakközépiskola nyári táborához közel...
Ha van még valami esélyed, úgyis fel fog hívni, mert b@ssza a csõrét hogy te nem hívod, onnantól meg nálad az adu.
Ha a hívogatós, smsezgetõs vonalat választod, magaddal szúrsz ki.
Egy brazil szappanoperában nem pörögnek ennyire a dolgok: házasság, szakítás, aztán váratlan fordulatként bejön a sci-fi vonal (horoszkóp vazz, lol)
Sala: big RESPECT, a legjobbakat, okoskodni nem fogok, úgyis vak az ember ilyenkor;)
M-a-TT: Ok, leírtad hogy kivagy, ennyi. Felejtsd el a csajt is, meg az otthonülést is. Régi spanokat felhívni, aztán húzás le Balcsira, lehetõleg valami varrónõképzõ szakközépiskola nyári táborához közel...
Ha van még valami esélyed, úgyis fel fog hívni, mert b@ssza a csõrét hogy te nem hívod, onnantól meg nálad az adu.
Ha a hívogatós, smsezgetõs vonalat választod, magaddal szúrsz ki.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2006. július 26. - 01:26

nyilas...mellé.......
az eddigi legdurvább bánat eredménye: új mobil, két új nadrág, egy új cipõ, néhány új póló, három ing, kétszer annyi gyúrás (+ sok izom), átrendeztem a fél lakásom, sok alkatrész a bicómra (az egyetlen társ akit tényleg lehet szeretni, és még meg sem csal
), végignyomtam a Fable-t meg az NFS MW-t, és 17 nap alatt négy olyan csajt "hódítottam meg" sokszor (összevissza ...
) akiket részben még a kapcsolatunk alatt , részben régebbrõl kiszemeltem.
na nézzenek oda, megin csak a szerénységem....

az eddigi legdurvább bánat eredménye: új mobil, két új nadrág, egy új cipõ, néhány új póló, három ing, kétszer annyi gyúrás (+ sok izom), átrendeztem a fél lakásom, sok alkatrész a bicómra (az egyetlen társ akit tényleg lehet szeretni, és még meg sem csal

na nézzenek oda, megin csak a szerénységem....
Meguntam az aláírásom....
Írta 2006. július 26. - 01:17

decemberi, és nyilas. hát én nem foglalkoztam sokkal többet magammal, najó, elmentem fodrászhoz csináltatni egy normális sérót:D...amúgy meg nagyjából csak az edzz többet állítás igaz rám, de ez is fõleg a jó idõnek és a nyári szünetnek köszönhetõ...
Írta 2006. július 26. - 01:10

kitalálom, novemberben van a szülinapja......
amúgy ez elég jellemzõ a csajokra, pláne a skorpiókra. ha valami nincs, az kell. ha valamit nehéz megszerezni, akkor kell. ha valami másnak kell, akkor is. ha valami jobb mint amikor eldobta, akkor is. Ezért mondom, hogy magával foglalkozzon egy szingli pasi, akkor jobb a helyzete.
amúgy ez elég jellemzõ a csajokra, pláne a skorpiókra. ha valami nincs, az kell. ha valamit nehéz megszerezni, akkor kell. ha valami másnak kell, akkor is. ha valami jobb mint amikor eldobta, akkor is. Ezért mondom, hogy magával foglalkozzon egy szingli pasi, akkor jobb a helyzete.
Írta 2006. július 26. - 01:04

hát én úgy voltam vele egészen eddig a pillanatig, h kitépem a szívem, volt 3 hét, amikor tényleg belebetegedtem, nem ettem, sápadt voltam, szar volt..de lehet h mégsincs veszve semmi..ugye év vége felé a lány jól elküldött a francba, veszekedtünk meg minden, köcsög volt velem meg én is vele, és én azóta tök szomorú meg olyan szarul vagyok (fõleg esténként, amikor nincs mit csinálni), aztán láss csodát, mit tesz az idõ...most kaptam egy smst tõle, tõle, akivel lassan 3 hónapja nem beszéltem, a kérdés:
-"Szia Dávid, ébren vagy még?" -nézek, hogy mivan, nemértem, hogy ez miért fontos meg egyáltalán hogy jutok az eszébe..de azért válaszolok, hogy "Szia, igen."
erre milyen smst kapok???
"Órák óta nem tudok másra gondolni, csak rád, azt akarom, hogy itt legyél, nem bírok ki még 2 hetet! (a következõ 2 hétben külföldön leszek) Kérlek szépen, hogy amint ráérsz, talizzunk! Puszi, ideacsajnevejön"
ez most így mi?? tudom, hogy kicsit bizonytalan a lány úgy általában is, na de hogy ennyire...
-"Szia Dávid, ébren vagy még?" -nézek, hogy mivan, nemértem, hogy ez miért fontos meg egyáltalán hogy jutok az eszébe..de azért válaszolok, hogy "Szia, igen."
erre milyen smst kapok???
"Órák óta nem tudok másra gondolni, csak rád, azt akarom, hogy itt legyél, nem bírok ki még 2 hetet! (a következõ 2 hétben külföldön leszek) Kérlek szépen, hogy amint ráérsz, talizzunk! Puszi, ideacsajnevejön"
ez most így mi?? tudom, hogy kicsit bizonytalan a lány úgy általában is, na de hogy ennyire...
Írta 2006. július 26. - 01:00

csak hogy bíztassalak: ennél szarabb dolog nincs a világon. minden reggel arra kelni, hogy kitépnéd a szíved, annyira fáj, minden tárgyól amit látsz Rá vagy Rátok gondolni, és este a fájdalommal feküdni.....ezt senki nem érdemli meg. Ha valaki meghal, könyebb elfogadni, mert ez az élet rendje. Az is fáj, de máshogy. Az nyugodtan fáj.
csatlakoznék a "csinálj valamit, mindegy hogy mit", fõleg a "gyúrj többet/jobban" emberekhez, mert ha nem teszed, bele is betegedhetsz (nekem sikerült egyszer), a szó fizikai értelmében. Nem részletezem (csak annyit hogy nem láz meg ilyenek
), szar...
Nekem van még egy adalékom, részben friss tapasztalat, de elég nagy kitartás szükségeltetik hozzá (nem felvágok, de tényleg nehéz, de nem rosszab mint amúgy).
Egy ideig úgysem fogtok talizni. Utána meg szép lassan terelj mindent vissza a kerékvágásba, a szex és a testi dolgok kivételével, találkozzatok, nevessetek, stb. Csak módjával, ne higgye azt hogy még mindig szereted. De ne is keveset. És fontos: FOGLALKOZZ MAGADDAL. Amúgyis, az egyetlen módja, hogy visszaszerezd, hogy rád, az életedre "féltékeny", hogy imponál neki hogy férfi vagy, tudod mit akarsz, mész, és "vagy" mint olyan. És hogy egyre jobban nézel ki (izmok, jobb cuccok). Ilyenkor úgyis több $-ed van hogy nem kell Rá költeni.
Az elsõ néhány alkalom után jött rám az, hogy EKKORA vigyor, merthogy "alakul" (beszélünk.......). Aztán eljön az, hogy minden találkozás után meginogsz, hogy most elmondod, hogy még mindig, vagy hogy kész nem bírod tovább, stb.
Folytathatnám sokáig, de három vége van, és mind3 elõnyös Neked.
1: Visszamegy hozzád vagy szép lassan megint összemelegedtek, és mint ilyen, jobban fog tisztelni mint addig. DE CSAK AKKOR FOGADD VISSZA, HA TÉNYLEG MEGVÁLTOZTATTA A VÉLEMYÉNYÉT RÓLAD (ez sok idõ lehet)
2: Õ maga ad rá okot, hogy szép lassan elfelejtsd (az addig eltûrt hibái(t) már nem engesztelõdnek ki (tudja kiengesztelni) benned u.i.)
3: Te magad lépsz túl, és csak hasznodra vált a dolog, hiszen Neki akartál tetszeni, aminek eredményeképp mindenkinek jobban tetszel, magadnak is, más nõknek is.
Hangsúlyoznám, hogy NE az elsõre hajts, hanem a harmadikra. Jobb kellmeset csalódni, ha mégis az elsõ jön be, mint kellemetlent, ha mégse.
És ha a harmadik jön be, akkor lesz egy olyan barátod, akivel mindenkinél jobban ismeritek egymást, és jó sok dolgot tudhatsz meg a másik nemrõl amit máshogy nem.
Mielõtt jönnek a dolgok meg a kommentek: igen, halt már meg több rokonom, közeli is. Igen, elég sok szakításom volt már, mindekét részrõl. Igen, mûködik a dolog (az 1. és a 3. tuti), bár egyszer majdnem második lett, de mégis volt türelmem az elsõhöz. A harmadik meg egy nagyon jó dolog
csatlakoznék a "csinálj valamit, mindegy hogy mit", fõleg a "gyúrj többet/jobban" emberekhez, mert ha nem teszed, bele is betegedhetsz (nekem sikerült egyszer), a szó fizikai értelmében. Nem részletezem (csak annyit hogy nem láz meg ilyenek

Nekem van még egy adalékom, részben friss tapasztalat, de elég nagy kitartás szükségeltetik hozzá (nem felvágok, de tényleg nehéz, de nem rosszab mint amúgy).
Egy ideig úgysem fogtok talizni. Utána meg szép lassan terelj mindent vissza a kerékvágásba, a szex és a testi dolgok kivételével, találkozzatok, nevessetek, stb. Csak módjával, ne higgye azt hogy még mindig szereted. De ne is keveset. És fontos: FOGLALKOZZ MAGADDAL. Amúgyis, az egyetlen módja, hogy visszaszerezd, hogy rád, az életedre "féltékeny", hogy imponál neki hogy férfi vagy, tudod mit akarsz, mész, és "vagy" mint olyan. És hogy egyre jobban nézel ki (izmok, jobb cuccok). Ilyenkor úgyis több $-ed van hogy nem kell Rá költeni.
Az elsõ néhány alkalom után jött rám az, hogy EKKORA vigyor, merthogy "alakul" (beszélünk.......). Aztán eljön az, hogy minden találkozás után meginogsz, hogy most elmondod, hogy még mindig, vagy hogy kész nem bírod tovább, stb.
Folytathatnám sokáig, de három vége van, és mind3 elõnyös Neked.
1: Visszamegy hozzád vagy szép lassan megint összemelegedtek, és mint ilyen, jobban fog tisztelni mint addig. DE CSAK AKKOR FOGADD VISSZA, HA TÉNYLEG MEGVÁLTOZTATTA A VÉLEMYÉNYÉT RÓLAD (ez sok idõ lehet)
2: Õ maga ad rá okot, hogy szép lassan elfelejtsd (az addig eltûrt hibái(t) már nem engesztelõdnek ki (tudja kiengesztelni) benned u.i.)
3: Te magad lépsz túl, és csak hasznodra vált a dolog, hiszen Neki akartál tetszeni, aminek eredményeképp mindenkinek jobban tetszel, magadnak is, más nõknek is.
Hangsúlyoznám, hogy NE az elsõre hajts, hanem a harmadikra. Jobb kellmeset csalódni, ha mégis az elsõ jön be, mint kellemetlent, ha mégse.
És ha a harmadik jön be, akkor lesz egy olyan barátod, akivel mindenkinél jobban ismeritek egymást, és jó sok dolgot tudhatsz meg a másik nemrõl amit máshogy nem.
Mielõtt jönnek a dolgok meg a kommentek: igen, halt már meg több rokonom, közeli is. Igen, elég sok szakításom volt már, mindekét részrõl. Igen, mûködik a dolog (az 1. és a 3. tuti), bár egyszer majdnem második lett, de mégis volt türelmem az elsõhöz. A harmadik meg egy nagyon jó dolog
Írta 2006. július 26. - 00:21

Írta 2006. július 26. - 00:20

Írta 2006. július 26. - 00:05

:cool2: Valami ilyesmi nálam is be szokott ütni, olyankor az adott egyén(ek)nek megmondom ha valami nem tetszik és ebbõl volt már bonyodalom, a mokkát eddig megúsztam. 
Nõkre is mûködik a "szívéhez a gyomrán át vezet az út" szlogen vagy ez kanspecialitás? (nem a trancsírozós verzió...) Csak mert olyan salátát dobtam össze hirtelen, hogy lehet megint nem bírom ki reggelig, hogy ne egyek belõle

Nõkre is mûködik a "szívéhez a gyomrán át vezet az út" szlogen vagy ez kanspecialitás? (nem a trancsírozós verzió...) Csak mert olyan salátát dobtam össze hirtelen, hogy lehet megint nem bírom ki reggelig, hogy ne egyek belõle

When the day is through, all I want to do is slow down...
Írta 2006. július 25. - 23:55

nyugi, csak kicsit szarkasztikus vagyok, meg kritikus szemmel nézem a világot, és a véleményemnek kertelés nélkül adok hangot. 
hétvégén egy kerti party-ról el akartak zavarni, mert mindenbe belekötöttem
még jó hogy a legjobb barátaimmal voltam, mert mások kicsináltak volna. de ha csak ez jön ki, mit tegyek? 

hétvégén egy kerti party-ról el akartak zavarni, mert mindenbe belekötöttem

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 25. - 23:52

Rob bazz
Zsíííír! Nekem is volt egy egész szép hosszú ilyen idõszakom! Van olyan akinek nem?

Írta 2006. július 25. - 23:48

merülj az önsajnálat szép mély árkába, az a tuti megoldás!szánalmas de: mit tegyek?

sorry, egy ideje nem vagyok tiszta.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 25. - 23:46

több lehetõséged van...[...]
szánalmas de: mit tegyek?
Ezt szerintem ne:

Ami még szóba jöhet, az egy jó alapos bebaszás a haverokkal, aztán másnap depizene/atommetál hallgatás, és bebaszás a haverokkal, mivelhogy nyár van, stb. (régen király volt, de mostmár nem vonz)
Nekem speciel ilyenkor jót tesz ha belevetem magama munkába, meg elkezdek kicsit keményebben edzeni (futás, bicaj, amit szeretsz...)
Van aki ilyenkor elkezd vadul csajozni (esetlegesen kombinálva a babaszóssal), az is jó móka és rájössz, hogy nem arról a lányról szól a ZÉLET akivel úgysem megy (mivel ha õ mondta, hogy nem megy, akkor az nem is fog menni szvsz...)
Összességében meg amit Rave mond az a tuti! (többszörösen tesztelt és bevált módszer!

Írta 2006. július 25. - 23:45

együttérzek veled, sajnos én is hasonló cipõben járok...tamaska jól mondja, le kell kötni az agyad, és élvezni az életet. aztán majd elmúlik...(tipp: egész napos fórumozás:D)
Írta 2006. július 25. - 23:44

lesz ket szar honapod. [nekem annyi volt az utolso ilyen eset utan]
aztan meg azon veszed eszre magad, hogy O mar egyre kevesebbet jut eszedbe, es valaki mas meg egyre tobbet.
nem szabad depizni, meg ragodni rajta, meg csendbe sotetbe uldogelni, mert az kinzas. tevet kell nezni, olvasni, jatszani, bringazni, akarmit, amivel lekotod az agyadat, ugy konnyebb.
aztan meg azon veszed eszre magad, hogy O mar egyre kevesebbet jut eszedbe, es valaki mas meg egyre tobbet.
nem szabad depizni, meg ragodni rajta, meg csendbe sotetbe uldogelni, mert az kinzas. tevet kell nezni, olvasni, jatszani, bringazni, akarmit, amivel lekotod az agyadat, ugy konnyebb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. július 25. - 23:38

rakd el a szép emlékek közé és lépj tovább.
Tudom, hogy mondani könnyû, de jobb szenvedni egy kicsit és tovahaladni, mint együtt lenni egy olyan kapcsolatban, amit nem 100%-san akar mindkét fél.
Tudom, hogy mondani könnyû, de jobb szenvedni egy kicsit és tovahaladni, mint együtt lenni egy olyan kapcsolatban, amit nem 100%-san akar mindkét fél.
Írta 2006. július 25. - 23:34

sajnálom ha elbaszom a topik hangulatát.
nem kellek Neki.
szerinte nem illünk össze, betelt a pohár, i-re a pont. nincs szüksége rám.
szeretem. õ a mindenem.
azt mondja már késõ.
nem bírom. végem.
nem kellek Neki.
szerinte nem illünk össze, betelt a pohár, i-re a pont. nincs szüksége rám.
szeretem. õ a mindenem.
azt mondja már késõ.
nem bírom. végem.
Írta 2006. július 25. - 22:10

jó sala lánykérése után nem lenne meglepõ...
:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. július 25. - 22:08

Írta 2006. július 25. - 22:02

az maradjon a mi titkunk 
(tehát nem
)
egyébként miért kell egybõl kombinálni? clio idõsebb is nálam meg nem is közel lakik. nem tudom, hogy miért kell egybõl mindenkinek a kerítõ szerepet játszani. jah, ráadásul kb. 2 szót váltottunk élõben és 3 napja ismerem...

(tehát nem

egyébként miért kell egybõl kombinálni? clio idõsebb is nálam meg nem is közel lakik. nem tudom, hogy miért kell egybõl mindenkinek a kerítõ szerepet játszani. jah, ráadásul kb. 2 szót váltottunk élõben és 3 napja ismerem...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu