Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
beneveztem soloba... háát... nem tudom mit várok magamtól... úgy tervezem, hogy amikor nagyon ledöglök, kiállok... fél órára, egy órára... nem tudom, majd meglátom

leginkább csak ki akarom próbálni, mit bírok (mondjuk 50 kört;):D)

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Ha minden jól megy, idén ismét megpróbálkozok a Solo kategóriában és jobb helyezést elérni mint tavaly.Mindenkinek jó készülést!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Inkább priviben.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Ja, Veletek is számolunk! De lesz még egy ütõs duó, akik még nálatok is sokkal durvábbak - remélem, mire a Bükkmarcin odaállítanak a pénzzel, már betellik a keret. :D De ahogy nézem, van még pár erõs páros, szóval izgalmas menet lesz.

Ki(k)re gondoltál?

Elõször én is akartam duózni, de végül úgy döntöttem nem, nem nyírom ki magam. Elég lesz a csapat is, 2X3 óra...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
na ez az.....
Team Heavy Pedál Szeged

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Én is csak halottam,azért érdekel,hogy valaki tudja -e.

Na ja. Elvist is látták...:buhaha:

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Milyen rémtõl hallottad ezt a hírt ? És mikortól hoznák elõrébb az idõpontot?
Mert idén szept.13-14.-én lesz a verseny ez biztos.
Vagy jövõ évre gondoltál ? Mert akkor nem szóltam....

Hát remélem hogy nem hozzák elõre....
Én is csak halottam,azért érdekel,hogy valaki tudja -e.
Team Heavy Pedál Szeged

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha 1x tényleg esne az esõ (mint pl. az elsõnél, ami még nem is BPen volt megrendezve) akkor egy ilyen rövid körpályát ennyi ember pillanatok alatt mocsárrá változtatna. Szóval igen :)
Mindemellett a kerítésen kívüli lejtõt leszámítva nincs benne rázós útszakasz emlékeim szerint, csak erdei csiki-csuki, meg döngölt föld, stb, ahol max. azért kellhet teló, mert rendre kifékezik a nyomokat.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Merevvillát csillebércre? Megsütött a nap?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

biztos nem hozzák elöre, mert még közben van még a mátra marci is . Én csak azt szeretném hogy ne essen az esõ..

Pedig az tenné igazán izgalmassá a versenyt :) És nem lenne olyan gáz, csak induláskor be kéne dobni a kocsiba egy merevvillát és egy láncfeszítõt, amíg a másik kinn van a pályán, addig meg át lehet szerelni :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

biztos nem hozzák elöre, mert még közben van még a mátra marci is . Én csak azt szeretném hogy ne essen az esõ..

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Hallottam egy rémhírt, miszerint elõrébb akarják hozni a 24 h versenyt augusztusra.....Cáfoljátok vagy erõsítsétek meg.....

"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

remélem majd sikerül egy kis vizet zavarnom nekem is :) (duóban toljuk...)

Ja, Veletek is számolunk! De lesz még egy ütõs duó, akik még nálatok is sokkal durvábbak - remélem, mire a Bükkmarcin odaállítanak a pénzzel, már betellik a keret. :D De ahogy nézem, van még pár erõs páros, szóval izgalmas menet lesz.

Nem baj, a kilökést a célegyenesben megtanultam már a vébén, végül is a "nagyok" is így csinálják! :D

(Ezt mondjuk élõben látni elég brutál volt.)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
OFF
Prága!:cheers: Ki ne hagyd itt a barnát, csak vigyázz mert 2-3 korsótól járásproblémáid lesznek! (13fokos)
http://www.whitebeer....uk/ufleku.html
ON

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha elõrehoznák, az nekem csak jó lenne - szeretnék indulni, meg egy csapattáram/oszttársam is, de pont az adott szeptemberi hétvégén megyünk az utolsó közös gimis oszt.kir-re Prágába, és azt már befizettük, nagy macera lenne visszamondani...meg hát nem is hagynánk ki 4 nap nonstop sörözéssel egybekötött lófrálást. :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Hallottam egy rémhírt, miszerint elõrébb akarják hozni a 24 h versenyt augusztusra.....Cáfoljátok vagy erõsítsétek meg.....
Team Heavy Pedál Szeged

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
már az elsõséget nehéz megtartani?

remélem majd sikerül egy kis vizet zavarnom nekem is :) (duóban toljuk...)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Tudom, de azért hátha. ;)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Mi is megyünk ofkorz, duóban.

...megszerezni könnyebb mint megtartani ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi is megyünk ofkorz, duóban.