Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2648 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ha nem hat nem, mit kell ezen ennyire ragodni?

helyes a bõgés oroszlán.
akinek nem kellek, annak barátként se kellek, aki nekem nem kell, az barátnak se nagyon kell....
van kivétel, de ez az erõs szabály.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Pontosan! Döglött nyulat nem dugunk!:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha nem hat nem, mit kell ezen ennyire ragodni?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hasonló szitu bár elég friss..
azt mondja nem lehetek a barátja mert a pasija voltam :\

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

edit: jön a cliomókus magyarázata, hogy azért flegma meg utálatos, mert nem akarja feldolgozni a múltat, uh inkább leszarja és elhessegeti (vagy nem, Clio? :D). DE EZ AKKOR IS HÜLYESÉG?!?!?!

õõõ, ne adjatok szavakat a számba, vagy ne szavakat :D

Nem tok mit mondani, de sejtem mit érzel. Én elég hasonlót élek át egy exemmel, aki, anno eléggé szerelmes volt belém állítólag. Aztán a dolgok nem úgy alkultak, ahogy kellett volna. Mindketten magunkra figyeletünk a másik helyett. Én már megúntam, hogy egy évig bátorítottam, és ápolgattam a lelkét, és a saját életemben is volt baj. Gondoltam, most segíthetne õ. Nem tette. A végén telejsen kicsúszott alólam a talaj, és a nagyon nagy hülyeség helyeett egy kisebbet csináltam, de õ csak azt tudta látni, hogy hülyeséget csináltam. Nagyon sokszor kértem persze bocsánatot. Nem bocsátott meg. Egy darabig még sajnálatból elszenvedett velem, de szart rá, hogy mi van velem. Aztán sokáig szóba sem állt velem. Most legalább már köszön, de még mindig leszarja, hogy mi van velem. Pedig tényleg szeretett. Szóval erre nincs magyarázat. Õt és Salát leszámítva jóban vagoyk az exeimmel. Söt az egyikük a legjobb barátom pillanatnyilag.
Szóval megint csak oda jutunk, hogy van ilyen és olyan ember is. A konkrét helyzetre általában csak a konkrét személyek ismeretével van magyarázat.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Clio,tudom hogy kevés, de asszem nem ajánlkoztam fel ;)

sztem én sem (kacsint). CSak konstatáltam, hogy ettõl még nem leszel ideális pasi :). Amúgy is csak annyit írtam, hogy onnan kezdõdik a férfiember, nem az ideális pasi :D.

evvagyokén

TÉGY!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

attól még hogy fogyókúrázol, az étlapot azért megnézed, nem?

fene tudja.....
rövid,sötét hajú néniket néha
de csak szigorúan szemmel történik a meozás

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

ha okos akkor nem, bár az ember elég kiváncsi/telhetetlen :)

más:

warning, hosszú, vszínûleg érdektelen másoknak. de most el akarom mondani :)

lelki ON

ma váratlanul felhívott elégrégóta-ex-em, nem nagyon beszéltünk már rég, mert ki itt ki ott nyaral, meg amúgy sem szoktunk. Azért hívott, mert még nyár elején mondtam neki, hogy lassan azért jó lenne már visszaadnia a lakásom kulcsait (volt nála másolat, és nála maradt). Naná hogy az idõpontegyeztetés vége az lett hogy en persze hogy elkéshetek onnan ahova megyek, most épp úton van már, és akkor nehogymá feleslegesen utazzon. Ok. Moszkva téren (késve) megérkezik, leszáll, puszi, "szia", látom új cipõje van (Puma futurecat, közös emlék meg kedvenc, tehát nem csak eccerûen új cucc), "né, új cipõ?", "úgy látod?", "igen", "akkor meg mért kérdezed?". Pf, mondom ok. Adja a kulcsot, mondja hogy mennie kell (semmi dolga nem vt, telefonon mondta), szia, puszi, és úgy gondoltam a legjobban tettem hogy egy bunnyval rá a sínekre oszt usgyi.

mi van velem? nem érdekli. Én nem kérdezem mi van vele mert úgyis asszondaná hogy semmi közöm. Mit gondol rólam? Azok után hogy együtt vtunk 2 évig, (2 szép évig) azt, hogy volt, ennyi, egy a sok közül (azóta nem nagyon van senkije, pláne nem ilyen hosszabb/szerelmesebb, én vtam az elsõ hosszú kapcsolata)

Namármost a kérdés hogy miért ilyen az ember????????? Én, ha vkivel voltam, nem tagadom le, nem felejtem el, mert akkor amikor történt boldog voltam. Nem bánom meg mert boldog vltam. És attól még hogy szakítok vkivel nem az az elsõ dolgom hogy utálatos és flegma legyek vele.........

Nem bírom (csak akkor nézem el, ha van rá ok, itt nincs) ha nincs meg valakiben az alapvetõ emberi tisztelet.....

Kedvem lenne megbosszulni mindent, meg elmondani néhány dolgot neki (semmi igazságtalanságot, tehát nem elküldeni), de a bosszú , pláne az öncélú, undorító dolog

lelki OFF

edit: jön a cliomókus magyarázata, hogy azért flegma meg utálatos, mert nem akarja feldolgozni a múltat, uh inkább leszarja és elhessegeti (vagy nem, Clio? :D). DE EZ AKKOR IS HÜLYESÉG?!?!?!
Meguntam az aláírásom....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

3 éve van barátnõm,Neki jó vagyok, más nem érdekel :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
3 éve van barátnõm,Neki jó vagyok, más nem érdekel :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
fordítva kéne lennie..

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Mer'?
Hogy?

Ááá, friss házasoknak nem szabad lerombolni az illúzióit. Meg nem is lehet.:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mer'?
Hogy?

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Ja, csak ez az élet, ami egyetlen dologban különbözik a brazil szappanoperáktól. Sosincs jó vége.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nálam pont a 69. oldalon vagyunk

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
brazil szappanopera

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Nos én is erre gondoltam elsõre, de lehetett volna benne íronia, vagy gonoszság is, és célozhattál volna arra is, hogy rossz kislány vagyok ;), vagy arra is, hogy nem õszinte. Ezekbõl lesznek ám az igazán jó sértõdések és félreértések. (mosoly)

Ebben volt irónia, gonoszság, és céloztam arra, hogy rossz kislány vagy.

De azért remélem, hogy nem bántasz.

;)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
amúgy...

Keiko: hogy vagy?

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Most hiába próbálkoztok, akkor sem hiszem el, hogy ennyire nehéz.

A következõ mondatot idéztem cliotól: "Látod, hogy nem vagyok én olyan rossz kislány (kacsint)"

Majd utánaírtam: "Asszem hazugságvizsgálóra már nincs is szükség....

;)"

Akinek nem megy, annak olvasás és értelmezésórákat adok jutányos áron.(mosoly)

Nos én is erre gondoltam elsõre, de lehetett volna benne íronia, vagy gonoszság is, és célozhattál volna arra is, hogy rossz kislány vagyok ;), vagy arra is, hogy nem õszinte. Ezekbõl lesznek ám az igazán jó sértõdések és félreértések. (mosoly)

evvagyokén

TÉGY!

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Nekem azt sem, hogy miért mondta... :-/

Most hiába próbálkoztok, akkor sem hiszem el, hogy ennyire nehéz.

A következõ mondatot idéztem cliotól: "Látod, hogy nem vagyok én olyan rossz kislány (kacsint)"

Majd utánaírtam: "Asszem hazugságvizsgálóra már nincs is szükség....

;)"

Akinek nem megy, annak olvasás és értelmezésórákat adok jutányos áron.:)