Gratulálok mindenkinek aki teljesítette a versenyt ami szerintem pszihikailag is megterhelõ, fõleg vasárnap hajnalban

Üdv.:THP vegyigyümi
Hú Ádám, de haragudtam rád, mikor megkérdeztem kutyafuttában, hogy mondj valami idõt, te meg elküldtél a vérbe. Lesz ez még fordítva...
Eddíg minden 24h-n ott voltam. Már megxokottan mulla infóval kezdtem a dumálást. Sajnos ez nem csak a 24h-ra jellemzõ. De mivel már rutinos vagyok, lassan becsepegtek az infók...
Angol szpík: nem volt infóm, hogy hány külhoni van, mire kiderült, kiderült az is, hogy tudnak magyarul, svagy van velük magyarul instruáló, egy Osztrák versenyzõ volt, aki kapott német kommentet.
A kaja az tényleg kritikán aluli volt, mégg a reggeli volt a legjobb...de a büfést fenéken billentettem volna...kb 30 liter olyan virslis szószt dobtak ki másnap, nomeg kb 60 kg kenyeret...az eredményhirdetéskor megin éhen akartam halni, a reggeli 2 zsömi, szalálmi, macisajt 3 nagy ládával rohadt a napon...megkérdeztem: "ugye skciós már a reggeli csomag?" ...az persze...500Ft...annyi volt reggel 7-kor is...aztán elvitték és kidobták az egészet...no comment.
A pálya tökéletes volt. Ti versenyzõk, nagxon fegyelmezettek, a rendezõk valóbanmindent megtettek, hogy a pálya mindíg naprakész legyen...köszönhetõ ez Fetzer Robinak és Seti-nek a fõbíróknak...az idõmérés flottul zajlott...
Viszont nagyon nem tetszett, hogy el voltunk szórva, táborügxileg...pl mi kb 300 méterre voltunk...ez egy nagy baráti mag-brancs...s most elszigetelõdtünk egymástól...de az 50m3-es placcokat sem értem...1-1 tábor max 20m3 elfért...majd nagy szünet...foghíjas volt a tábor.
Ti viszont császárok vagytok...( de mi is dobogón végeztünk a Focus-al )...
Remélem a zenék s a hangulat tetszett.
Rendben, müködik.Már nem tudom javítani, ezért itt a link, remélem ez már jó lesz.
https://plus.google....998312375846465
nagyon jó pálya,remek helyszín
pocsék kaja,nevetséges díjazás,full lehúzás az egész
Ezek ellenére jövõre is el fogok menni,de rossz látni,hogy évrõl évre romlik a verseny színvonala.
Köszi mindenkinek a versenyt!
Részletes köridõ eredmények lesznek szerintetek?