Jelentkezz be Regisztrálj

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd
Írta 2006. augusztus 18. - 18:16

Írta 2006. augusztus 18. - 18:08

vávávvávváá tanácstalan vagyok....végre sikerült találni egy jó idõpontot, amikor Õ is meg én is ráérek, és félek h elbaszom ezt az egészet meg aztsetudom h hova vigyem...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. augusztus 18. - 18:05

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. augusztus 18. - 17:48

Írta 2006. augusztus 18. - 17:45

csak itt a városban sétálgatunk fel és le.
nameg egy jó helyen lévõ hûs pad, egy fagyi, stb..

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. augusztus 18. - 17:41

Írta 2006. augusztus 18. - 17:25

Írta 2006. augusztus 18. - 17:06

Írta 2006. augusztus 15. - 00:10

Köszönöm, anukám jól van

((csak irígy vagyok a korotokra

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2006. augusztus 13. - 16:41

apukám nem is lehetne elõttem a kádban, mert 16éve elváltak a szüleim. De te sem fogsz elõttem fürdeni, úgyhogy megnyugodtam.

Írta 2006. augusztus 13. - 16:40

apukám nem is lehetne elõttem a kádban, mert 16éve elváltak a szüleim. De te sem fogsz elõttem fürdeni, úgyhogy megnyugodtam.Ha apád után én vagyok a kádban, akkor terhes leszel.
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2006. augusztus 13. - 16:39

én meg félek, hogyha apukám után fürdök a kádban, akkor terhes leszek... Egy kétségbeesett lány!
Ha apád után én vagyok a kádban, akkor terhes leszel.
Írta 2006. augusztus 13. - 16:37

én meg félek, hogyha apukám után fürdök a kádban, akkor terhes leszek... Egy kétségbeesett lány!22 éves vagyok, alkoholista nem.
Elmondhatom, hogy a közhelyszótárat csukjátok be.
Írta 2006. augusztus 13. - 16:36

20 évesen, viszonylag nagy tapasztalattal mondhatom (tényleg), hogy
1. én is 17 (és 18) voltam akkor amikor az ideállal jártam.
2. kolamaci: igen, fog tetszeni még elég sok ember, ki ennyire ki annyira. Mondom, az életem ment tovább, nõk jöttek/mentek, tetszettek, stb. De attól még nehéz. Én most úgy gondolom hogy elég valószínû, hogy õ volt a nagy Õ. De nem zárom ki azt a lehetõséget, egyáltalán nem, hogy lesz még még-nagyobb Õ az életemben. De ha lesz is, irtó nehéz lesz megtalálni. És addig is nehéz lesz a csajozás, mert mindig ott van a fejemben hogy melyik csajom milyen volt, és ehhez képest mérlegelek. És mivel õ is ott van a fejemben, ugyanakkora vagy nem sokkal nagyobb jelentõséggel mint a többi, nehéz megtalálnom a hasonló szintet.
Uh a taktika a carpe diem (mint mindig), mindenkivel hajrá, egy próbát megér, ha nem megy, akkor nem megy.
Ezzel egyet értek, de lehet, hogy lesz nagyobb õ. Szóval az nem lehet túl bíztató, ha azt modnod neki, hogy figyelj, most szalasztottad el, ennyi, már ne is csajozz.
Persze ott van a fejében/szívében, lehet, hogy nagyon szép emlék, de vége, lehet, hogy rossz emlék, de vége. Hátha jön még nagyobb szerelem...
(mellesleg én meg úgy gondolom, hogy most kaptam meg a legeslegnagyobb nagy õ-t :love1: )
Írta 2006. augusztus 13. - 16:35

Elmondhatom, hogy a közhelyszótárat csukjátok be.
Írta 2006. augusztus 13. - 16:31

1. én is 17 (és 18) voltam akkor amikor az ideállal jártam. Viszont volt elég nagy összehasonlítási alapom. Stormbringer, tuti hogy lesz még jó nõd, akiért bolondulni fogsz.
2. kolamaci: igen, fog tetszeni még elég sok ember, ki ennyire ki annyira. Mondom, az életem ment tovább, nõk jöttek/mentek, tetszettek, stb. De attól még nehéz. Én most úgy gondolom hogy elég valószínû, hogy õ volt a nagy Õ. De nem zárom ki azt a lehetõséget, egyáltalán nem, hogy lesz még még-nagyobb Õ az életemben. De ha lesz is, irtó nehéz lesz megtalálni. És addig is nehéz lesz a csajozás, mert mindig ott van a fejemben hogy melyik csajom milyen volt, és ehhez képest mérlegelek. És mivel õ is ott van a fejemben, ugyanakkora vagy nem sokkal nagyobb jelentõséggel mint a többi, nehéz megtalálnom a hasonló szintet.
Uh a taktika a carpe diem (mint mindig), mindenkivel hajrá, egy próbát megér, ha nem megy, akkor nem megy.
Írta 2006. augusztus 13. - 16:22

Akkor ezt én most 18 évesen mások szerint szintén 0 élettapasztalattal elmondom, hogy valószínûleg meg fog még tetszeni valaki (nem is egy ember még az életedben) és nem most engedted el a nagy "Õ"-t.biztos mindenki hülyének fog nézni a hozzátok képest 0 élettapasztalattal, de mit csináljak, ha én ezt 17 évesen játszottam el?
Írta 2006. augusztus 13. - 16:14

szóval van annak is hátulütõje ha olyan nõvel jársz aki megtestesíti az ideáljaid(ez a bizonyos ex)....ha nem tod életed végéig (vagy amíg meg nem változik az ideálod) megtartani, akkor bizony kemény fingatós idõk fognak rád járni miután szétmentek, és elég sok ideig.......
biztos mindenki hülyének fog nézni a hozzátok képest 0 élettapasztalattal, de mit csináljak, ha én ezt 17 évesen játszottam el?
Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!
Írta 2006. augusztus 13. - 14:53

Írta 2006. augusztus 13. - 14:44

De milyen is lenne, ha tudnád minden percben minden mozdulatát és mondatát. Elég unalmas lenne szerintem. Persze van amit egy idõ után lehet tudni, hogy mire mit reagál, de az épp elég.Ne csüggedj, a férfiak is kiszámíthatalanok