Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2006. szeptember 17. - 08:53
Írta 2006. szeptember 16. - 21:14
Én is felraktam a képeimet!
http://www.biroandras.hu/24h/index.htm
Még ma éjjel majd megyek ki fotózzni. Holnap rakom fel majd a többi képet!
addig is jó nézelõdést.
Üdv:
Andris
Írta 2006. szeptember 16. - 20:42
Írta 2006. szeptember 16. - 07:48
"A csapatok kultúrált fogadása érdekében idén újdonság lesz, hogy a versenyen résztvevõk (akik beneveztek, és rajta vannak a hivatalos rajtlistán a Csillebérci Szabadidõközpont 2-es kapuján jöhetnek kocsival – ez közvetlenül szemben van a stadionnal)"
Továbbá:
" A stadion szélén lévõ füves területen, valamint a bitumenes kosár –és röplabdapályán parkolhatnak azok az autók, amelyek a csapathoz tartoznak. EGY CSAPATHOZ CSAK EGY AUTÓ PARKÍROZHAT BENN A STADIONBAN!"
Ezek az infók a www.sportaktiv.hu "hirek" oldaláról valók, és sehol sem találtam olyat, hogy egy csapattól csak egy autó jöhet be, a többiek pedig fizethetnek. Sõt, a fönti sorok kissé mást mondanak. Az "egy autó szabály" csak arra vonatkozik, hogy a füves stadionon parkolhat egy minden csapattól. Nem igaz, hogy nem lehetett megoldani a csapatok ingyenes parkolását!
Szóval a szokásos dolgok vannak, mit is mondjak erre?
Kérdem én: miért nem lehetett ezt az infót felrakni a honlapra, hogy senkit ne érjen váratlanul a dolog? Ha lesz kavarodás, akkor ebbõl lesz!
Írta 2006. szeptember 16. - 07:35
Viszont az eddigi 4 év bizonyította, hogy nem zavartak az arra mászkáló autók, fõleg mivel a focipálya egy zsákutca és aki addig jött kocsival, annak nincs tovább. Az oda beparkoló versenyzõk autóitól idáig se tudott senki nagyon forgolódni, ha meg esne az esõ nos... a focipályáig betonút vezet, de a focipályára még autó sose ment, hiszen ott megy el a verseny, plussz a rengeteg sátortól fizikailag szinte lehetetlen lenne oda lemenni!!! Szóval én nem értem ezt a magyarázatot, de inkább nem pattogok, mert biztos megint én nem értek valamit.
Egyébként meg ha ennek bármi köze lenne a biztonságossá tételhez, nem hiszem, hogy ez megoldást jelent, mert a verseny területére így-is simán be tud sétálni az, aki akar, és eltolhatja az õrizetlenül hagyott bringát!
Írta 2006. szeptember 16. - 06:36
Nem a Csillebérci Szabadidõ és Ifjúsági Központba kell belépõt fizetni, hanem a parkolásért.
/quote]
Ez jól ki lett találva, az a kb 150 autó ami nem jöhet be (ha nem akarják tovább növelni a kiadásukat) hol fog ott parkolni a környéken, jó kis káosz lesz, ez kicsit gusztustalan. Másik pedig ki vállalja a felelõsséget ha valaki nekiáll feltörni néhány autót, a táborban azért mégiscsak védettebb helyen lenne. Tavaly is elég jól megvoltunk, és persze tavaly elõtt is, akkor nem értem minek ez. Miért nem lehetett ezt másképp megoldani, a focipálya területére tényleg nem lenne fontos beengedni autókat, de a környékén elég sok elférne.
Írta 2006. szeptember 16. - 02:47
Nem a Csillebérci Szabadidõ és Ifjúsági Központba kell belépõt fizetni, hanem a parkolásért.
Egy autóba nyilván nem fér be hat ember cuccokkal, bringákkal együtt, így hát jól kell tudni pakolni! A nagyobb, nehezebb felszerelések abba a kocsiba, ami bejöhet, a bringák külön, azokkal be is lehet gurulni, az apróságokat meg hát... nos, igen, egy kicsit kell cipelni, de kérjük, azt vegye figyelembe mindenki, hogy a verseny központja, rajt/célterülete, táborozóhelye egy focipálya, nyilván Ti sem szeretnétek, ha a tiéteken is autók járkálnának ide-oda a füvön. Pláne, ha neadjisten, esõ lesz...emlékezzetek arra, mi volt Szilvásváradon, Visegrádon, hogy nézett ki a talaj az autók után mindkét helyen. Itt a focipályán, a salakkörön kívül tudunk parkoltatni autókat, illetve a pálya közvetlen közelében. Ma (tegnap) már jött föl pár csapat, eddig mindenki meg tudta oldani különösebb gond, morgás nélkül a bepakolást, reméljük, a többieknek is sikerülni fog.
Szép reggel, jó versenyzést!
Sportaktív
Írta 2006. szeptember 15. - 23:30
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. szeptember 15. - 23:24
Írta 2006. szeptember 15. - 23:22
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. szeptember 15. - 22:49
Egy 6 fõs csapat, 24 órai felszereléssel, hogy is fér bele egyetlen személyautóba? Vagy ez a kísérõk, és nem a versenyzõk autóira áll?
Nagyon jogos kérdés!!!
Belépõdíj Csillebércre? Idáig még nem volt ilyen. Kíváncsi vagyok, mik lesznek az egyéb extrák, amik csak a helyszínen derülnek majd ki!
Na, jó versenyzést mindenkinek!
Bikertigger, ott a pont!
Írta 2006. szeptember 15. - 21:47
annak az eg autónak elég nagynak kell lenniEgy 6 fõs csapat, 24 órai felszereléssel, hogy is fér bele egyetlen személyautóba? Vagy ez a kísérõk, és nem a versenyzõk autóira áll?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. szeptember 15. - 21:19
Egy 6 fõs csapat, 24 órai felszereléssel, hogy is fér bele egyetlen személyautóba? Vagy ez a kísérõk, és nem a versenyzõk autóira áll?A csapatok kísérõautói (1 autó/csapat) a táborba a 2-es kapun jöhetnek be, nekik nem kell fizetni, a többiek a fõkapun keresztül közelíthetik meg a verseny helyszínét. A táborba gépkocsival való behajtásért fizetni kell, egyébként is a verseny a Mobilitási Hét nyitórendezvénye, ezért javasoljuk minden érdeklõdõnek, nézõnek, szurkolónak, szülõnek, hogy jöjjenek biciklivel, kisvasúttal, BKV-val, hagyják othon az autót, mozogjanak õk is!
Sportaktív
Írta 2006. szeptember 15. - 20:23
Legalábbis megnéztem Google earthben és ott van mégegy bejárata, meg ugye szoktam is arra bringázni, de az a kapu teljesen le volt zárva eddig mindig.
Írta 2006. szeptember 15. - 19:52
A csapatok kísérõautói (1 autó/csapat) a táborba a 2-es kapun jöhetnek be,
Õt hol találjuk?
Race, no Rest!
Írta 2006. szeptember 15. - 19:33
Kicsit figyelni kell a pályán, mert eredetileg nem ösvényvolt, ugyhogy tt-ott vannak kivágott fák csonkjai, meg nagyobb kövek, de kibirható, csak oda kell figyelni. Akik elösször fognak indulni azoknak nehéz lessz, mert elég laza a talaj, és mire kilyárodnak az ivek el fog telni kis idõ. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz ott a laza talajon, ha esik.
Írta 2006. szeptember 15. - 16:13
A csapatok kísérõautói (1 autó/csapat) a táborba a 2-es kapun jöhetnek be, nekik nem kell fizetni, a többiek a fõkapun keresztül közelíthetik meg a verseny helyszínét. A táborba gépkocsival való behajtásért fizetni kell, egyébként is a verseny a Mobilitási Hét nyitórendezvénye, ezért javasoljuk minden érdeklõdõnek, nézõnek, szurkolónak, szülõnek, hogy jöjjenek biciklivel, kisvasúttal, BKV-val, hagyják othon az autót, mozogjanak õk is!
Sportaktív
Kösssszzzzz!
Remélem holnap mikor felérünk nem derül ki még valami...
Írta 2006. szeptember 15. - 14:52
mennyit is kell perkálni?A csapatok kísérõautói (1 autó/csapat) a táborba a 2-es kapun jöhetnek be, nekik nem kell fizetni, a többiek a fõkapun keresztül közelíthetik meg a verseny helyszínét. A táborba gépkocsival való behajtásért fizetni kell, egyébként is a verseny a Mobilitási Hét nyitórendezvénye, ezért javasoljuk minden érdeklõdõnek, nézõnek, szurkolónak, szülõnek, hogy jöjjenek biciklivel, kisvasúttal, BKV-val, hagyják othon az autót, mozogjanak õk is!
Sportaktív
Írta 2006. szeptember 15. - 14:12
ha nem tûnt volna fel soha nem szoktam komolyan beszélni......itt se, máshol se...Én meg azt unom, hogy most már sehol nem lehet ilyesmit kérdezni, mert egybõl megjelenik valami jópofa emberke, aki marha humorosnak érzi magát, hogy elsüti x-edszerre ezt az írónikus kérdezésmániás hozzászólást...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. szeptember 15. - 14:03
én meg azt szeretném kérdezni hogy elég a merevfarú bicikli vagy kell a sokat mozgóó fulli ?
és ha merev akkor a 8 féle itthon található gumiból melyiket tegyem fel ? lehet keverve vagy egyforma kell elõre hátra ? és ha fulli, és esik az esõ ....és mennyire fujjam fel a teleszkopot ha 97 kiló leszek akkor, elég a 100 psi, vagy 110 re ?...és és és...?
Én meg azt unom, hogy most már sehol nem lehet ilyesmit kérdezni, mert egybõl megjelenik valami jópofa emberke, aki marha humorosnak érzi magát, hogy elsüti x-edszerre ezt az írónikus kérdezésmániás hozzászólást...