révi: rajta vagyok az ügyön
Jelentkezz be Regisztrálj
Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd
Posted 2006. July 26. - 21:08
révi: rajta vagyok az ügyön
Vigyázat! Nagyfeszültség! ![]()
evvagyokén,
Posted 2006. July 26. - 21:06
Mindenki számát meghallgatjuk, kezdésnek Révi linkjei, aztán én hadd kérjek: Kispál - Csillag vagy fecske
sírva vigad a magyar
Ja, és mikor a végére értünk, akkor kimegyünk majd futni, és sírunk majd és futunk, el, messzi.
Majd alszunk 12 órát, és megpróbálunk másképp ébredni.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. July 26. - 20:52
A himnuszunkból is lehetne egy még melankólikusabb feldolgozást készíteni (néhány taktus hasonló is)
Posted 2006. July 26. - 20:46
kedvenc izlandi együtesem
itt a videóklipp is ha van valakinek Qtimeja
Posted 2006. July 26. - 20:43
Posted 2006. July 26. - 20:41
Szegény Dani, nagyon nehezen heveri ki;)ez van/volt velem is basszus...
szóval hajrá
Pedig azért Sala sokat segít és a kupi sem egy utolsó hely:D
Posted 2006. July 26. - 20:39
zOrggal értek egyet, a zene mindenen segít halgass rengeteg sok Populär-t jó zene, remek szöveg, ha ez sem üt be akkor semmi, de vigyázz, nehogy túlságosan megszeresd, mert akkor sokáig tart a mélységes kínszenvedés (tapasztalat).
Aztán amikor már elég ideje nem tettél semmi értelmeset a bezéárkózáson és az alváson kívül (persze a hajszolt edzés is idetartozik) lassan kezdj pörögni (bebaszás és egyebek, buli, koncert, társasélet). Egyszer jobb lesz. Elfeledni úgy sem fogod és tök fölösleges is, mert 3év (kinél mennyi) amíg minden Róla szólt nem törölhetõ ki sehogy sem.
Valaki írta, hogy ilyenkor az elsõ helyett a 3.ra kell gondolni: Ja, onnan nagyobb az esélye, hogy végetvess az életednek ;)
Szóval, haverok, Buli, Gandzsa, vagyis Fanta...
Egy idõben az írásra kattantam rá, versek, gondolatok, akármi csak pörögjön az agy és ne csak a csajon. Meg is mutathatod neki, nem fog segíteni, de legalább beszélgettek és érzi, hogy mi a helyzet.
Zenébõl jó a kispál is, mert szinet minden szám Rólad szól --> ez van/volt velem is basszus...
szóval hajrá
Posted 2006. July 26. - 20:33
Posted 2006. July 26. - 20:28
Posted 2006. July 26. - 20:24
ezt mondanád akkor is ha Õ csak 25 volt és életed 6 szép éve volt vele együtt?
Ugye még nem voltál ilyen temetésen?
Nem, apámén voltam. Meg három jóbarátomén.
Posted 2006. July 26. - 20:10
Rob!
De ne aggódj egyikünket sem zavarja, hogy rugdosod, csak barátilag próbálunk felvídítani, nehogy már egyedül sirdogálj a sarokban.
pontosan
miauuuuu
evvagyokén,
Posted 2006. July 26. - 20:07
ha bejösz valahova, ahol mindenki röhög, te meg felrugod a macskát, ne csodálkozz ha kizavarnak.
De ne aggódj egyikünket sem zavarja, hogy rugdosod, csak barátilag próbálunk felvídítani, nehogy már egyedül sirdogálj a sarokban.
Posted 2006. July 26. - 20:06
Szépen közelítjük ujjunkat a gomb felé, ami alá az van írva, hogy reset, majd továbbra is komótosan mozdulva, lassan, de határozottan megnyomjukJómagam receptje nagyvonalakban Clio felfogásával egyezik: hagyd sodorni magad egészen a "legmélyebbig" (fõképp zenékkel gyorsíthatsz rá), aztán onnan felállva olyan, mintha újra tiszta és sebezhetetlen lennél. Try.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. July 26. - 20:04
Posted 2006. July 26. - 20:02
ha moderálni akarnék, megtettem volna, ezt szerintem mindeki tudja.rob, nem moderálni akar sztem, de mint mondotta, most csak ez jün ki belõle.
Úgyhogy "ide lõjj rob". Akarsz beszélni róla? Ráérek egész éjjel
nem akarok beszélni róla, szar kedvem van. de nincs is mirõl beszélni.
simán csak: ez van, ezt kell szeretni.
(azért mert moderátor vagyok, nem lehet magánvéleményem? felejtéstek el ezt a baromságot, kösz)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. July 26. - 19:46
Posted 2006. July 26. - 19:42
Úgyhogy "ide lõjj rob"
evvagyokén,
Posted 2006. July 26. - 19:30
Jómagam receptje nagyvonalakban Clio felfogásával egyezik: hagyd sodorni magad egészen a "legmélyebbig" (fõképp zenékkel gyorsíthatsz rá), aztán onnan felállva olyan, mintha újra tiszta és sebezhetetlen lennél. Try.
Posted 2006. July 26. - 19:25
Posted 2006. July 26. - 19:22
te most komolyan ide blogolsz?
akkor inkább üzenõfal.
(valakinek gecinek is kell lenni)
Nyugodtan, nem zavar, egyelõre kisebbség vagy
evvagyokén,

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top