Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd
Indította
Dig
, 2006. június 06. 18:22
Írta 2006. augusztus 12. - 09:37

a gruppenszex két legfontosabb szabálya:
-ne maradj ki belõle,
-a segged mindig a fal felõl legyen!
-ne maradj ki belõle,
-a segged mindig a fal felõl legyen!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. augusztus 12. - 09:03

mármint kérfiak, vagy nõk között? 
Már Woody Allen is megmondta, hogy szendvics rulz

Már Woody Allen is megmondta, hogy szendvics rulz

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2006. augusztus 12. - 08:32

Írta 2006. augusztus 12. - 02:07

Írta 2006. augusztus 11. - 23:40

Miért van az, hogy ilyen kiismerhetetlenek nõk??? Adnak jeleket, majd eltaszítanak... És miért van az, hogy illetõ miatt dobom azokat akik járnának velem??? Meddig tart elfelejteni azt kit igazán szeret az ember ??? Tom költõiek a kérdések... És a legtöbbre nincs is igazán válasz.
Csak kijöttek belõlem sry.
Csak kijöttek belõlem sry.
Írta 2006. augusztus 11. - 23:29

Nagyon jó a Kowalsky szám...Amúgy is bejön a zenéjük de ez kifejezetten nagyon jó!
Írta 2006. augusztus 11. - 22:40

adja a szerencse PT hogy minden jól menjen.........
én itt ülök, egy hétig lenn vtam balcsin, jól éreztem magam q-ra, meg megyek még le meg máshova is, de most hazajöttem, és megint megforgatta egy régi exbnõ a kést, önkéntelenül is......csak szar, hogy nem bírok túllépni a dolgon.........
vagyis mindig asszem hogy túlléptem, élem az életem, mint rendesen, csajok, normális és rövid kapcsolatok, stb, és akkor zutty, amikor kezdeném jólérezni magam, visszaránt vmi ami vele kapcsolatos. Ennek eredményeképp az egész évem eddig egy nagy rakás szar volt....és kezd elegem lenni, komolyan, idegesít......
szóval van annak is hátulütõje ha olyan nõvel jársz aki megtestesíti az ideáljaid(ez a bizonyos ex)....ha nem tod életed végéig (vagy amíg meg nem változik az ideálod) megtartani, akkor bizony kemény fingatós idõk fognak rád járni miután szétmentek, és elég sok ideig.......
én itt ülök, egy hétig lenn vtam balcsin, jól éreztem magam q-ra, meg megyek még le meg máshova is, de most hazajöttem, és megint megforgatta egy régi exbnõ a kést, önkéntelenül is......csak szar, hogy nem bírok túllépni a dolgon.........
vagyis mindig asszem hogy túlléptem, élem az életem, mint rendesen, csajok, normális és rövid kapcsolatok, stb, és akkor zutty, amikor kezdeném jólérezni magam, visszaránt vmi ami vele kapcsolatos. Ennek eredményeképp az egész évem eddig egy nagy rakás szar volt....és kezd elegem lenni, komolyan, idegesít......
szóval van annak is hátulütõje ha olyan nõvel jársz aki megtestesíti az ideáljaid(ez a bizonyos ex)....ha nem tod életed végéig (vagy amíg meg nem változik az ideálod) megtartani, akkor bizony kemény fingatós idõk fognak rád járni miután szétmentek, és elég sok ideig.......
Meguntam az aláírásom....
Írta 2006. augusztus 10. - 21:24

Köszi!

White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Írta 2006. augusztus 10. - 20:39

Írta 2006. augusztus 10. - 20:36

Írta 2006. augusztus 10. - 20:35

Írta 2006. augusztus 10. - 20:34

Írta 2006. augusztus 10. - 20:22

Tulajdonképp nekem eszembe se jutott volna arra gondolni, hogy esetleg megváltozott. :chin: Remélem nem... De majd meglátom, mindenesetre belehúzok... :szerencséértikmádkozószmájli:
White Horse

Írta 2006. augusztus 10. - 17:09

Írta 2006. augusztus 10. - 12:46

Azért nem kell rögtön rossz oldalról nézni. Nemrég találkoztam egy 3éve nem látott ismerõssel és nagyon jó volt látni és pozitív irányban változott. Szóval ki tuda? Lehet, hogy még jobb lett a csaj, mint volt.Ja én is azt mondom óvatosan.
Hasonlóképp jártam én is mostanság. Négy évvel ezelõtt találkoztunk utoljára, nagyon érdekes, különleges lány volt, mostanra pedig egy "háztartásbeli" szürke egér lett.
Szal változnak a dolgok.

Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2006. augusztus 10. - 11:16

igen igy jártam én is 
vártam, hogy majd huha, találkozunk (2-3-4 év után, nem emléxem) és nagy csalódás lett......

vártam, hogy majd huha, találkozunk (2-3-4 év után, nem emléxem) és nagy csalódás lett......

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. augusztus 10. - 09:50

Ja én is azt mondom óvatosan.
Hasonlóképp jártam én is mostanság. Négy évvel ezelõtt találkoztunk utoljára, nagyon érdekes, különleges lány volt, mostanra pedig egy "háztartásbeli" szürke egér lett.
Szal változnak a dolgok.
Szal változnak a dolgok.
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 10. - 09:42

Azért óvatosan. Az emberek két év alatt is változnak...
Ne az érzésbe, az emlékbe zúgj bele, hanem a mostani csajba.
Ne az érzésbe, az emlékbe zúgj bele, hanem a mostani csajba.
Írta 2006. augusztus 09. - 16:23

Írta 2006. augusztus 09. - 16:07

Ez a topic jó, hogy van, mert amolyan lekisegélyféle, nem? 
Ma kaptam egy váratlan SMS-t egy lánytól. Fura. Pontosan 2 éve láttam utoljára. Akkor fülig belezúgtam, de gyáva voltam, nem vallottam be neki. Pedig letekertem 80km-t, csak hogy lássam. Most 2 év után is megdobogtatja a szívemet! Nemtudommostmilegyen. Nagyon kedvesen, kedveset írt. Még jó, hogy utána HHH-ra mentem, mert sokkal gyorsabb voltam, mint máskor, tudván, hogy nem felejtett el.
Csak úgy leírtam ezt...

Ma kaptam egy váratlan SMS-t egy lánytól. Fura. Pontosan 2 éve láttam utoljára. Akkor fülig belezúgtam, de gyáva voltam, nem vallottam be neki. Pedig letekertem 80km-t, csak hogy lássam. Most 2 év után is megdobogtatja a szívemet! Nemtudommostmilegyen. Nagyon kedvesen, kedveset írt. Még jó, hogy utána HHH-ra mentem, mert sokkal gyorsabb voltam, mint máskor, tudván, hogy nem felejtett el.

Csak úgy leírtam ezt...
White Horse