helyes a bõgés oroszlán.Ha nem hat nem, mit kell ezen ennyire ragodni?
akinek nem kellek, annak barátként se kellek, aki nekem nem kell, az barátnak se nagyon kell....
van kivétel, de ez az erõs szabály.
helyes a bõgés oroszlán.Ha nem hat nem, mit kell ezen ennyire ragodni?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
edit: jön a cliomókus magyarázata, hogy azért flegma meg utálatos, mert nem akarja feldolgozni a múltat, uh inkább leszarja és elhessegeti (vagy nem, Clio?
). DE EZ AKKOR IS HÜLYESÉG?!?!?!
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Clio,tudom hogy kevés, de asszem nem ajánlkoztam fel
evvagyokén,
fene tudja.....attól még hogy fogyókúrázol, az étlapot azért megnézed, nem?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ha okos akkor nem, bár az ember elég kiváncsi/telhetetlenattól még hogy fogyókúrázol, az étlapot azért megnézed, nem?
attól még hogy fogyókúrázol, az étlapot azért megnézed, nem?Clio,tudom hogy kevés, de asszem nem ajánlkoztam fel
3 éve van barátnõm,Neki jó vagyok, más nem érdekel
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Mer'?
Hogy?
Ebben volt irónia, gonoszság, és céloztam arra, hogy rossz kislány vagy.Nos én is erre gondoltam elsõre, de lehetett volna benne íronia, vagy gonoszság is, és célozhattál volna arra is, hogy rossz kislány vagyok
, vagy arra is, hogy nem õszinte. Ezekbõl lesznek ám az igazán jó sértõdések és félreértések. (mosoly)
Most hiába próbálkoztok, akkor sem hiszem el, hogy ennyire nehéz.
A következõ mondatot idéztem cliotól: "Látod, hogy nem vagyok én olyan rossz kislány (kacsint)"
Majd utánaírtam: "Asszem hazugságvizsgálóra már nincs is szükség....
;)"
Akinek nem megy, annak olvasás és értelmezésórákat adok jutányos áron.(mosoly)
evvagyokén,
Nekem azt sem, hogy miért mondta... :-/