a piszomókus (kacsint)
Jelentkezz be Regisztrálj
Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd
Írta 2006. július 26. - 19:20
a piszomókus (kacsint)
Vigyázat! Nagyfeszültség! ![]()
evvagyokén,
akkor inkább üzenõfal.
(valakinek gecinek is kell lenni)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 26. - 19:17
Jelentem az egerszalóki víz még mindig fincsi meleg éccaka, és a Fátyolvízesés továbbra is gyönyörû. És túlvagyok életem elsõ papucsos "hegymászásán". Igen jót röhögtem magamon
evvagyokén,
Írta 2006. július 26. - 19:16
ezt mondanád akkor is ha Õ csak 25 volt és életed 6 szép éve volt vele együtt?
Ugye még nem voltál ilyen temetésen?
20 éves volt, és csak egy évig. Az sem volt sámli
evvagyokén,
Írta 2006. július 26. - 19:07
Írta 2006. július 26. - 17:59
ez meg így van....Ami egyszer elromlott, az utána már soha nem lesz az igazi.
én mindig +mondtam velem egyszer lehet szakítani....oszt jónapot.....én 3 nap alatt lezárom magamban, aztán utána késõ bánat hogy "mégse megy nélküled" ....dugni még lehet, de reggelig már nem maradhat
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. július 26. - 17:45
ezt mondanád akkor is ha Õ csak 25 volt és életed 6 szép éve volt vele együtt?csak hogy bíztassalak: ennél szarabb dolog nincs a világon. minden reggel arra kelni, hogy kitépnéd a szíved, annyira fáj, minden tárgyól amit látsz Rá vagy Rátok gondolni, és este a fájdalommal feküdni.....ezt senki nem érdemli meg. Ha valaki meghal, könyebb elfogadni, mert ez az élet rendje. Az is fáj, de máshogy. Az nyugodtan fáj.
Ugye még nem voltál ilyen temetésen?
Írta 2006. július 26. - 16:30
halom rózsa. könyrgés, önsajnálat stb. szimpatikus.
a többihez nincs erõm.
tudom: kell hogy legyen! ne légy hülye! nem mész vele semmire! hallgass ránk!
köszönöm tényleg a tanácsokat.
a többi már rajtam múlik.
vendég_Charon_*
Írta 2006. július 26. - 15:29
vendég_Charon_*
Írta 2006. július 26. - 15:14
Írta 2006. július 26. - 14:56
hogy nõre hat-e a kaja? háááát, néhányukra....
nekem pl. nagyon fontos, h asszonyka olyan legyen, akivel lehet jókat enni és értékeli a finom fõztöt, illetve maga is olyan készít, mivel én is ilyen vagyok
Írta 2006. július 26. - 14:51
kitalálom, novemberben van a szülinapja......
amúgy ez elég jellemzõ a csajokra, pláne a skorpiókra. ha valami nincs, az kell. ha valamit nehéz megszerezni, akkor kell. ha valami másnak kell, akkor is. ha valami jobb mint amikor eldobta, akkor is. Ezért mondom, hogy magával foglalkozzon egy szingli pasi, akkor jobb a helyzete.
ez igaz a szûzekre is! mármint ami a csillagjegyet illeti. szakítás, fasza összeveszés, 2 hónap csend, csaj odajön beszélgetni, egy hónap haverság újabb veszekedés, két-három hónap múlva sms, hogy ne legyünk rosszba. ok. jóba voltunk. csak aztán beszélgettem egy sráccal, aki neki is barátja volt (utánam egy héttel kezdtek járni) aztán visszajutott hozzá a beszélgetés egy része, azóta újra harag (részérõl)
vicces ám ez. legalábbis az én helyzetem
sokat bánkódtam én is miatta, de aztán rájöttem, hogy nem õ az igazi, így megnyugodtam.
szerintem kerülni kell ilyenkor addig amíg el nem felejted, mert akkor (érzelmi nyengeség miatt) minden vele töltött pillanatban az összes mozdulatát, szavát bíztató jelnek érzed.
a szép csajjal kézenfogva mászkálás nem rossz ötlet. bár elég az ha csak beszélgetni lát, és hogy nagyon jól érzitek magatok együtt. a kézfogás már túlzás is lehet.
jöjjön már clio, és mondja meg, hogy mi a teednõ ilyenkor!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. július 26. - 14:35
egyébként pedig nem az exnek szólna ez, hanem saját magának. könnyebben viselné a dolgot. bár az én esetemben otthon ültem 1-2 napig, aztán meg a bringán 1-2 hétig. ráadásul 1 hónapra rá kellett elutaznom jó messzire, jó sokáig, így volt mi lekössön.
Írta 2006. július 26. - 14:24
rocsi: nem leszólás, de ez a csajozz be és mutogasd nekem (és semelyik ismerõsömnek) soha nem vált be, meg sztem egy kicsit kicsinyes is. Nem kell bosszút állni azért mert kidobott. Ha kidobott, azért dobott mert a saját érdekeit nézte. És ezért soha senkit nem lehet hibáztatni. Végig kell nézni a kapcsolatot, és leszûrni belõle a következtetéseket, nem visszavágni (ami amúgy nem is visszavágás, mert vszínû az illetõ csaj is kicsinyes dolognak fogja tartani). Velem sjana soxor elõfordult az is hogy dobtak, és az is hogy én dobtam. És amikor én dobtam, és féltékennyé próbált tenni azzal hogy más pasija van, akkor elég jót nevettem.
Írta 2006. július 26. - 14:15
Melegek és szinglik nem számítanak:D
jó, hogy karosszékem van, mert különben lefordultam volna róla a röhögéstõl:)
az elhagyott egyénnek:
egyszer már velem is elõfordult, hogy otthagyott a lány. hívogattam, smst küldtem, majdnemhogy könyörögtem is. ma már tudom, hogy ez nem használ semmit,és soha többet nem aláznám meg magam. le kell szarni (legalábbis úgy csinálni), és igyekezni, hogy te elõbb becsajozz, mint õ bepasizna (és ezt tudja is meg valakitõl). ez tuti b.szni fogja a csõrét. ha van szép csaj rokon, akkor kérd meg, hogy kézenfogva sétáljatok el az ex felé....
Írta 2006. július 26. - 14:14
És azt meg mondtam, hogy a harmadikra koncentráljon az ember, és azt is, hogy eleinte (4-5-6 hét) úgysem fogtok, és nem is kell talizni.
Azzal meg nem értek egyet, hogy azonnal elfelejteni, mert
1.azonnal csak azzal megy, hogy a saját érzéseidet kényszeríted másfelé. Az meg nem valami jó. Szép lassan egészségesebb.
2.valamiért szeretted. A bnõk 50%a barátként is szerethetõ. Miért dobnál el egy embert akivel ismeritek egymást....ritka dolog az sztem.....
vendég_Charon_*
Írta 2006. július 26. - 14:03
vendég_Charon_*
Írta 2006. július 26. - 13:56
the_d: egy valamit kihagytál, mégpedig az, hogy összejön egy másik pasival, és idõközben megöl téged a féltékenység
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 26. - 13:43

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére