Nincs ezzel gond, ma legalább lehet rá edzeni!
Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2014. July 22. - 19:43
Posted 2014. July 22. - 16:29
Posted 2014. July 21. - 08:26
Ne légy kishitű, nem annyira nagy mutatvány a 24h szóló, mint elsőre látszik!
Szóval hajrá!
A 24 most még sok lenne,viszont 12 menne szerintem.
Nem versenyezni,hanem egy jó hosszút szeretnék tekerni.
Posted 2014. July 21. - 08:16
Nem versenyezni,hanem egy jó hosszút szeretnék tekerni.
Posted 2014. July 20. - 21:57
Dehát éjféltől már csak a fele van hátra, miért nem tolod végig?
Komolyan, kérdem amúgy, miért jó így beosztani? Mert az elejével ilyen módon versenyezni nem tudsz, s majdnem annyira szétsz.patod magad, mintha szólóznál.
Persze, ha edzésnek szánod, az más kérdés...
12 órát mennék,aztán éjféltől a kolléga...
Posted 2014. July 20. - 21:55
Taki - Tondach Duó
Nos, mindent bele! Én szurkolok majd.
Edited by Galcsik1979, 2014. July 20. - 21:56.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Posted 2014. July 20. - 18:29
Posted 2014. July 20. - 18:04
Nem akar valaki duózni?
12-12 óra elosztásban?
Egyben 12 óra vagy elosztva több darabra?
Posted 2014. July 20. - 17:40
Posted 2014. July 19. - 20:52
Öööö, sok minden szokott lenni mondva meg tervezve a váltózónával kapcsolatban, aztán mindig ugyanaz a hangyaboly az egész. Engem ugyan nem zavar, nincs ott dolgom amikor meg váltóban mentem direkt tetszett a nyüzsi, de szerintem nem kell itt aggódni előre, szó se lesz gyalogváltásról.
Jó lesz és kész.
úgy legyen
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Posted 2014. July 19. - 20:39
Sztem a váltózóna elhagyásáig gondolják a tolást (ha tényleg így lesz). Az viszont érdekes hogy a szervezők az spd cipőben a tömegben történő futást biztonságosnak tartják...
Borzalmas lesz a váltózónában, egymást fogják halálra taposni spd cipőben.
Gyorsan nevezzetek át szólóba! Ott még van hely bőven, és akkor életben maradtok!
- zeezoltano and Galcsik1979 like this
Posted 2014. July 19. - 18:14
Öööö, sok minden szokott lenni mondva meg tervezve a váltózónával kapcsolatban, aztán mindig ugyanaz a hangyaboly az egész. Engem ugyan nem zavar, nincs ott dolgom amikor meg váltóban mentem direkt tetszett a nyüzsi, de szerintem nem kell itt aggódni előre, szó se lesz gyalogváltásról.
Jó lesz és kész.
- Galcsik1979 likes this
Posted 2014. July 19. - 16:52
Sziasztok!
Van itt egy mondat amit nem igazán értek.
"Amennyiben a versenyző váltani szeretne, a váltózóna kapujába érkezéskor köteles leszállni a kerékpárjáról és úgy váltani."
- Vagyis aki(k) a váltózóna elején jól helyezkednek azok pik-pak chip csere és nyeregbe ülve teker?
- Ha partnered a váltózóna közepén , ad'isten a kivezető részénél van akkor Te végigtolod a bringát?
Jó lesz ez így???
Megoldás: lehet hogy a váltózónában tologatjuk a bringákat?
Ez komoly?
Sztem a váltózóna elhagyásáig gondolják a tolást (ha tényleg így lesz). Az viszont érdekes hogy a szervezők az spd cipőben a tömegben történő futást biztonságosnak tartják...
Posted 2014. July 19. - 12:51
Sziasztok!
Van itt egy mondat amit nem igazán értek.
"Amennyiben a versenyző váltani szeretne, a váltózóna kapujába érkezéskor köteles leszállni a kerékpárjáról és úgy váltani."
- Vagyis aki(k) a váltózóna elején jól helyezkednek azok pik-pak chip csere és nyeregbe ülve teker?
- Ha partnered a váltózóna közepén , ad'isten a kivezető részénél van akkor Te végigtolod a bringát?
Jó lesz ez így???
Megoldás: lehet hogy a váltózónában tologatjuk a bringákat?
Ez komoly?
Posted 2014. July 18. - 22:02
Posted 2014. July 09. - 13:32
Posted 2014. June 16. - 20:43
Sziasztok!
Hobby 2 csapatba egy fő elszánt versenyző kerestetik, licensz nélkül jeligére
Szeretnénk minél jobban szerepelni, ezért ha vállalod akkor arra készülj, hogy nyomni kell
Elérhetőségem: paarvilmos77@gmail.com
Posted 2014. June 01. - 13:56
Hobby csapatba keresnénk 3 főt, vagy meglévő fél csapatba csatalkoznánk; 2 emberünk kivált.
Érd mc_pite gémél.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2014. May 29. - 06:12
Ahoj!Keresnénk 1 főt a 24 órásra vegyes hobby csapatunkba!Csapat erőnlétileg is vegyes,cél az,hogy jól érezzük magunkat,de kihozzuk magunkból a lehető legtöbbet is!Ha esetleg valaki kedvet érezne,jelezze!
Viszont holnap már neveznénk,utalnánk zsetont!
Posted 2014. May 27. - 15:30
Könnyen elképzelhető! Én egy hónappal intéztem a 38 főnknek szállást a Téli házakban és csak a 7-es ház volt szabad...
Az erzsébetszállodáknál érdeklődve erősködni kell, hogy ez bizony szombat éjjel, amikor náluk turnusváltás miatt üresek a szobák. Első körben megpróbált a hölgy lepattintani, hogy egész nyárra tele vannak.