Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Bandito

Bandito

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Ma hajnali képek:

www.biroandras.hu/24h_2/index.htm

Üdv:
Andris

Bandito

Bandito

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!
Én is felraktam a képeimet!
http://www.biroandras.hu/24h/index.htm

Még ma éjjel majd megyek ki fotózzni. Holnap rakom fel majd a többi képet!
addig is jó nézelõdést.

Üdv:
Andris

c_note

c_note

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
heló
egy adag kép délkörülrõl:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Egyébként a Sportaktiv honlapon ez a parkolásos dolog hol van? Mert sehol nem találom. Sõt, kissé ellentétes dolgokat találtam. Ezt a Harang rakta föl:

"A csapatok kultúrált fogadása érdekében idén újdonság lesz, hogy a versenyen résztvevõk (akik beneveztek, és rajta vannak a hivatalos rajtlistán a Csillebérci Szabadidõközpont 2-es kapuján jöhetnek kocsival – ez közvetlenül szemben van a stadionnal)"

Továbbá:

" A stadion szélén lévõ füves területen, valamint a bitumenes kosár –és röplabdapályán parkolhatnak azok az autók, amelyek a csapathoz tartoznak. EGY CSAPATHOZ CSAK EGY AUTÓ PARKÍROZHAT BENN A STADIONBAN!"

Ezek az infók a www.sportaktiv.hu "hirek" oldaláról valók, és sehol sem találtam olyat, hogy egy csapattól csak egy autó jöhet be, a többiek pedig fizethetnek. Sõt, a fönti sorok kissé mást mondanak. Az "egy autó szabály" csak arra vonatkozik, hogy a füves stadionon parkolhat egy minden csapattól. Nem igaz, hogy nem lehetett megoldani a csapatok ingyenes parkolását!
Szóval a szokásos dolgok vannak, mit is mondjak erre?

Kérdem én: miért nem lehetett ezt az infót felrakni a honlapra, hogy senkit ne érjen váratlanul a dolog? Ha lesz kavarodás, akkor ebbõl lesz!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mostanában egyre több mindenért kell fizetnünk, ez sajnos nincs másképp a bringa világában sem! Tavaly az ottalvás lett fizetõs, idén a parkolás. Jövõre majd valami új dolog lesz kitalálva, szerintem fogadjuk el.

Viszont az eddigi 4 év bizonyította, hogy nem zavartak az arra mászkáló autók, fõleg mivel a focipálya egy zsákutca és aki addig jött kocsival, annak nincs tovább. Az oda beparkoló versenyzõk autóitól idáig se tudott senki nagyon forgolódni, ha meg esne az esõ nos... a focipályáig betonút vezet, de a focipályára még autó sose ment, hiszen ott megy el a verseny, plussz a rengeteg sátortól fizikailag szinte lehetetlen lenne oda lemenni!!! Szóval én nem értem ezt a magyarázatot, de inkább nem pattogok, mert biztos megint én nem értek valamit.

Egyébként meg ha ennek bármi köze lenne a biztonságossá tételhez, nem hiszem, hogy ez megoldást jelent, mert a verseny területére így-is simán be tud sétálni az, aki akar, és eltolhatja az õrizetlenül hagyott bringát!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
[quote name='info@sportaktiv.hu']Csapatonként jöhet be egy autó ingyenesen, az összes többiért fizetni kell, vagy a táboron kívül parkolni. Az ár az ígéretek szerint nem lesz egetverõ, várhatóan kb. 500,- Ft/2 nap.
Nem a Csillebérci Szabadidõ és Ifjúsági Központba kell belépõt fizetni, hanem a parkolásért.
/quote]

Ez jól ki lett találva, az a kb 150 autó ami nem jöhet be (ha nem akarják tovább növelni a kiadásukat) hol fog ott parkolni a környéken, jó kis káosz lesz, ez kicsit gusztustalan. Másik pedig ki vállalja a felelõsséget ha valaki nekiáll feltörni néhány autót, a táborban azért mégiscsak védettebb helyen lenne. Tavaly is elég jól megvoltunk, és persze tavaly elõtt is, akkor nem értem minek ez. Miért nem lehetett ezt másképp megoldani, a focipálya területére tényleg nem lenne fontos beengedni autókat, de a környékén elég sok elférne.

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Csapatonként jöhet be egy autó ingyenesen, az összes többiért fizetni kell, vagy a táboron kívül parkolni. Az ár az ígéretek szerint nem lesz egetverõ, várhatóan kb. 500,- Ft/2 nap.
Nem a Csillebérci Szabadidõ és Ifjúsági Központba kell belépõt fizetni, hanem a parkolásért.

Egy autóba nyilván nem fér be hat ember cuccokkal, bringákkal együtt, így hát jól kell tudni pakolni! A nagyobb, nehezebb felszerelések abba a kocsiba, ami bejöhet, a bringák külön, azokkal be is lehet gurulni, az apróságokat meg hát... nos, igen, egy kicsit kell cipelni, de kérjük, azt vegye figyelembe mindenki, hogy a verseny központja, rajt/célterülete, táborozóhelye egy focipálya, nyilván Ti sem szeretnétek, ha a tiéteken is autók járkálnának ide-oda a füvön. Pláne, ha neadjisten, esõ lesz...emlékezzetek arra, mi volt Szilvásváradon, Visegrádon, hogy nézett ki a talaj az autók után mindkét helyen. Itt a focipályán, a salakkörön kívül tudunk parkoltatni autókat, illetve a pálya közvetlen közelében. Ma (tegnap) már jött föl pár csapat, eddig mindenki meg tudta oldani különösebb gond, morgás nélkül a bepakolást, reméljük, a többieknek is sikerülni fog.

Szép reggel, jó versenyzést!

Sportaktív
www.sportaktiv.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Oliv: neked nem igazán jönnek össze a dolgok. nem tudsz ott lenni egy versenyen sem... :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Én sajna nem tudok menni egyéb apró cseprõ dolgok maitt(legjobb barátnõ lagzi, szülõk 25.ház.évf.), de mindenkinek aki indul, esõisten áldása nélküli versenyzést és jó szórakozást kívánok!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Jipié-jipió! Ha nem is fog esni, de napsütésben ne nagyon reménykedjünk.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Egy 6 fõs csapat, 24 órai felszereléssel, hogy is fér bele egyetlen személyautóba? Vagy ez a kísérõk, és nem a versenyzõk autóira áll?

Nagyon jogos kérdés!!!
Belépõdíj Csillebércre? Idáig még nem volt ilyen. Kíváncsi vagyok, mik lesznek az egyéb extrák, amik csak a helyszínen derülnek majd ki!

Na, jó versenyzést mindenkinek!

Bikertigger, ott a pont! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Egy 6 fõs csapat, 24 órai felszereléssel, hogy is fér bele egyetlen személyautóba? Vagy ez a kísérõk, és nem a versenyzõk autóira áll?

annak az eg autónak elég nagynak kell lenni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

A csapatok kísérõautói (1 autó/csapat) a táborba a 2-es kapun jöhetnek be, nekik nem kell fizetni, a többiek a fõkapun keresztül közelíthetik meg a verseny helyszínét. A táborba gépkocsival való behajtásért fizetni kell, egyébként is a verseny a Mobilitási Hét nyitórendezvénye, ezért javasoljuk minden érdeklõdõnek, nézõnek, szurkolónak, szülõnek, hogy jöjjenek biciklivel, kisvasúttal, BKV-val, hagyják othon az autót, mozogjanak õk is!

Sportaktív

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Kicsit továbbmész a KFKI felé ott lessz.
Legalábbis megnéztem Google earthben és ott van mégegy bejárata, meg ugye szoktam is arra bringázni, de az a kapu teljesen le volt zárva eddig mindig.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

A csapatok kísérõautói (1 autó/csapat) a táborba a 2-es kapun jöhetnek be,

Õt hol találjuk?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na voltunk ma fent olyan 5-6 körül körbejárni a pályát.
Kicsit figyelni kell a pályán, mert eredetileg nem ösvényvolt, ugyhogy tt-ott vannak kivágott fák csonkjai, meg nagyobb kövek, de kibirható, csak oda kell figyelni. Akik elösször fognak indulni azoknak nehéz lessz, mert elég laza a talaj, és mire kilyárodnak az ivek el fog telni kis idõ. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz ott a laza talajon, ha esik.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

A csapatok kísérõautói (1 autó/csapat) a táborba a 2-es kapun jöhetnek be, nekik nem kell fizetni, a többiek a fõkapun keresztül közelíthetik meg a verseny helyszínét. A táborba gépkocsival való behajtásért fizetni kell, egyébként is a verseny a Mobilitási Hét nyitórendezvénye, ezért javasoljuk minden érdeklõdõnek, nézõnek, szurkolónak, szülõnek, hogy jöjjenek biciklivel, kisvasúttal, BKV-val, hagyják othon az autót, mozogjanak õk is!

Sportaktív

Kösssszzzzz!
Remélem holnap mikor felérünk nem derül ki még valami...

Gr3ddy

Gr3ddy

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Sportaktív

mennyit is kell perkálni?:(
:afro: Kellys Scorpio :love1:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én meg azt unom, hogy most már sehol nem lehet ilyesmit kérdezni, mert egybõl megjelenik valami jópofa emberke, aki marha humorosnak érzi magát, hogy elsüti x-edszerre ezt az írónikus kérdezésmániás hozzászólást...

ha nem tûnt volna fel soha nem szoktam komolyan beszélni......itt se, máshol se...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

én meg azt szeretném kérdezni hogy elég a merevfarú bicikli vagy kell a sokat mozgóó fulli ?

és ha merev akkor a 8 féle itthon található gumiból melyiket tegyem fel ? lehet keverve vagy egyforma kell elõre hátra ? és ha fulli, és esik az esõ ....és mennyire fujjam fel a teleszkopot ha 97 kiló leszek akkor, elég a 100 psi, vagy 110 re ?...és és és...? :)

Én meg azt unom, hogy most már sehol nem lehet ilyesmit kérdezni, mert egybõl megjelenik valami jópofa emberke, aki marha humorosnak érzi magát, hogy elsüti x-edszerre ezt az írónikus kérdezésmániás hozzászólást...