Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

#141
vdavid

vdavid

    vendég

  • fórumtag
  • 242 hozzászólás
Rajtam semmi, a nutrendbõl ittam , a finifõzelékbõl nem ettem....... ugyan azt a port szívtam mint ti és minden váltás után zuhanyoztam...

#142
Siegfrid

Siegfrid

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hello!
Olvaslak benneteket.... Én is viszketek mint állat :-) Azt hittem valami bogár mászott meg, / a doki is azt hitte/ Nekem csak igazából ott ahol a por érte, a mezen kívüli részen. És tényleg terjed.......

#143
Scarlett

Scarlett

    újonc

  • fórumtag
  • 9 hozzászólás
hmm a mi csapatunkon is kijött, bár rajtunk kevesebb, ahogy titeket olvaslak...nálam pl alkar és térdhajlat

#144
Sengakov

Sengakov

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 476 hozzászólás
Na ezt én is bekaptam, én a porra gyanakodtam! Mondjuk az zavar hogy úgy érzem terjed ez a sz@r!
Igazából a bringás cucc vonala alatt érzékelem, a lábamon gusztustalanul, és a kezem meg a hasam lágybõrû részein!

#145
Halász Anna

Halász Anna

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 805 hozzászólás

én ittam vizet, de nem ittam izotóniást, pöttyeim nincsenek, szóval akár lehet az izo is, a végén azt beszéltük a csapattársaimmal, hogy már percenként mondják be, hogy igyunk nutrendet :)

Nem hiszem, hogy izo, mert én soloztam és nem ittam belõle. Nekem már egy fokkal jobb, mint tegnap. Sûrûn fürödjetek hidegebb vízzel, meg igyatok calciumot. Pár nap is jobb lesz !


#146
Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én ittam vizet, de nem ittam izotóniást, pöttyeim nincsenek, szóval akár lehet az izo is, a végén azt beszéltük a csapattársaimmal, hogy már percenként mondják be, hogy igyunk nutrendet :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

#147
piszta

piszta

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Hát én is kipöttyösödtem. Tegnap reggelre tele volt a hasam, mellkasom, mint akit kivarrt egy szúnyograj. Ma reggelr még karon lábon nyakon is megjelentek.
De akkor ezek szerint nem szúnyog.

Esetleg a csapvíz lenne? Elég sokat ittam belõle? Vagy az izotóniás? Mert mintha egy hórdónyi megbuggyant volna nekik.

#148
P.Roli

P.Roli

    vendég

  • fórumtag
  • 23 hozzászólás
Én is tele vagyok kiütésekkel... Nagyon viszket :(

#149
zeezoltano

zeezoltano

    bentlakó

  • fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mit akartok jövõre a 24h VB majd sárgarépa fõzelék lesz.:)
Már nem is voltam kíváncsi a Sport aktív féle "étkeztetésre".
Jó verseny kaja =kis verseny.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

#150
panyi erika

panyi erika

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás
Jó lenne tudni mi történt Zánkán, mert a duóban indult két gyerekem közül az egyiknek szintén viszketõs kiütései vannak tegnap reggel óta, ami nem meleg kiütés, mert az nem ilyen. Ezt a háziorvosunk is megerõsítette, aki allergiás reakciót állapított meg, de fogalma sincs, hogy mitõl. Kenõcsöt és allergia elleni orvosságot kapott + kálciumot. Én is úgy tudom, hogy már 30 felett van azok száma akik kiütést kaptak, és nem csak versenyzõk, hanem olyan segítõk is akik csak a váltózónában voltak. Valaki látta, hogy a verseny alatt a közelben permeteztek.
Más, a versennyel kapcsolatban: A többi versenytársakkal egyetértve, mi sem tudjuk, hogy a regisztráció miért ott volt, ahol volt. A szombat esti "szénhidrát dús" finom fõzeléken már csak nevetni tudtunk. A díjazás kritikán aluli volt. Javasolnám a szervezõknek, nézzenek szét a kisebb vidéki versenyeken, mit kapnak a résztvevõk (rajtcsomag, befutócsomag, stb) fele ennyi nevezési díj ellenében. Úgy gondolom, hogy minden részt vevõ aki a 24 órát végig nyomta a dobogósokon kívül is megérdemeltek volna egy emlékplakettet, vagy bár mi valami apróságot, tisztelegve a kitartásukért. Ezek után kicsit viccesnek hat a jövõ évi 24 órás VB rendezése. Egy vigasztal minket, hogy a verseny maga mégis színvonalas volt a vegyes duó kategóriában (mi elsõsorban erre figyeltünk) az ellenfeleknek köszönhetõen, mert igen felkészültek voltak. Végig figyelni kellett Rájuk, nem lehetett lazsálni. Elismerésünk érte.

#151
blueshark

blueshark

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Ti nem vagytok tele kiütéssel? Az alkaron, hason, nyakon rengeteg apró piros pötty van, legalább 10 emberen.

nincs kiütés, ezek szerint a szegediek ezt is bírják :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

#152
Halász Anna

Halász Anna

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 805 hozzászólás
Akkor a kb. mezõny fele, vagy annál több szenved az allergiától?? Szerintem szimplán a meleg és a por hozta ki ezt sok embernél. Nekem még viszket is,de ez van...(olyan , mintha több száz szúnyog csípett volna meg)


#153
bikeracer92

bikeracer92

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás
De, pontosan ugyan ezek a tünetek! ma voltam vele dokinál, azt mondta valószínûleg allergiás reakció, többet nem tudott mondani.

#154
McGywer

McGywer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

De igen, mi a szar ez?


A meleg miatt jöttek ki.

#155
yanoo4

yanoo4

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás

Ti nem vagytok tele kiütéssel? Az alkaron, hason, nyakon rengeteg apró piros pötty van, legalább 10 emberen.


De igen, mi a szar ez?

#156
SikiMano

SikiMano

    vendég

  • fórumtag
  • 208 hozzászólás
Ti nem vagytok tele kiütéssel? Az alkaron, hason, nyakon rengeteg apró piros pötty van, legalább 10 emberen.

#157
Sengakov

Sengakov

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 476 hozzászólás

Furcsa hogy csak nemi irányban közelítitek meg a kérdést. Pedig kor tekintetében szintén szempont lehet. (Bár mivel a kor csak bemondásra ment kb mindegy is) Amúgy kint a korcsoportok nem összkor alapján mentek hanem minimuméletkor alapján. Csak az a csapat volt senior ahol mindenki 40 feletti vagy 50 feletti. Akár 2 en vannak akár 4 en. Fura volt hogy elit és hobby külön volt. Pedig nem tûnt fel egyértelmû különbség. Minek ennyi kategória? Minek biztos dobogós hely? A megspórol díjakból lecserélhették volna a finomfõzeléket.... Amúgy a külön chip az csak mellesleg segítene a szabálykövetésen. Mikor két éve csapatban vettem részt Nordic24 en tényleg jó volt utólag nézni hogy melyik kört mentem én és melyiket melyik csapattársam, etc. fõleg ilyen köröknél hacsak nem vezetitek pontosan nem lehet tudni ki is volt az aki azt a 11:50 es kört futotta, etc. Arról nem is beszélve hogy nem lehet ezt az infót tudni a versenytársakról.


A Fonnyadt Makkban pl 40-50 év közti srácok mennek. A legfiatalabb 35 volt, a többiek kormennyisége meg annyit kiadott még így is, hogy akár egy 21 éves srác is befért volna a 35-ös helyett a csapatba! A vicc, ha az eredeti felállásban maradnak, akkor egy 40 éves srác tekert volna, aki ilyen típusú versenyekben velószínüleg jobb, mint aki ment! Most már nagyon régóta nyerik a kategóriát, szinte megszorítás nélkül! Az elitnek nyilván nincs sok értelme, bár így senki nem moroghat, hogy persze mer az profi én meg amatör vagyok, és ezért csapott meg! (A fõsulin nekünk fociban volt ilyen gondunk, hogy a tesisek miért is indulnak a többiekkel egy kategóriában?)

A finom fõzeléket ne keverjük a díjazással. A nevdíjból arra a pár serlegre meg az érmekre had fussa már. Nyilván nem tudom mennyi volt a tábor bérlés, de nem hinném hogy a csapatonkénti minimum 33 000-bõl, ne futott volna jobb kajára. Bár Harangot ismerve nem hinném hogy õ kért finom fõzeléket a büféstõl, inkább úgy gondolnám, õ csak kaját kért, és a csávó meg ezzel rukkolt elõ, az 500huf-os ávízbõl kiindulva!

Egyébként meg 13 éve így megy a versó, hogy valamit cserélni kellett, az eredeti versenyen még az õsidõkben trikó csere volt, na azt most ilyen dögmelegben megnéztem volna!

#158
mathers

mathers

    új vendég

  • fórumtag
  • 9 hozzászólás

Szerintem amit írtok ez a 2 órás szigor elsõsorban tényleg a vegyes csapatoknál lenne fontos. A többi kategóriában, ha 4-en 5-en teljesítik a táv egészét, az a csapat saját szopása. Ellenben vegysnél tényleg fontos lenne, hogy a lány lányok is menjenek megfelelõ mennyiségben, mert így tényleg a brutál erõs fiú csapatok bedobnak egy lányt "mosogatni, chippet cseréltetni, etetni" aztán vegyesben mehetnek. Mondjuk én már évek óta figyelem, hogy a vegyeseknél van a legbrutálab verseny, és sokszor a legtöbb kör is!

Mondjuk mi is számolgattuk, hogy mondjuk én mint a csapat leggyengébb tagja, akire elsõsorban a taktika volt bízva, illetve hogy ne essünk szét, mindenki idõben felkeljen a váltáshoz, hány órát is voltam kint! De pl én szinte csak éjszaka mentem, hogy az erõseknek több idejük legyen aludni!

Sok esetben meg el sem jö a 6 ember, csak 4, nem vééletlen van kiírva 4-6 fõs csapatokra. Mondjuk ilyenkor kiváncsi vagyok mi lenne a végén azzal a csapattal, ahol a 6. tag nem jött el, vagy tegyük fel az 1. körben esett egy akkorát hogy megsérült. Nekünk pár éve 2 tagunk még szombat délután belázasodott és hazament úgy mentünk 4-en!


Furcsa hogy csak nemi irányban közelítitek meg a kérdést. Pedig kor tekintetében szintén szempont lehet. (Bár mivel a kor csak bemondásra ment kb mindegy is) Amúgy kint a korcsoportok nem összkor alapján mentek hanem minimuméletkor alapján. Csak az a csapat volt senior ahol mindenki 40 feletti vagy 50 feletti. Akár 2 en vannak akár 4 en. Fura volt hogy elit és hobby külön volt. Pedig nem tûnt fel egyértelmû különbség. Minek ennyi kategória? Minek biztos dobogós hely? A megspórol díjakból lecserélhették volna a finomfõzeléket.... Amúgy a külön chip az csak mellesleg segítene a szabálykövetésen. Mikor két éve csapatban vettem részt Nordic24 en tényleg jó volt utólag nézni hogy melyik kört mentem én és melyiket melyik csapattársam, etc. fõleg ilyen köröknél hacsak nem vezetitek pontosan nem lehet tudni ki is volt az aki azt a 11:50 es kört futotta, etc. Arról nem is beszélve hogy nem lehet ezt az infót tudni a versenytársakról.

#159
mgy

mgy

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.091 hozzászólás
Tudom, hogy se nem társkeresõs, se nem vázeszmecsere topik, de láttam egy bringát (vázat), amirõl lennének kérdéseim.
Tehát ha olvassa egy 29-es kínai karbonvázas bringa tulaja, legyen kedves írni egy üzenetet! A pályán sajnos nem tudtam "elcsípni".
Az mtbr fórumon oly sokszor megpörgetett fekete, festetlen vázra gondolok.
Kösz!

#160
Sengakov

Sengakov

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 476 hozzászólás
Szerintem amit írtok ez a 2 órás szigor elsõsorban tényleg a vegyes csapatoknál lenne fontos. A többi kategóriában, ha 4-en 5-en teljesítik a táv egészét, az a csapat saját szopása. Ellenben vegysnél tényleg fontos lenne, hogy a lány lányok is menjenek megfelelõ mennyiségben, mert így tényleg a brutál erõs fiú csapatok bedobnak egy lányt "mosogatni, chippet cseréltetni, etetni" aztán vegyesben mehetnek. Mondjuk én már évek óta figyelem, hogy a vegyeseknél van a legbrutálab verseny, és sokszor a legtöbb kör is!

Mondjuk mi is számolgattuk, hogy mondjuk én mint a csapat leggyengébb tagja, akire elsõsorban a taktika volt bízva, illetve hogy ne essünk szét, mindenki idõben felkeljen a váltáshoz, hány órát is voltam kint! De pl én szinte csak éjszaka mentem, hogy az erõseknek több idejük legyen aludni!

Sok esetben meg el sem jö a 6 ember, csak 4, nem vééletlen van kiírva 4-6 fõs csapatokra. Mondjuk ilyenkor kiváncsi vagyok mi lenne a végén azzal a csapattal, ahol a 6. tag nem jött el, vagy tegyük fel az 1. körben esett egy akkorát hogy megsérült. Nekünk pár éve 2 tagunk még szombat délután belázasodott és hazament úgy mentünk 4-en!