Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2648 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Sikonda arról szól, hogy bor és Kispál. :) (Amikor a diszkós puhányok eloldalognak aludni 3 óra magasságában.)

Ez remekül hangzik!!
Akkor nem hasra gyúrok hanem leporolom a fejemben lévõ polc fölsõ polcát ahovaá a kispi szövegeket rakrtam....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Sikonda arról szól, hogy bor és Kispál. :) (Amikor a diszkós puhányok eloldalognak aludni 3 óra magasságában.)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaja alap
és aki ugy néz ki hogy jó legyen neki,õ ülhet közelebb hozzá :D

vagy majd a sikondás fürdõben a szaunában elbeszéljük

addigra gyúrok hasra:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és Clio vezetné..:P

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
srácok olvasom mit írtok hasonló a stájsz,csak én vagyok a paszivabb.Szar érzés komplikált stb
Nem hiszek a sorsban de hogy a média pléyer random pont 3 szomorú számt toljon az már sok.Lovasi A. - Mennyország,Kispál Hang és fény,Lovi - Csend meg a zaj

és biza megkönyeztem a dolgot....

kisherceggel meg pláne...

Sikondán nem rendezünk terápiás öszejövetelt?!
mint az anonim alkoholisták

adolf

adolf

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás

alap mû :)

Valahogy mikor kötelezö olvasmány volt kimaradt. Csak találjam meg a padláson!! ;)
Attila, flagellum Dei, malleus orbis

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Alighanem ezek után én elöször fogom elolvasni.

alap mû :)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

adolf

adolf

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Alighanem ezek után én elöször fogom elolvasni.
Attila, flagellum Dei, malleus orbis

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
mondom én :), no de azért el fogom újra olvasni

evvagyokén

TÉGY!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
"- Szépek vagytok,de üresek.Mem lehet meghalni értetek.Persze akármilyen járókelõ az én rózsámra is azt mondhatná,hogy ugyanolyan,mint ti.Holott az az igazság,hogy õ egymaga többet ér,mint ti valamennyien,mert õ az,akit öntözgettem.Mert õ az,akire burát tettem.Mert õ az,akit szélfogó mögött óvtam.Mert róla öldöstem le a hernyókat(kivéve azt a kettõt-hármat, a lepkék miatt).Mert õt hallottam panaszkodni meg dicsekedni,sõt néha hallgatni is.Mert õ az én rózsám."

"- Az emberek elfelejtették ezt az igazságot-mondta a róka.-Neked azonban nem szabad elfelejtened.Te egyszer s mindenkorra felelõs lettél azért,amit megszelidítettél.Felelõs vagy a rózsádért...
- Felelõs vagyok a rózsámért- ismételte a kis herceg,hogy jól az emlékezetébe vésse."

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

a rokadert vagy felelos. szerintem. a rozsat csak locsolnia kellett, meg mondani neki hogy milyen szep. de a rokat szeliditette meg. marmint a kisherceg

Igen, a rókát szelidítette meg, de amit idéztem, azt a róka mondta. A megszelidítés ugyebár képletes ;). No de majd jóól elolvasom újra :)

evvagyokén

TÉGY!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a rokadert vagy felelos. szerintem. a rozsat csak locsolnia kellett, meg mondani neki hogy milyen szep. de a rokat szeliditette meg. marmint a kisherceg

rozsarol jut eszembe

boldog nevnapot

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem minden napom egy csoda
blog off

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
esti mûsör ON:
mesélj:)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
blog On
Hazafelé flörtöltem egy Z4 tulajjal. Egybõl megnõtt az önértékelésem :D.

És ma amúgy is jó kedvem van :bananadan
Blog Off

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Jó fej csajod van Kala :). Birom.

evvagyokén

TÉGY!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez elég kitérõ válasz volt, és amúgy OFF :D
barátosné fejre is állt, de én jobban megijedtem, mint õ...

azon filózom, h ha egy pár órás kerékpártúra újra és újra ilyen üdítõ hatással bír, akkor milyen lehet egy Föld körüli út?

( bár azt mondja, annyit nem bírnánk ki egyhuzamban, összezárva :D )

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

pszihómókus, hogy tetszett a mai felhozatal kék sityóban, fekete tankkal? :)

hát öö, hát izé, ööö ;) jöt röhögtünk még fogason felfelé.
Azért kuka setét lett ám, mire felértünk. Így már egész izgi volt a GT. Satu fék volt erõsen. Semmit nem láttam kb :D. A legvégén , az utsó 2 méteren sikerült majdnem olyat borulnom (kacag)

evvagyokén

TÉGY!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
legtöbbször, ha más nem, a közös, szép emlékek miatt is kialakul a barátság, ha már mindkét oldal feldolgozta az õt ért sérelmeket
volt egy kapcsolatom, ami ~3 évig tartott, nagyon fontos volt és nagyon fájdalmasan ért véget, és azt hittem, örökre lemondhatok a leányzó társaságáról, pedig kb. szomszéd, és a tesója jó barátom, szóval apropó lett volna beszélgetni, de forrt bennünk a harag, végül azonban az összetartozás érzése erõsebbnek bizonyult, fél éve felvettük a kapcsolatot, mert hiányoztunk egymásnak, és azóta jó barátok vagyunk

-ez már nem szerelem, inkább vmi olyasmi, ami átmentõdik egy meghitt, bensõséges kapcsolatból, a "társ" érzés

(így belegondolva a legtöbb ex hasonló kategóriában van :) )

pszihómókus, hogy tetszett a mai felhozatal kék sityóban, fekete tankkal? :)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Hát nem tom. Én mást nézek egy barátnál és mást, ha párt keresek. Barát esetén lazábbak az elvárások bizonyos dolgokban. De ebben is különböznek emberek. Ex-ex-el kapcsolatban nem mûködött. Én vetettem a dolgonak végül is véget. Viszont imádom, mint barátot. És ez elég kölcsönös. Fõvesztés terhe mellett kell mennem az esküvõjére :D. De eröltetni nem szabad, ezt már megtanultam. Viszont nagoyn tud fájni, ha elutasító egy ex. Úgy érezheti az ember, hogy az egész kapcsolat csak ennyit/semmit jelentett a másiknak. Ez szar érzés. "felelõs vagy azért, amit megszelidítettél, felelõs vagy a rózsádért"

evvagyokén

TÉGY!