alakul a topic

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
evvagyokén,
Hogy én mekkorát röhögtem ezen (kacag)
Má hogy sértõdnék meg
Melir már megvan, úgyhogy már csak a megmaradt majdnem amúgy is szõke szálakat kell áthúzni.
inkább mi adjuk el clio-t valami arab sejknek és akkor MI keresünk rajt.
csak egy tubus szõke hajfestékbe kell befektetni és már mehet is az üzlet.
evvagyokén,
mi van konás, dobott téged, aztán egybõl ilyen durvák vagyunk?
ja engem is érdekel! és aztán csámcsogunk majd rajtaesetleg felvonulunk-tüntetünk, hogy na lõjék le bobbyt.
szóval clio ha esetleg privátban intéznétek, címzetthez írjatok már be engem is :-)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Szerintem tegyük fizetõssé ezt a topikot és akkor clio még kereshet is rajta.
Tök jól viszitek ezt a topikot Clio és Sala. A párzási elõjátékotokra nagyon sokan kíváncsiak vagyunk ám!
(vagy utójáték)
Attól függ mihez... a nyugdíjhoz kevés valóban, de máshoz...Nem teged buntetnenek hanem ot
A 18 pedig edeskeves...
az nem, de 18 igen, úgyhogy nem büntethetnek meg miattad. egyébként se mondanám azt, h nem akartam
és elmúltál 25 éves?
sorrí, aszittem ez a topik pont ilyenekrõl szól, amúgy meg nem mondtam semmi olyat, amit ne lehett volna eddig is tudni. Vagy csak olyanokról beszélhetünk, akik nincsenek jelen??? Elhiszem, hogy spanod, de evvan, én haragszom rá. Az okot nem kívánom megosztani a nagyközönséggel természetesen. Azonban ezt a dolgot nyilvánosan szerettem volna tisztázni, mert nyilvánosan jött a kérdés is. Ennyi.
evvagyokén,
A privát dolgokat, amik a nyugalom megzavarására alkalmasak, privátban légyszi, gondolom egyik félnek sem esik jól, hogy ezen csámcsog a jónép..