GYakorlatilag is....
:lol1::rofl:
Elvileg még én is hobbiban tarolok.
Hát igen a tavalyi pór refivel megvilágítva = volt hogy nem lehetett sokszor látniAz elõzetes idõjárás jelentés szerint jó idõ lesz csak éjszaka lesz egy kicsit hideg, a verseny elõtti napokban esni fog néhány mm esõ, ami nem árt a pályának a tavaly éjszakai porfelhõre visszaemlékezvén.
Persze ennek a beválási esélye nem túl sok .
A sebesség mindent megold.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
A tapasztalat szerint egy jó kondiban lévõ rutinos hobbi bringás (közép mezõny) hány perces köröket tud tekerni ezen a pályán?
Igen a lakasbiztositasho lehet koni szemelyi felosseget, igy a bringazassal kapcsolatos dolog is belefer.De biztositoja valogatja.nem tudom, hogy kapcsolódik-e, de anno volt olyan, hogy lezúztam egy autót - még 14 évesen. megjegyzem most sem ismerem el, hogy én lettem volna a hibás, de rendõr volt a fickó - és a lakásbiztosításunk terhére javították az autóját.
A középmezõnyt kérdezte, az szerintem a tavalyi pályán 12,5 és 15 perc között volt. A 11 perc erõs idõ.
új a pálya... a tavalyi pályán 11-es idõk jónak mondhatóak....
Próbáld meg, szerintem minden megoldható.Üdv! Szerintetek elintézhetõ még valahogy egy csapat nevezése? Vagy errõl már megint lecsúsztam?!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]