brahibol tekergetnek amennyit birok, de azert az nem tul sok

soloban ezek szerint korlatozott a nevezes.
...skaccok, nincs valakinek valami kontaktja, hogy megcsináljam a Guiness rekordot sportszpíkelésben
...skaccok, nincs valakinek valami kontaktja, hogy megcsináljam a Guiness rekordot sportszpíkelésben ( persze bunkó stílusban... sorry nem hagyhattam ki) , nem-tom ki, mi és hogyan kell hozzá... pedig van 1-2 honlap... de ifó kevés... elõre is dánke... ui: accem idén ejfélkor egy igazi cigányzenekart hívok... csak h legyen talpalávaló...
mindegy... szerintem zárjuk le ezt a "PBG, miért/miért nem..." témát, mert úgysem fogok átnevezni...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
ezt én nem szerettem volna így kimondani, de Enté jól beszél!Mennyi volt a legtöbb amit terepen tekertél? Mennyi volt a leghosszabb maraton amin indultál. Mennyit voltál ébren leghosszabb ideig egy huzamban?
Csak más, jobban tekerõ bringások elõl veszed el a szólóban indulás lehetõségét...
Mennyi volt a legtöbb amit terepen tekertél? Mennyi volt a leghosszabb maraton amin indultál. Mennyit voltál ébren leghosszabb ideig egy huzamban?beneveztem soloba... háát... nem tudom mit várok magamtól... úgy tervezem, hogy amikor nagyon ledöglök, kiállok... fél órára, egy órára... nem tudom, majd meglátom. leginkább csak ki akarom próbálni, mit bírok (mondjuk 50 kört;)
)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
beneveztem soloba... háát... nem tudom mit várok magamtól... úgy tervezem, hogy amikor nagyon ledöglök, kiállok... fél órára, egy órára... nem tudom, majd meglátom
leginkább csak ki akarom próbálni, mit bírok (mondjuk 50 kört;))