Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Indította
szammer
, 2006. május 31. 20:59
Írta 2009. szeptember 07. - 15:22
Sátorral kapcsolatban...
Csak(!) a szabadidõközpont adott felvilágosítást. Versenyzõknek is fizetõs a sátorozás!
Pénteken érkezve teljes ár, szombati tömegben...
Csak(!) a szabadidõközpont adott felvilágosítást. Versenyzõknek is fizetõs a sátorozás!
Pénteken érkezve teljes ár, szombati tömegben...
Írta 2009. szeptember 07. - 14:34
Satorhely foglalassal kapcsolatban...
Valaki valami info, mikor lesz nyitva a versenykozpont, be lehet e menni penteken mar, nyomvonal kijeloles? Vagy eselyem sincs ilyenekre szombatnal korabban???
Péntek du. már ki lehet menni, legalábbis tavaly ki lehetett, gondolom ez idén sem lesz másként.
Írta 2009. szeptember 07. - 12:49
Satorhely foglalassal kapcsolatban...
Valaki valami info, mikor lesz nyitva a versenykozpont, be lehet e menni penteken mar, nyomvonal kijeloles? Vagy eselyem sincs ilyenekre szombatnal korabban???
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
http://soloszabi.blogspot.com
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2009. szeptember 07. - 12:23
jaa?
én meg vasárnap jóhiszemûen kimentem a helyszínre tanulgatni kicsit a pályát, de az erdõs részen vagy 6-7 szalag volt, meg egy négyes keresztezõdésben egy elég kreatív szalag-pókháló..
(elõször azt hittem különben, hogy a kész szalagozást hülyegyerekek összekuszálták, stb, mert két részen is vastagon gallyak meg rönkök voltak az ösvényen)
még nem voltam ezen a versenyen, de jó mókának ígérkezik!
én meg vasárnap jóhiszemûen kimentem a helyszínre tanulgatni kicsit a pályát, de az erdõs részen vagy 6-7 szalag volt, meg egy négyes keresztezõdésben egy elég kreatív szalag-pókháló..
(elõször azt hittem különben, hogy a kész szalagozást hülyegyerekek összekuszálták, stb, mert két részen is vastagon gallyak meg rönkök voltak az ösvényen)
még nem voltam ezen a versenyen, de jó mókának ígérkezik!
Írta 2009. szeptember 07. - 11:02
Tud errõl bárki bármit, hogy hol is lesz a rajt vonal???
Én úgy tudom, végül elvetették a sportpályás ötletet és marad ahol tavaly. De ugye tavalyelõtt is szombaton 11-kor még változott a nyomvonal bozótvágóval...
Írta 2009. szeptember 07. - 11:02
Gondolom ezt a pálya leírásban találtátok.
"Mivel az idei versenyközpont visszakerül a focistadionba, a tavalyi zötykölõdõs pályaszakasz a körforgalomnál kimarad. Lesz egy kb. 500m-es új nyomvonal, és a lelátó elõtt lesz a rajt-cél, és váltózóna."
Fölötte egy pár órával frissebb Szabályok alatt meg ez szerepel.
"A rajt-cél terület, illetve a versenyközpont a csapatsátrakkal együtt a tavalyi megszokott helyen, a szabadidõközpont fõbejáratával szembeni "alakuló téren" lesz!"
Tehát senki sem tudja, hogy mi hol lesz, Harang sem. Ahol éppen megáll a cuccokat szállító teherautó sofõrje, ott lesz a versenyközpont és váltózóna.
"Mivel az idei versenyközpont visszakerül a focistadionba, a tavalyi zötykölõdõs pályaszakasz a körforgalomnál kimarad. Lesz egy kb. 500m-es új nyomvonal, és a lelátó elõtt lesz a rajt-cél, és váltózóna."
Fölötte egy pár órával frissebb Szabályok alatt meg ez szerepel.
"A rajt-cél terület, illetve a versenyközpont a csapatsátrakkal együtt a tavalyi megszokott helyen, a szabadidõközpont fõbejáratával szembeni "alakuló téren" lesz!"
Tehát senki sem tudja, hogy mi hol lesz, Harang sem. Ahol éppen megáll a cuccokat szállító teherautó sofõrje, ott lesz a versenyközpont és váltózóna.
Írta 2009. szeptember 07. - 11:00
Szuksegem lenne a Harangvolgyi Andras szamara vagy valamelyik sportaktiv rendezonek!Fontos!Koszonom
Írta 2009. szeptember 07. - 10:14
Épp beszélgetek offline Entével, hogy hol is lesz a rajt/cél terület. A honlapon az áll hogy:
A keró legyen veletek!
Írta 2009. szeptember 06. - 23:42
Nem vagyok reklámarc, de hogy lehet az hogy épp csütörtöktõl akciózza az aldi az idei téli bringásruha modeljeit! Termó naci, téli mez, téli póló (bármit is takarjon) téli bringás kabát téli kesztyû stb! Ja és asszem egyik sincs 3500 felett! Nekem eddig bejöttek, ha hideg van hát befûtünk!
Remélem Ádámot az ilyen hideg sem tántorítja el az éjféli meztelen körtöl?
Remélem Ádámot az ilyen hideg sem tántorítja el az éjféli meztelen körtöl?
Írta 2009. szeptember 06. - 22:44
Végig is perisztálhatsz, mint egy hatalmas színes hernyó.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. szeptember 06. - 22:34
Végülis ha végig ugrálsz hálózsákban a pályán, már kellõképpen bemelengetsz.4. Beülsz a kocsiba. (persze ezt réjszféjszek nem csinálhatják...)
5. Hálózsák. (ezt sem csinálhatják a versenyarcok:D)
Írta 2009. szeptember 06. - 22:30
4. Beülsz a kocsiba. (persze ezt réjszféjszek nem csinálhatják...)
Írta 2009. szeptember 06. - 22:26
Hideg ellen 3 féle képen lehet védekezni:Ha hideg lesz, legalább nem lesznek lepkék a pályán.
1, vagy felöltözöl rendesen
2, úgy mész mint a rakéta
3, izzóval a fejeden melegíted magad:)
Írta 2009. szeptember 06. - 21:30
kb annyit látnál hogy integetek az autóból mielõtt elindulok haza....megnéznélek így a 24 óráson akár csak csapatban is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. szeptember 06. - 21:12
Sziasztok...valakinek már lehet ismerõs is leszek,de a lényeg hogy szép idõ legyen és a végén megérdemelten dobogóra lépjen a csapat
Írta 2009. szeptember 06. - 20:11
Ha hideg lesz, legalább nem lesznek lepkék a pályán.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2009. szeptember 06. - 20:00
Írta 2009. szeptember 06. - 19:00
Írta 2009. szeptember 06. - 17:52
Írta 2009. szeptember 06. - 14:58
Az elmúlt 1 7ben minden áldott nap megnéztem a koponyeg.hu-t, így magabiztosan leszögezhetek 1et: bármi lehet, és bármi ellenkezõje is. Cilinder kivételével mindenféle ruha javasolt. Plusz napolaj és fókazsír.