Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2648 hozzászólás a témában

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Matt: Kitartás. Most kurva szar, ez így van rendjén. Egy ideig sztem nyugodtan éld át, hogy szar. Csak figyelni kõ, hogy ne ess át a ló tuloldalára. Nekem anno sikerült. Inkább hagyd ki ;). Ha picit már jobban vagy és már kezded azt érezni, hogy tök jó lenne, ha végre felhívna valamelyik havaerod, akkor ha valóban felhív, menj el velel, erõszakold meg kicsit magad és próbálj úgy csinálni, mintha jól éreznéd magad, hogy legköozeleb is hívjon. Idõvel valóban jól fogod érezni magad. Amúgy amiket the_d írt, azok tök jók.

a piszomókus (kacsint)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
te most komolyan ide blogolsz?
akkor inkább üzenõfal.

(valakinek gecinek is kell lenni)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
na folytassátok a teleregényt!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Wilma, I'm home :D

Jelentem az egerszalóki víz még mindig fincsi meleg éccaka, és a Fátyolvízesés továbbra is gyönyörû. És túlvagyok életem elsõ papucsos "hegymászásán". Igen jót röhögtem magamon :D.

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

ezt mondanád akkor is ha Õ csak 25 volt és életed 6 szép éve volt vele együtt?
Ugye még nem voltál ilyen temetésen?

20 éves volt, és csak egy évig. Az sem volt sámli ;)

evvagyokén

TÉGY!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Bár én is ezt vallom, de barátnõm testvére pl. ~16 éves korában ismerte meg a feleségét, volt 1 év szünet közben, és mostanra már gyermekük van jópár év után. Itt nincsenek mindig érvényesülõ igazságok

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ami egyszer elromlott, az utána már soha nem lesz az igazi.

ez meg így van....

én mindig +mondtam velem egyszer lehet szakítani....oszt jónapot.....én 3 nap alatt lezárom magamban, aztán utána késõ bánat hogy "mégse megy nélküled" ....dugni még lehet, de reggelig már nem maradhat :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

csak hogy bíztassalak: ennél szarabb dolog nincs a világon. minden reggel arra kelni, hogy kitépnéd a szíved, annyira fáj, minden tárgyól amit látsz Rá vagy Rátok gondolni, és este a fájdalommal feküdni.....ezt senki nem érdemli meg. Ha valaki meghal, könyebb elfogadni, mert ez az élet rendje. Az is fáj, de máshogy. Az nyugodtan fáj.

ezt mondanád akkor is ha Õ csak 25 volt és életed 6 szép éve volt vele együtt?
Ugye még nem voltál ilyen temetésen?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszönöm.

halom rózsa. könyrgés, önsajnálat stb. szimpatikus.

a többihez nincs erõm.

tudom: kell hogy legyen! ne légy hülye! nem mész vele semmire! hallgass ránk!

köszönöm tényleg a tanácsokat.
a többi már rajtam múlik.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
pontosan

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ami egyszer elromlott, az utána már soha nem lesz az igazi.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hát no. továbblépés... lehet az ablaka elõtt lévõ buszmegállóra tetejét kirakni rózsával, vagy nyilvános koncerten égetni magad azzal, h részegen a színpadról könyörgöd vissza magad, aztán vagy mûködik, vagy nem, de rendszerint nem, mivel akkor már túl van a kapcsolat egy ilyen mély nyomot hagyó traumán

hogy nõre hat-e a kaja? háááát, néhányukra....
nekem pl. nagyon fontos, h asszonyka olyan legyen, akivel lehet jókat enni és értékeli a finom fõztöt, illetve maga is olyan készít, mivel én is ilyen vagyok :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

kitalálom, novemberben van a szülinapja......

amúgy ez elég jellemzõ a csajokra, pláne a skorpiókra. ha valami nincs, az kell. ha valamit nehéz megszerezni, akkor kell. ha valami másnak kell, akkor is. ha valami jobb mint amikor eldobta, akkor is. Ezért mondom, hogy magával foglalkozzon egy szingli pasi, akkor jobb a helyzete.

ez igaz a szûzekre is! mármint ami a csillagjegyet illeti. szakítás, fasza összeveszés, 2 hónap csend, csaj odajön beszélgetni, egy hónap haverság újabb veszekedés, két-három hónap múlva sms, hogy ne legyünk rosszba. ok. jóba voltunk. csak aztán beszélgettem egy sráccal, aki neki is barátja volt (utánam egy héttel kezdtek járni) aztán visszajutott hozzá a beszélgetés egy része, azóta újra harag (részérõl) :D

vicces ám ez. legalábbis az én helyzetem

sokat bánkódtam én is miatta, de aztán rájöttem, hogy nem õ az igazi, így megnyugodtam.
szerintem kerülni kell ilyenkor addig amíg el nem felejted, mert akkor (érzelmi nyengeség miatt) minden vele töltött pillanatban az összes mozdulatát, szavát bíztató jelnek érzed.

a szép csajjal kézenfogva mászkálás nem rossz ötlet. bár elég az ha csak beszélgetni lát, és hogy nagyon jól érzitek magatok együtt. a kézfogás már túlzás is lehet.

jöjjön már clio, és mondja meg, hogy mi a teednõ ilyenkor!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
arra a verzióra értettem, ha másik pasi van a dologban.
egyébként pedig nem az exnek szólna ez, hanem saját magának. könnyebben viselné a dolgot. bár az én esetemben otthon ültem 1-2 napig, aztán meg a bringán 1-2 hétig. ráadásul 1 hónapra rá kellett elutaznom jó messzire, jó sokáig, így volt mi lekössön.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
elfelejtettem írni, hogy minden amit írtam, az nem vonatkozik a néhány hónapos kapcsolatokra (nálam). Ott vége van és kész, annyi.

rocsi: nem leszólás, de ez a csajozz be és mutogasd nekem (és semelyik ismerõsömnek) soha nem vált be, meg sztem egy kicsit kicsinyes is. Nem kell bosszút állni azért mert kidobott. Ha kidobott, azért dobott mert a saját érdekeit nézte. És ezért soha senkit nem lehet hibáztatni. Végig kell nézni a kapcsolatot, és leszûrni belõle a következtetéseket, nem visszavágni (ami amúgy nem is visszavágás, mert vszínû az illetõ csaj is kicsinyes dolognak fogja tartani). Velem sjana soxor elõfordult az is hogy dobtak, és az is hogy én dobtam. És amikor én dobtam, és féltékennyé próbált tenni azzal hogy más pasija van, akkor elég jót nevettem.
Meguntam az aláírásom....

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Melegek és szinglik nem számítanak:D

jó, hogy karosszékem van, mert különben lefordultam volna róla a röhögéstõl:)

az elhagyott egyénnek:
egyszer már velem is elõfordult, hogy otthagyott a lány. hívogattam, smst küldtem, majdnemhogy könyörögtem is. ma már tudom, hogy ez nem használ semmit,és soha többet nem aláznám meg magam. le kell szarni (legalábbis úgy csinálni), és igyekezni, hogy te elõbb becsajozz, mint õ bepasizna (és ezt tudja is meg valakitõl). ez tuti b.szni fogja a csõrét. ha van szép csaj rokon, akkor kérd meg, hogy kézenfogva sétáljatok el az ex felé....

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
nem azt mondtam, hogy fuss utána. annál nagyobb hülyeség tényleg nincs.

És azt meg mondtam, hogy a harmadikra koncentráljon az ember, és azt is, hogy eleinte (4-5-6 hét) úgysem fogtok, és nem is kell talizni.

Azzal meg nem értek egyet, hogy azonnal elfelejteni, mert
1.azonnal csak azzal megy, hogy a saját érzéseidet kényszeríted másfelé. Az meg nem valami jó. Szép lassan egészségesebb.
2.valamiért szeretted. A bnõk 50%a barátként is szerethetõ. Miért dobnál el egy embert akivel ismeritek egymást....ritka dolog az sztem.....
Meguntam az aláírásom....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
hehe
jó visszaolvasni
:{]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen, egy nagyon kedves ismerõsöm (lány!) mondta nekem, és azóta ez nálam is igy van. felesleges utánuk futni, ugyis jön a következõ.

the_d: egy valamit kihagytál, mégpedig az, hogy összejön egy másik pasival, és idõközben megöl téged a féltékenység :) emiatt nem az elsõre kell koncentrálni, hanem a harmadikra. és a találkozást is hanyagolnám egy ideig, de minden eset más.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Busz, meg nöö után....
ugye.