Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Sziasztok!

A www.sportaktiv.hu oldalon olvashatjátok a 24 órás verseny szabályzatát! Kérünk mindenkit, a félreértések elkerülése érdekében tanulmányozzátok át a verseny elõtt!

Sportaktív
www.sportaktiv.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hétfõ éjszaka kimentem szokni az éjszakai tekerést. Elõször nagyon félelmetes volt pedig több 100-szor megjárt úton mentem, de a végére elég jól belejöttem. Egy ledes fejlámpát és egy erõsebb ledes lámpát a kormányon vittem magammal, a homokos, fehér murvás útat mûútnak láttam, abszolúlt nem lehetett látni mélységet, még szerencse, hogy elég jól ismertem az utat. A fekete talaj sokkal jobb volt, de még az sem volt az igazi. Ma kipróbálom úgy, hogy viszek még egy halogént.

130 ember nem fog túl könnyen elférni a pályán, folyamatos elõzések és ordibálások lesznek.

A sebesség mindent megold.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

kérünk valami normális zenét is (fear factory, korn, ....) :)

komoly, hogy 130 nevezést fogadtak el? elférünk a pályán?

Cannibal Corpse-t!!!!:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Tényleg most a kocsibeálás hogy lesz? MIt tudtok róla?
Az egész ifjusági perk területére mehet be csapatonként csak 1 autó, vagy bemehet mindenki, de mondjuk a pálya közelébe csak csapatonként 1?

"- A stadion szélén lévõ füves területen, valamint a bitumenes kosár –és röplabdapályán parkolhatnak azok az autók, amelyek a csapathoz tartoznak. EGY CSAPATHOZ CSAK EGY AUTÓ PARKÍROZHAT BENN A STADIONBAN!"

ez ha jól dereng tavaly is így volt. a többi autó meg a tábor területén parkolhatott a pályától cirka 10-15m-re...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Tényleg most a kocsibeálás hogy lesz? MIt tudtok róla?
Az egész ifjusági perk területére mehet be csapatonként csak 1 autó, vagy bemehet mindenki, de mondjuk a pálya közelébe csak csapatonként 1?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hosszabb lett a pálya, hogy jobban elférjetek! Feltöltött kép

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kérünk valami normális zenét is (fear factory, korn, ....) :)

komoly, hogy 130 nevezést fogadtak el? elférünk a pályán?
Come on! It's on

Korn

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Remélem hajnalban lesz Gilmour is!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

senki ne feledje!!! éjfélkor bulifutam!!! tehát jelmezes avagy mesztelen kör....beöltözni vagy levetkõzni kötelezõ......egyebek iránt zenekarunk is lesz....szenvedni fogtok mint a kutyák!!!!

Szeva :) Idén is hozod a menyasszonyi ruhácskádat? :)

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
senki ne feledje!!! éjfélkor bulifutam!!! tehát jelmezes avagy mesztelen kör....beöltözni vagy levetkõzni kötelezõ......egyebek iránt zenekarunk is lesz....szenvedni fogtok mint a kutyák!!!!
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
A KFKI mögött kiszalagozták a pályát.
Ugyan nem járható, de szalag az van. Lehet gyakorolni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Elég lesz?
Elég lesz.
Elég lesz!

Neked 55/11 is elég...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

SeeLee

SeeLee

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
A Hebrencs Brancsban is megüresedett egy hely és pont a licens-es srác nem tud jönni. Ha bárkinek van kedve jönni egy nem mogorva társasággal, írjon mail-be, vagy csörgessen meg, visszahívom. Nem tudom mondtam-e, sürgõs! :)

Potor Szilveszter
mail: potor.szilveszter@keler.hu
tel.: 06-20-918-27-37
"Mit életünkben teszünk, az örökké valóban visszhangzik"

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Csapattal indulok.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Ha soloba, vagy duoba mész akkor úgyis kisebbet fogsz használni ..elõbb-utóbb
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Elég lesz?
Elég lesz.
Elég lesz!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
JAJAJAJJJ!Segítsetek légyszíves!
A problémám a következõ:
A montim városi cirkálónak lett megépítve.Országuti hajtómû van fent.Ha leveszem az 52es(nagyobb) tányért akkor a 42 elég lesz a hátul 21/13 végû fogsorom elég lesz?Tehát a kérdés leginkább hogy mekkora lesz a legnagyobb mászás a pályán? 42/21 es legkönyebb áttétel elég lesz?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nyugi. Harang itt volt a Dynamo-n, nem tud egyszerre annyi mindent csinálni :);)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Tahiból ma eltekertem csillebércre, de sajnos még nem volt kijelölve a pálya, sõt!
egy csomó faág van ott az erdei utakon. Sztem lassan elkezdhetnék a dolgokat :)
de jó volt, 100 km-t mentem
viszont a lánc miatt estem egy szépet, és pont a térdembe állt bele egy kicsit egy kõ :)
remélem jövõhétre jobban lesz a lábam :D
Fiat hatulján: "Ne kövess, mert idegesít!"

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

Én egy Cateye HL-El500-ast és egy Petzl Xp fejlámpát viszek.

Én is begyüjtöttem estére egy Mio XP-t, + felnyomtam egy EL530-ast és fent lesz egy 3 ledes Kellys ami közvetlenül a kerék elé világit. Az 530 baromira erõs de kicsi az udvara, igy a kis kellys-nek még jó hasznát vehetem, ha pedig kell akkor a fejemen lesz a Petz. Szal olyan leszek mint a karácsonyfa.

Az jutott eszembe, hogy eddig senki nem gondolt egy olyan fejlesztésre, amely hosszanti irányba világitana, teszem azt egy izzósor amely vertikálisan félhold alakban van rögzitve a kormányra. Azzal slokkal egyszerõbb lenne a megvilágitás hosszanti irányba. :(