Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2648 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak itt tudvalevõ ki volt elõbb;):rotfl:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
tyúk vagy a tojás ... ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:D
de nõk se férfi nélkül ám;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Arról se feledkezzetek meg, hogy nõ nélkül nem is élnétek. ;)

Meg kissé ostobaság azt feltételezni, hogy minden nõ el van baszva. Nem is beszélve arról, hogy nemre való tekintet nélkül mindenkinek vannak "súlyos dolgai". Szerintem nektek is - hacsak nem vagytok tökéletesek.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát jah, azért nem rossz dolog, ha van melletted egy nõnemû egyén...de néha jó egy kis szabadság is..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
hát az igaz, hogy be tudja határolni egy nap hangulatát a nõ.
de ez nem állapot, hogy "nincs nõ, nincs sírás", mert ugye az ember társas lény és akármilyen nehéz is nõvel lenni, én mindenesetre szeretnék...

éreztem az iróniát a hozzászólásodban egyébként

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
amúgy én azt vettem észre, hogy ha vmi nõdolog van, akkor vannak napok, amik el vannak b*szva egy az egyben, és van, ami meg tök jó, de inkább a szar napok vannak többségben...tehát: nincs nõ, nincs sírás...:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
hát nincs. csak kijelentette, hogy nem lesz semmi. és ne is várjak tõle semmit, ne is próbálkozzak. ez nem annyira jó.
elsõ pillanatokban szarul esett, megrázó volt, de utána felszabadultabb, lazább lettem. már sz@rok az egészre nagy ívben

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát nem vagyok idõs gyerek, az biztos...hmm az nem túl jó dolog, bár ha örült a virágnak, akkor azért annyira nincs gond...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Dave: de ugye most jobb?:-)

választ meg tényleg nem fogsz kapni, de jobb is így
Autist Team:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
helyes! legyél büszke és ne engedj.
bazz most néztem csak, h 15 éves vagy, nekem ennyi idõsen még nem voltak ilyen gondjaim.
nem mintha most nagyon lennének, mert sajnos megint nincs kivel...

virágküdés megvolt, de elõtte este már rávezetett, hogy nem lesz semmi. de azért örült nagyon.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát a telefont elraktam a fiók mélyére, nem várom én annyira azt a választ, nehogy azt hidd....:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ne várj rá választ. nem fogsz kapni. aztán majd ha esetleg beszéltek akkor majd azt fogja mondani, hogy ha így lehordod, akkor arra mit válaszoljon!?
figyeld meg, nem lesz válasz. úgyhogy ne is figyeld görcsösen a telefont, várva, mikor jön üzenet.

jah ez tapasztalat.
kifûrkészhetetlenek a nõk!
nem tudtad, hogy nem szabad olyan élõlényben megbíznod, ami 5 napnál tovább vérzik és nem döglik bele?! :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát a halálmicsodájáraküldös megvolt, kíváncsi vagyok mit fog rá reagálni...:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ez igaz, ha írsz neki, mégha halálfa....szára küldõset is, érzi, hogy még mindig gondolsz rá. és ebbõl õ is tudja, hogy még fontos neked. ha nem törõdsz vele, nem hívod, írsz, akkor majd elgondolkodik, hogy hoppá, lehet, mégsem körülöttem forog a világ!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Az ilyen csajoknak az jön be ha leszarod...akkor õ fog pedálozni utánad. Minél jobban teszel rá, annál jobban nyomulni fog, elég hülyeség de ez az élet rendje;)
Persze leszarni elég nehéz, ha odavan érte az ember...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
aludni aludtam, kb. 6 órát, nagyon nagyon meleg van és nem tudtam aludni, de most keltem fel, itt aludtam el a gép elõtt olyan hajnali 4 körül....hát én most elmegyek, binyiglizem egyet, dejóleszaznekem, a csajnak meg írok egy smst, hogy nyaljon be csontig, aztán utána meg fog nyugodni a pici kis lelkivilágom:D

fojtom, valóban, de fáradtan az ember sok hülyeséget leír...:D

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
fojtom az pontos j :D

Amúgy félretéve a magyartot, néha engem is csak a bicaj vigasztal. Egyszer nézett anyám amikor éjfél elõtt nem sokkal kijelentettem hogy most elmegyek tekerek egyet.....

Amúgy korral ez a jelenség eltûnik a nõknél. Lesznek helyette sokkal rosszabbak, csak hogy vigasztaljalak ;)
Meguntam az aláírásom....

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Aludj egyet!
Látod mit tesz a bringázás az emberekkel? :D Társadalomra veszélyes! :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ööööööööööö a ku**aanyjukat az olyan ribancoknak, akikért az ember mindent megtesz, aztán ettõl felmegy az egójuk, hogy bejönnek valakinek, elküldenek a picsába, mert hogy õk hûdeolyanjócsajok hogy nekik kellámazacsodásszinglilét meg a hülyítés, aztán meg még basztatnak is azzal, hogy te voltál a hülye és hogy szeretett meg minden, de hülye voltál és megváltoztál és hogy így már nem szeret, miközben annyira nyilvánvaló, hogy kamuzik...tehát az ilyeneknek a **************************************-át. basszameg, kerékpár(láncolaj:D)ba folytom bánatom...