Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
valami abszolut hobbibringas csapatban nincs valahol meg hely?
brahibol tekergetnek amennyit birok, de azert az nem tul sok :)

soloban ezek szerint korlatozott a nevezes.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Geoff!!! Köszi, ezen már túl vagyok, csak kevés az idõ :(((, sysspo: non német :( ... de danke :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

...skaccok, nincs valakinek valami kontaktja, hogy megcsináljam a Guiness rekordot sportszpíkelésben

Kontaktom nincs de itt találsz infot igaz németül.

http://www.recordhol.../rules/faq.html

Veled kapcsolatosan nekem már eszembe jutott, hogy nevezhetnél:) Sok sikert!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

...skaccok, nincs valakinek valami kontaktja, hogy megcsináljam a Guiness rekordot sportszpíkelésben ( persze bunkó stílusban... sorry nem hagyhattam ki) , nem-tom ki, mi és hogyan kell hozzá... pedig van 1-2 honlap... de ifó kevés... elõre is dánke... ui: accem idén ejfélkor egy igazi cigányzenekart hívok... csak h legyen talpalávaló... :)

Ez nem elég? Itt elvileg le van írva:
http://www.guinnessw...rd_breaker.aspx

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ja, aki nem ismer személyesen/sehogy, és kell neki, annak küldök 1 eredménylistát az elmúlt évekrõl ha kell :) ;)

PBG:
Kb. 4 km hosszú, végig tekerhetõ, közepesnél könnyebb nehézségû, 20%-a kivilágított, technikás, „szórakoztató” pálya. megegyezik.
Mivel az idei versenyközpont visszakerül a focistadionba, a tavalyi zötykölõdõs pályaszakasz a körforgalomnál kimarad. Lesz egy kb. 500m-es új nyomvonal, és a lelátó elõtt lesz a rajt-cél, és váltózóna.

Egy-két ugratóval és híddal tovább színesítjük, valamint egyes szakaszokon tovább szélesítjük.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
mennyi a rekord?

valakinek a pályáról valami szintrajz, vagy ilyesmi? térkép?

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...skaccok, nincs valakinek valami kontaktja, hogy megcsináljam a Guiness rekordot sportszpíkelésben ( persze bunkó stílusban... sorry nem hagyhattam ki) , nem-tom ki, mi és hogyan kell hozzá... pedig van 1-2 honlap... de ifó kevés... elõre is dánke... ui: accem idén ejfélkor egy igazi cigányzenekart hívok... csak h legyen talpalávaló... :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Csapat kerestetik!

Én lennék aki teker, lehetõleg egy erõsebbfajta csapatba, költségeket, szállítást állom, lehetõleg nappal tekernék egyszerre 2-3 órát, kétszer, tehát öszvissz 4-6 órát.

Üdv: Maty
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

mindegy... szerintem zárjuk le ezt a "PBG, miért/miért nem..." témát, mert úgysem fogok átnevezni...:)

nézd , Te hoztad fel a témát...és még mindig baromi nagy hülyeség..

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
mindegy... szerintem zárjuk le ezt a "PBG, miért/miért nem..." témát, mert úgysem fogok átnevezni...:)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
verseny után más lesz a véleményed... :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
figyelj... háát nem tudom, de szerintem több értelme van nekem elindulni, mint(a tavalyi eredményeket nézve), 16, meg 22 kört menni 24 óra alatt...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Igen, ez lett volna a másik, de nem akartam kimondani :prosze:
Találasz haosnló embert duoóban is, akár ott is tolhatjáktok így, de hárman is lehet sima csapatban, mi sem voltunk tavaly 6an; az max6. És hárman még esélyes is hogy megcsináljátok, én pl nem vagyok biztos benne hogy végignyomnám - legalábbis 24h-s tempóban nem, nyugisan meg furcsa lenne :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Mennyi volt a legtöbb amit terepen tekertél? Mennyi volt a leghosszabb maraton amin indultál. Mennyit voltál ébren leghosszabb ideig egy huzamban?
Csak más, jobban tekerõ bringások elõl veszed el a szólóban indulás lehetõségét...

ezt én nem szerettem volna így kimondani, de Enté jól beszél!

15 évesen inkább szállj be egy csapatba és ott szétcsaphatod magad kellõen mikor rád kerül a sor..

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

beneveztem soloba... háát... nem tudom mit várok magamtól... úgy tervezem, hogy amikor nagyon ledöglök, kiállok... fél órára, egy órára... nem tudom, majd meglátom. leginkább csak ki akarom próbálni, mit bírok (mondjuk 50 kört;):D)

Mennyi volt a legtöbb amit terepen tekertél? Mennyi volt a leghosszabb maraton amin indultál. Mennyit voltál ébren leghosszabb ideig egy huzamban?
Csak más, jobban tekerõ bringások elõl veszed el a szólóban indulás lehetõségét...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Értelmét nem sokat látom; duóban is kikészíted a gyomrod. És az csak az egyik...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
ezért mondom... nem 24 óra... nem az a célom(nem is tudom mi:)), hogy végignyomjam a 24 órát...

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
nincs életkor kikötés...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha jók az emlékeim, akkor U15-ös versenyzõ a fiatalúr...egyáltalán lehet neki indulni soloban?:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

beneveztem soloba... háát... nem tudom mit várok magamtól... úgy tervezem, hogy amikor nagyon ledöglök, kiállok... fél órára, egy órára... nem tudom, majd meglátom

leginkább csak ki akarom próbálni, mit bírok (mondjuk 50 kört;):D)

Bocsi, nem emlékszem pontosan, hogy hány éves vagy, de nem lesz sok az?
Már a 24h.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.