Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2648 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az a helyzet, hogy az illetõ lány már 3 éve osztálytársam, és eléggé jól ismerjük már egymást. amugy meg igazad van, al, de ha a lány nem tudja, hogy engem akar, vagy sem, akkor mi a teendõ? mert most valami ilyesmirõl van szó az esetemben...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na akkor egy jo tanacs. Ami nem ismered, tehat nem tudod, hogy hova vidd, vidd akarhova. Ha kellesz neki mindegy hova viszed es akkor is ha nem kellesz neki. Elobbi esetben orul, hogy veled lehet, utobbi esetben meg lehozhatod a csillagokat is tuzijatek kisereteben egy hawai szigeten (bar utobbi esetben azert egy kamaty valszeg bejaszthat). Szoval ennyi ev tavlatabol azt mondom mindegy hova viszed, nem ezen mulik. Meg azon se, hogy mit muvelsz. Ha toketlenkedsz az is be fog neki jonni, ha teged akar, mert akkor aranyos lesz, hogy benazol. Ellenkezo esetben meg lehetsz te a legferfiasabb ferfi is. Szoval ne rinyaljatok, csak lazan.

vávávvávváá tanácstalan vagyok....végre sikerült találni egy jó idõpontot, amikor Õ is meg én is ráérek, és félek h elbaszom ezt az egészet meg aztsetudom h hova vigyem...:(

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
vidd el egy bevásálóközpontba, ott jól érzi magát minden csaj :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hûs padból szerencsére sok van, azért Budaörs város önkormányzata eléggé rendbentartja itt a parkokat meg figyel arra h jó sok zöld terület legyen, fagyizó meg van egy kettõ...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

csak itt a városban sétálgatunk fel és le.

nameg egy jó helyen lévõ hûs pad, egy fagyi, stb.. ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hmm, azt kihagytam h 15 éves vagyok:D...hát a probléma megoldódott, moziba nem megyünk mert sablonos és sok ember van, pestre be nem megyünk mert annyi idõnk nincs, tehát csak itt a városban sétálgatunk fel és le.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Pedig neked kell tudni. Te ismered, mindenkinek más jön be. Én a rakpartra szoktam vinni. A köveken vagy a stégeken jól lehet üldögélni, romantikusan folyik a Duna, égnek a csillagok. Vagy nem, és a Dunába folyó csatorna meg pár csöves bûzét csapja le rátok az esõ. Két eldobott sörösüveg közt meg lehet inni még jópárat. Persze, nem mindenkinek jönne be.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
vávávvávváá tanácstalan vagyok....végre sikerült találni egy jó idõpontot, amikor Õ is meg én is ráérek, és félek h elbaszom ezt az egészet meg aztsetudom h hova vigyem...:(

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Tombol itt az élettapasztalat ;)
Köszönöm, anukám jól van :D

((csak irígy vagyok a korotokra :) ))

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

apukám nem is lehetne elõttem a kádban, mert 16éve elváltak a szüleim. De te sem fogsz elõttem fürdeni, úgyhogy megnyugodtam.

;) eeeeeeeeeeegy szmáááááááájli neeeeeeeeeeeem poooooooooooost
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

Ha apád után én vagyok a kádban, akkor terhes leszel.

apukám nem is lehetne elõttem a kádban, mert 16éve elváltak a szüleim. De te sem fogsz elõttem fürdeni, úgyhogy megnyugodtam.
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

én meg félek, hogyha apukám után fürdök a kádban, akkor terhes leszek... Egy kétségbeesett lány!

Ha apád után én vagyok a kádban, akkor terhes leszel.

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

22 éves vagyok, alkoholista nem.
Elmondhatom, hogy a közhelyszótárat csukjátok be.

én meg félek, hogyha apukám után fürdök a kádban, akkor terhes leszek... Egy kétségbeesett lány!

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

20 évesen, viszonylag nagy tapasztalattal mondhatom (tényleg), hogy

1. én is 17 (és 18) voltam akkor amikor az ideállal jártam.

2. kolamaci: igen, fog tetszeni még elég sok ember, ki ennyire ki annyira. Mondom, az életem ment tovább, nõk jöttek/mentek, tetszettek, stb. De attól még nehéz. Én most úgy gondolom hogy elég valószínû, hogy õ volt a nagy Õ. De nem zárom ki azt a lehetõséget, egyáltalán nem, hogy lesz még még-nagyobb Õ az életemben. De ha lesz is, irtó nehéz lesz megtalálni. És addig is nehéz lesz a csajozás, mert mindig ott van a fejemben hogy melyik csajom milyen volt, és ehhez képest mérlegelek. És mivel õ is ott van a fejemben, ugyanakkora vagy nem sokkal nagyobb jelentõséggel mint a többi, nehéz megtalálnom a hasonló szintet.

Uh a taktika a carpe diem (mint mindig), mindenkivel hajrá, egy próbát megér, ha nem megy, akkor nem megy.

Ezzel egyet értek, de lehet, hogy lesz nagyobb õ. Szóval az nem lehet túl bíztató, ha azt modnod neki, hogy figyelj, most szalasztottad el, ennyi, már ne is csajozz.
Persze ott van a fejében/szívében, lehet, hogy nagyon szép emlék, de vége, lehet, hogy rossz emlék, de vége. Hátha jön még nagyobb szerelem...
(mellesleg én meg úgy gondolom, hogy most kaptam meg a legeslegnagyobb nagy õ-t :love1: )

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
22 éves vagyok, alkoholista nem.
Elmondhatom, hogy a közhelyszótárat csukjátok be.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
20 évesen, viszonylag nagy tapasztalattal mondhatom (tényleg), hogy

1. én is 17 (és 18) voltam akkor amikor az ideállal jártam. Viszont volt elég nagy összehasonlítási alapom. Stormbringer, tuti hogy lesz még jó nõd, akiért bolondulni fogsz.

2. kolamaci: igen, fog tetszeni még elég sok ember, ki ennyire ki annyira. Mondom, az életem ment tovább, nõk jöttek/mentek, tetszettek, stb. De attól még nehéz. Én most úgy gondolom hogy elég valószínû, hogy õ volt a nagy Õ. De nem zárom ki azt a lehetõséget, egyáltalán nem, hogy lesz még még-nagyobb Õ az életemben. De ha lesz is, irtó nehéz lesz megtalálni. És addig is nehéz lesz a csajozás, mert mindig ott van a fejemben hogy melyik csajom milyen volt, és ehhez képest mérlegelek. És mivel õ is ott van a fejemben, ugyanakkora vagy nem sokkal nagyobb jelentõséggel mint a többi, nehéz megtalálnom a hasonló szintet.

Uh a taktika a carpe diem (mint mindig), mindenkivel hajrá, egy próbát megér, ha nem megy, akkor nem megy.
Meguntam az aláírásom....

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

biztos mindenki hülyének fog nézni a hozzátok képest 0 élettapasztalattal, de mit csináljak, ha én ezt 17 évesen játszottam el?

Akkor ezt én most 18 évesen mások szerint szintén 0 élettapasztalattal elmondom, hogy valószínûleg meg fog még tetszeni valaki (nem is egy ember még az életedben) és nem most engedted el a nagy "Õ"-t.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás

szóval van annak is hátulütõje ha olyan nõvel jársz aki megtestesíti az ideáljaid(ez a bizonyos ex)....ha nem tod életed végéig (vagy amíg meg nem változik az ideálod) megtartani, akkor bizony kemény fingatós idõk fognak rád járni miután szétmentek, és elég sok ideig.......

biztos mindenki hülyének fog nézni a hozzátok képest 0 élettapasztalattal, de mit csináljak, ha én ezt 17 évesen játszottam el?

Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
És van amit jobb nem is tudni...:D

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

Ne csüggedj, a férfiak is kiszámíthatalanok ;)

De milyen is lenne, ha tudnád minden percben minden mozdulatát és mondatát. Elég unalmas lenne szerintem. Persze van amit egy idõ után lehet tudni, hogy mire mit reagál, de az épp elég.