Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Csapat kerestetik!

Én lennék aki teker, lehetõleg egy erõsebbfajta csapatba, költségeket, szállítást állom, lehetõleg nappal tekernék egyszerre 2-3 órát, kétszer, tehát öszvissz 4-6 órát.

Üdv: Maty

Csapatban szeretnék.
Más feltételekkel is hajlandó vagyok :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

meglepõdnék, ha segítene valamit:

4 kör, 16.3 km, 61m / kör ;)
tényleg nem sok... :)

100 körrel már 6100 métert másztál :)

de tény, h nem annyira sunyi pálya, mint ami a HHH-n volt... kerítés melletti köves lefelé, vagy a mászóka a pingpongasztalokhoz... 8D

Höri, csapatban mennél, vagy duóban? Duós tippet lehet h tudok adni, de az illetõ sztem csapattársad, akiket meg gondolom, már megkérdeztél.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Andris duóban megy Czenki Tomival. Erõsek lesznek.

Nem tudsz 1 helyet Kala mester valahol? :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Andris, te mész? Ha igen, ki(kk/v)el?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

sztem is.. Solo / duoban csak 18 felettieket engednék elindulni és ha egy "nevesebb " párosnak nem jutna hely, akkor azokat ejteném ki,akiknek semmiféle eredményük..

idõben kell nevezni ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

... Ami embert próbáló az a technikás ösvények fel-le, a monotonitás, a sötétség, a fáradság, a hideg, a meleg, a hajnali ébresztõ, a sár, a por, stb.

Ahogy olvasom ezeket elõjön a tavalyi verseny emléke, a fáradság miatti fázás, a görcsök, a nem bírom, de megyek tovább, a fájdalom, a hajnal, önmagam megtalálása.
Indulnom kell idén is.

A sebesség mindent megold.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Valami szinttérkép is jóvolna....

meglepõdnék, ha segítene valamit:

Feltöltött kép

4 kör, 16.3 km, 61m / kör ;)
tényleg nem sok... :)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Felesleges hidd el nekem.
Nics jelentõs szint az alig 3 vagy 4 km.-en. Ami embert próbáló az a technikás ösvények fel-le, a monotonitás, a sötétség, a fáradság, a hideg, a meleg, a hajnali ébresztõ, a sár, a por, stb.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Én hagynék mindenkit indulni soloban, duoban...
Cserébe sokkal hosszabb, és sokkal szélesebb pályán rendezném a versenyt, úgy, h a köridõk ne ~10 percesek legyenek, hanem 30-tól felfelé. Sokkal változatosabb pálya lehetne, amit kevésbé unna meg az ember, hosszú lejtõkkel, meg lehetne normálisan elõzni,hogy hajnali 3-kor, mikor alig pislákol benned az élet, mert mondjuk egyedül v. párosban nyomod, és beszabadul mögéd egy addig szundikáló hobbirakéta, ne legyen muszáj feltétlen bikaviadalt vívni, stb :)

A legnehezebb része a versenynek amúgy az, amikor ki kell gondolni egy csapatnevet.

Mindenkinek áll a zászló. Ott rendezel versenyt, ahol akarsz és amikor akarsz.
Szerinted Harang nem bõvítené a pályát ha adottak lennének a feltételek?
Mindenki tudja mekkora a csillebérci tábor. Én örülök, hogy talált egy alkalmas területet a verseny megrendezésére, ami aránylag frekventált helyen található.
Én személy szerint már vagy 6 éve indulok minden 24- óráson, így van viszonyítási alapom. Csillebérc abszolút alkalmas a 24 órás megrendezésére.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
50 méter szintemelkedés talán van, abból 3-4 méter a fahíd :)
a többi meg a köves rész környéke, elõtte a kerités mellett fel, a köves mászás és utána az a völgy...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Alig van szint a pályában.
Ha esik, itt nagy sár van... :)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
soloban/duoban eszem agaban sem volt (most sincs :)) indulni, nem akarok me'g meghalni.

egyebkent igen, sztem is kemeny verseny, de ennek ellenere sokak szamara ugy tunik, hogy megis "bulifutam"...

nevezesi kiiras: "... Várjuk azoknak a baráti társaságoknak, csapatoknak „alkalmi társulásoknak” a nevezését, akik egy igazi nagy bringás o"rültségben szeretnének részt venni, próbára téve kitartásukat, elszántságukat 2008. legextrémebb mountainbike versenyén! ..."

hsz innet a forumrol: "... Te is megteheted hogy benevezel szólóba, elrajtolsz a mezõnnyel (vagy esetleg kicsit késõbb ha nem szeretsz tülekedni) és addig tekersz amíg jólesik. Akkor kiállsz, eszel egy kis szarvashúsos pizzát vagy lazacot borban aztán elmész fényképezni az izzadó versenyzõket, majd lefekszel aludni. Másnap reggel beállsz és tekersz még egy kicsit, csak amennyire jól esik. Valszeg így az utolsók között leszel, de miért ne tehetnéd? ..."

mindenesetre, ha valami hobby csapatban, esetleg vmi "oregfiuk" tarsasagban lenne meg hely, szivesen elindulnek.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Ja, aki nem ismer személyesen/sehogy, és kell neki, annak küldök 1 eredménylistát az elmúlt évekrõl ha kell :) ;)

PBG:
Kb. 4 km hosszú, végig tekerhetõ, közepesnél könnyebb nehézségû, 20%-a kivilágított, technikás, „szórakoztató” pálya. megegyezik.
Mivel az idei versenyközpont visszakerül a focistadionba, a tavalyi zötykölõdõs pályaszakasz a körforgalomnál kimarad. Lesz egy kb. 500m-es új nyomvonal, és a lelátó elõtt lesz a rajt-cél, és váltózóna.

Egy-két ugratóval és híddal tovább színesítjük, valamint egyes szakaszokon tovább szélesítjük.

Team Heavy Pedál Szeged

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én hagynék mindenkit indulni soloban, duoban...
Cserébe sokkal hosszabb, és sokkal szélesebb pályán rendezném a versenyt, úgy, h a köridõk ne ~10 percesek legyenek, hanem 30-tól felfelé. Sokkal változatosabb pálya lehetne, amit kevésbé unna meg az ember, hosszú lejtõkkel, meg lehetne normálisan elõzni,hogy hajnali 3-kor, mikor alig pislákol benned az élet, mert mondjuk egyedül v. párosban nyomod, és beszabadul mögéd egy addig szundikáló hobbirakéta, ne legyen muszáj feltétlen bikaviadalt vívni, stb :)

A legnehezebb része a versenynek amúgy az, amikor ki kell gondolni egy csapatnevet.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

oksa, de tavaly pl irtak itt paran, h. ha ugy tartja az ember kedve, elindulhat akar soloban is - leven azert inkabb bulifutam - elindul a rajtnal, teker par kort, aztan nezi az esti programot, hajnalban alszik par orat, aztan reggel visszaall. most akkor mi a lenyeg?

Kõkemény verseny.
Annak mondd, hogy bulifutam, aki letekeri egyedül a 24 órát...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

oksa, de tavaly pl irtak itt paran, h. ha ugy tartja az ember kedve, elindulhat akar soloban is - leven azert inkabb bulifutam - elindul a rajtnal, teker par kort, aztan nezi az esti programot, hajnalban alszik par orat, aztan reggel visszaall. most akkor mi a lenyeg?

Akkor lesz belõle buli, ha azzá teszik. Egyébként pontosan leírtad, hogy mit csinál egy 6 fõs bulicsapat egyik tagja. Amíg neki nincs kedve tekerni, addig mások mennek helyette a csapatban, és közel 20 szólós körözik a pályán. Ez olyan, mintha a könyvtárból kivennél egy könyvet egy hónapra, és csak egy oldalt akarsz elolvasni belõle.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Meséltek nekem itt valami olyasmirõl, hogy anno a HHH-n volt a 24h.
Oda azok mentek, akik _tudtak_.
Mert az terep volt.
És amióta Csillebércen van, a "hobbystábbak" (de szép szó :) ) is mehetnek.
Azóta buli. Persze, szerintem is remek, hogy ennyi ember egy helyen és 24h-n át azt teszik, amit szeretnek. De ha valaki bulizni akar, akkor ott a csapat.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Soloban és duoban is.
20-20.

Ezért nem ferr, hogy olyanok mennek, hogy "majd ha elfáradok, kiállok".

sztem is.. Solo / duoban csak 18 felettieket engednék elindulni és ha egy "nevesebb " párosnak nem jutna hely, akkor azokat ejteném ki,akiknek semmiféle eredményük..

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

soloban ezek szerint korlatozott a nevezes.

Soloban és duoban is.
20-20.

Ezért nem ferr, hogy olyanok mennek, hogy "majd ha elfáradok, kiállok".
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.