megnéznélek így a 24 óráson akár csak csapatban ispedig nincs is izgalmasabb mint +5 fok és egész nap szakadó esõ. esetleg még egy kis közepesen viharos szél

megnéznélek így a 24 óráson akár csak csapatban ispedig nincs is izgalmasabb mint +5 fok és egész nap szakadó esõ. esetleg még egy kis közepesen viharos szél
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
http://www.met.hu/el....php?v=Budapest
Lehet,hogy szerencsénk lesz?
Hát ez sajnos ezzel jár!
Mindenki keresi magáról a képeket ezerrel és kétségbe van esve, ha nem talál, de vakuzni nem szabad? Akkor hogyan?:confused:
Lehet nem is fotózok és akkor nincs baj.
Meki, kivigyem a 24h-ra amit õrizgetek neked tavasz óta? Kell még?
Jaja nem szabad megkergetni:) Megyek én anélkül is :)vakuzni csak óvatosan. Tavaly pont a kapunál kaptam telibe egy vakut (percekig piros foltokat láttam), még jó hogy a kapunk megtaláltam vhogy
Na, ugyan a 24H-on idén nem indulunk - sajna - de a Beac Maxit ha végignyomtam, utána kimegyek a 24H-ra és majd megmutatom hol találod magadat, és ha lustizol, majd - szabad vagy sem - megkergetlek a pályán!
/H.Zoli majd szembõl vakuzik, én meg petárdákat dobálok utánad!/
Csillebércen a 24H-on nekem a vasárnap reggel mindig egy megújulást jelent. Újult erõ, jó kedv, hajrá!
Értettem!
McGywer, most akkor Te is indulsz?
Még csak gyakorolja a magyart és remélem nem olvassa a fórumot!Te Zsizsi !
ehhez Asszony mit szól ?
Te Zsizsi !- szabad vagy sem - megkergetlek a pályán!
/!
Na, ugyan a 24H-on idén nem indulunk - sajna - de a Beac Maxit ha végignyomtam, utána kimegyek a 24H-ra és majd megmutatom hol találod magadat, és ha lustizol, majd - szabad vagy sem - megkergetlek a pályán!
/H.Zoli majd szembõl vakuzik, én meg petárdákat dobálok utánad!/
Csillebércen a 24H-on nekem a vasárnap reggel mindig egy megújulást jelent. Újult erõ, jó kedv, hajrá!
Na, ugyan a 24H-on idén nem indulunk - sajna - de a Beac Maxit ha végignyomtam, utána kimegyek a 24H-ra és majd megmutatom hol találod magadat, és ha lustizol, majd - szabad vagy sem - megkergetlek a pályán!Tekertem én.
Mátra maraton óta, nem találom meg saját magamat, fáradt vok. Remélem 24 h-ra összeszedem magam.
Tekertem én.Miért nem tekertél!?
Befogy fagyni mindenünk. Én ma a HHH- en annyira fáztam, mint még soha...hehe... jovo het ilyenkor